Гороскоп на 2 жовтня 2015 року

П'ятниця, 2 жовтня 2015, 00:23
Овен Цей день буде напруженим і суперечливим. Можливо ви отримаєте несподівану звістку, яка змусить вас, переосмислити усі свої дії і навіть змінити подальші плани в роботі. Можливо навіть конфлікти з партнерами по роботі. Проте, якщо цього дня вам вдасться укласти угоду, але вона обіцяє виявитися прибутковою.
Гороскоп на 2 жовтня 2015 року

Телець

Критичний день чекає сьогодні Тельців. Їм сьогодні найімовірніше доведеться доводити свою правоту. Причому доводити не оточенню, а самим собі. У них можутьз'явитися нав'язливі ідеї, що треба щось поміняти у своєму житті. Але зірки не рекомендують з цим поспішати, краще спочатку все ретельно продумати. Можливі цього дня сварки з близькою людиною. Постарайтеся цього дня бути уважніше.

Близнюки

Цього дня бажано забути на деякий час про усі справи і неприємності і гарненько розслабитися і як слід відпочити. Сьогодні не виключена радісна зустріч із старими друзями. Але також сьогодні є і неприємні моменти - можливі проблеми в сім'ї. Варто спробувати трохи змінити обстановку і не робити поспішних висновків.

Рак

Навіть близькі люди не зможуть зрозуміти причини, які породжують ваші гнів і агресію. Оточення уловлюватиме ваш настрій навіть не по словах, а по інтонації, міміці і жестам. Будьте стримані.

Лев

Щоб зміцнити свої позиції на роботі, вам треба потрудитися. Доробіть усі не дороблені справи, якщо є можливість, допоможіть іншим.

Діва

Найправильніше рішення для вас - використати таку сприятливу годинку для завершення раніше початих домашніх справ. Усі справи вдається виконувати значно легше і швидше, коли ви знаходитеся у хорошому настрої.

Терези

Подумайте сьогодні передусім про близьких вам людей. Відкладіть усі найтерміновіші справи і присвятіть весь день домочадцям.

Скорпіон

Сьогодні у вас є можливість досягти успіху в різних справах. Постарайтеся цього дня не робити дорогі покупки і не вирушайте в подорожі. Можливо сьогодні у вас статися невелика суперечка з близькою людиною, але постарайтеся проявити чуйність і першими вибачитеся. Приділіть трохи уваги своїм батькам і дітям.

Стрілець

Для Стрільців сьогоднішній день обіцяє виникнення несподіваних проблем, неприємних обставин. Подумайте, як їх можна уникнути.

Козеріг

Життєвий потенціал на високому рівні. Можливо деякі люди цього знаку сьогодні можуть отримати цікаву фінансову пропозицію. Справа хоч буде ризикованою, але обіцяє принести чималий прибуток. Це дуже вдалий день для романтичних побачень і для покупок побутової техніки. Цього дня можуть виникнути маленькі неприємності, але вам вдасться з цим впоратися за допомогою друзів або родичів.

Водолій

Водоліям цілком і повністю оволодіє зимова бездіяльність. Замерзлі дерева викличуть у вас жалість, і Ви шкодуватимете про те, що ваше життя проходить дуже швидко і сіро. Але не все ще втрачено, згадайте прекрасне минуле і замисліться, як зробити все і усюди різнокольоровим - подаруєте собі і близьким приємні моменти.

Риби

Люди цього знаку сьогодні сміливо можуть порадувати себе і рідних покупками, а також планувати подорожі, адже їх дохід сьогодні обіцяє істотно вирости. Можливо сьогодні ви почуєте приємну новину, яка змінить ваше подальше життя. Вдалий період для купівлі домашньої тварини.