Гороскоп на 1 жовтня 2015 року

Четвер, 1 жовтня 2015, 00:26
Овен День сприятливий для творчості, яку Овни здатні проявити у будь-якій справі. Багатьох чекає несподіваний струс і навіть свого роду переворот у долі, як результат минулих боргів, невиконаних зобов'язань і допущеної у минулому недбалості. Якщо ваші звичайні, повсякденні зусилля, швидше за все, приведуть до звичайних же середньостатистичних результатів, то раптові прориви і виправданий ризик можуть виявитися куди результативнішими.
Гороскоп на 1 жовтня 2015 року

Телець

Сьогодні товариські Тельці своєю чарівливістю можуть справити добре враження на кого завгодно, але у сфері любовних стосунків вірогідна нестабільність: «то порожньо, то густо». Не втратьте реальні можливості впоратися з проблемами завдяки прагненню з обох боків виправити помилки і зберегти стосунки.

Близнюки

Ймовірно, що сьогодні активно розвиватиметься транспортна сфера: водіям-далекобійникам, авіаторам, залізничникам, морякам усіх спеціальностей не доведеться сидіти склавши руки. Навіть якщо ви по горло завалені роботою, не відмовляйтеся від вигідних договорів і пропозицій.

Рак

День вдалий для будь-якого бізнесу. Можливі фінансові надходження не лише до тих, хто по-справжньому вміє робити гроші, але і до тих, хто їх просто щиро любить. День обіцяє бути благополучним за умови, що ви утримаєтеся від далеких поїздок і складних переговорів, а також зумієте вчасно помітити хитро замасковані фінансові пастки.

Лев

 

День пройде без особливих потрясінь, хіба що активізуються суперники, конкуренти. Знайшовши слушний момент, вони можуть зайняти ваші позиції. Але все таки кількість щасливих подій набагато перевершуватиме число провалів і дрібних уколів долі. Передбачте усі неприємні сюрпризи і заздалегідь до них підготуйтеся.

Діва

Ймовірно, сьогодні в сім'ях Дів почнеться бурхлива, діяльність з облаштування побуту. Багатьом доведеться виділити пристойну суму на ремонт або велике придбання. Уважно проводьте угоди, перевірте усю документацію, кілька разів проговоріть умови договорів. Пам'ятайте, все у ваших руках!

Терези

День сприяє подорожам, діловим поїздкам. Терези можуть відправитися в закордонну поїздку або відрядження. Намагайтеся позбавлятися в думках, словах і вчинках від шаблонів - і подарунок долі виявиться вражаючим. Якщо в минулому місяці ви отримали щось авансом – дуже важливе здобуте зберегти і примножити.

Скорпіон

День символізує накопичення, матеріальні блага. Скорпіони можуть обзавестися нерухомістю або хоч би кредитною карткою. Якщо ви не змогли нічого накопити -це поганий показник. Але ще є час виправити становище.Терміново починайте відкладати гроші - і вам не доведеться гадати, на що жити.

Стрілець

Не виключено, що сварки з покровителем і начальником в першій декаді здатні викликати зниження енергетики і життєвого тонусу, не говорячи про вірогідність марних витрат. Ретельно перевіряйте інформацію (щоб вона не виявилася неправдивою), що надходить, правильність оформлення документів, стежте за своєю сумкою і гаманцем.

Козеріг

Матеріальне становище дозволить Козерогам задобрювати образливих родичів подарунками, продовжуючи в той же час наполегливо і нестримно втілювати в життя плани, що стосуються спільного майна. Ви зможете досягти повного здійснення своїх бажань, якщо зумієте витягнути переваги зі свого становища і реалізуєте особисті досягнення, що вигідно відрізняють вас від оточення.

Водолій

Погода покращає, і настрій помітно почне мінятися в кращу сторону. Покращає і ваше здоров'я. Поправити здоров'я можна, урівноваживши свій душевний стан. Не ведіть занадто активний спосіб життя, проте не слід ставати і самотним. Самий час пошукати інформацію про наявне у вас захворювання і застосувати на практиці рекомендації, щоб позбутися від нього. Хороший час для зміни режиму харчування.

Риби

Цей день може виявитися продуктивним. Вам вдасться підвищити дисципліну в колективі, поліпшити організацію праці, зміцнити свої службові позиції, загалом, використати з толком можливості, що підвернулися. Ви зможете досягти повного здійснення своїх бажань, якщо використовуватимете свою здатність вільно орієнтуватися у будь-якій соціальній ситуації і знаходити вихід з будь-яких важких ситуацій.