Гороскоп на 4 жовтня 2015 року

Неділя, 4 жовтня 2015, 02:24
В цей день на небі запанує Кривава Луна негативно впливає як на глобальні процеси у світі, так і на життя кожної людини.
Гороскоп на 4 жовтня 2015 року

Овен

У перших числах жовтня вільним і молодим Овнам зірки обіцяють незабутні романтичні враження. Швидше за все, до шлюбу справа не дійде – але хто сказав, що дві-три пристрасні зустрічі не варті вашої уваги? Ще як стоять!

Що стосується шлюбу: і він можливий, якщо на горизонті з'явиться ваша давня прихильність або спалахне кохання з першого погляду. В цьому випадку події будуть розвиватися стрімко, і дуже скоро ви відчуєте, що назад дороги немає: ця людина – ваша доля.

Телець

Робота Тельців йде за планом, без особливих несподіванок. Дивіться не заскучайте: великий ризик, розслабившись, махнути на все рукою – в тому числі і на власні помилки чи недоліки. А це вам відгукнеться, причому швидко і болісно. У любовних і сімейних справах все складається чудово, якщо не вважати невеликих хвилювань і переживань, викликаних головним чином вашої підозрілістю.

У перших числах жовтня завдяки зростаючому Місяці вільні Тельці будуть в центрі уваги. Так що намагайтеся завжди бути при параді і при макіяжі: доля може спіткати в будь-який момент і в самому несподіваному місці.

 Близнюки

Затишшя, яке встановиться на роботі на початку тижня, не повинно хвилювати Близнюків. Все йде за планом. Зараз відмінний час, щоб підвести жирну риску під раніше розпочатими проектами, безжально попрощатися з усім, що йде «поганенько», доставляє багато клопоту і створює додаткові проблеми.

У романтичній сфері – повний порядок, майже ідилія. Якщо і були якісь складності і недомовки, то вже на початку жовтня стосунки з коханими потеплішають, відновляться гармонія і взаєморозуміння.

Психологічно комфортна атмосфера в будинку затьмарить собою дрібні побутові та життєві негаразди, вимушений простій у робочих справах. Більшою мірою це стосується сімейних та визначилися в своїх прихильностях Близнюків.

 Рак

У першій половині тижня робота у Раків не відніме багато часу, і це добре: вистачить сил на вирішення особистих питань, а попутно можна буде зайнятися творчістю. У цей же період можливі знайомства, які виявляться корисними для роботи і допоможуть в кар'єрному плані.

У тих, Раків хто давно мріє про нову любов, у другій половині тижня є шанс зустріти свою половинку. Частіше бувайте в гостях, не відмовляйтеся від запрошень на вечірки, в ресторани і розважальні заклади: зірки обіцяють перспективні знайомства. Не тушуйтесь, не стримуйте сердечні пориви, однак кидатися в новий роман, як у вир, не варто: візьміть невелику паузу, прислухайтеся до внутрішнього голосу – і вже тоді дійте.

 Лев

Леви, на роботі тримайте себе в тонусі і ні на кого не надійтеся. Зараз не можна розслаблятися і відкладати на потім важко піддаються вирішенню завдання. Шукайте обхідні шляхи, якщо дорога до мети перекрита, не забороняється спробувати пробити чолом стіну: насправді, як ви переконаєтеся, стінка-то паперова! Намагайтеся, щоб слова не розходилися з ділом – від цього багато в чому залежать і професійний успіх і матеріальне благополуччя.

Особисте життя Львова складається цілком вдало, особливо в другій половині тижня. Якщо ви в когось закохані і розраховуєте на взаємність, проявіть ініціативу. Скромничати і соромитися ні до чого. Як би між іншим, поділіться своїми досягненнями і успіхами з коханим, самі придумайте йому привід допомогти вам у чомусь.

 Діва

На цьому тижні керівництво підтримає будь-які ініціативи Дів і прийме ідеї на ура. Ваш авторитет зросте, вам стануть частіше прислухатися, будуть ставити в приклад навіть тим, на кого ще недавно радили дорівнювати вам. Тому, якщо зустрінуться на шляху перешкоди, не зупиняйтеся і не піклуйтеся про те, що подумають про вас оточуючі.

Одиноким Дівам зірки настійно радять частіше бувати на людях, відвідувати культурні заходи, виїжджати на природу у великій компанії – в наступному місяці зірки впевнено обіцяють вам доленосне знайомство.

 Ваги

Перша половина тижня для Ваг видасться насиченою. Але, на жаль, результати не порадують: як кажуть, гора народила мишу. Не впадайте у відчай: це лише проміжний етап, вирішальна битва попереду. Ваші ідеї і задумки повинні вистоятися, як хороше вино. Візьміть в союзники і помічники надійних колег і однодумців. Будьте гнучкіші, шукайте альтернативні й оригінальні шляхи розв'язання задач.

В житті сімейних Терезів можливі непередбачені складності: ви перестали розуміти один одного, ніби говорите на різних мовах. Швидше за все, причина в вас. Подумайте, може бути, ви занадто пішли в себе і свої переживання? Може бути, близьким не вистачає турботи і уваги? Не чекайте, щоб партнер все робив «по вашому бажанню». Шукайте компроміси, перебирайте в пам'яті щасливі моменти вашої близькості - все налагодиться.

 Скорпіон

Приготуйтеся до того, що на роботі зі Скорпіонів будуть питати по повній. Знадобиться вміння логічно мислити і розраховувати свої дії на кілька кроків вперед. Будьте тверді, вирішуйте завдання сміливо і без зволікань. Не варто нині приймати в розрахунок думка оточуючих – не дозволяйте їм втручатися у ваші справи. Так вже виходить, що вірні відповіді на будь-які питання у жовтні є тільки у вас. Головне – чинити по-своєму, але діяти спокійно, без демонстрацій. Не варто скочуватися до дріб'язкових сварок і скандалів.

Для одиноких Скорпіонів в любовному плані найбільш сприятлива друга половина тижня. У цей період ваше особисте життя буде знаходитися під заступництвом Нептуна – планети високої любові і щасливого, ідеального партнерства. До вас може прийти почуття, яке буквально переверне ваше життя. В вас самих відбудуться несподівані зміни, ви станете по-іншому дивитися на світ.

 Стрілець

Зірки постаралися і розташувалися так, щоб дати Стрільцям змогу показати себе з найкращого боку. Не пропустіть свій шанс! Весь тиждень варто триматися в тонусі: будьте готові до несподіваних і нестандартних ситуацій. Ніхто не повинен сумніватися в тому, що в складних умовах ви здатні приймати швидке і єдино вірне рішення. Все, розпочате і зроблене вами в цьому місяці, піде на користь і стане міцною основою для майбутніх кар'єрних звершень.

Завдяки успіхам на роботі, ви можете загордитися і не дай бог вирішити, що і вдома можете всім диктувати свою волю. Ось вже не варто: це поставить під загрозу добрі стосунки з коханими і партнерами по шлюбу. Вас не просто не зрозуміють: на вас образяться, та ще й запідозрять у зраді чи зраді. Словом, не хочете проблем – будьте скромніше, не давайте своїм половинкам ні найменшого приводу для занепокоєння, не допускайте флірту в їх присутності.

 Козеріг

Козероги, у справах керуйтеся здоровим глуздом. Не стрибайте вище голови і не змушуйте робити це колег або підлеглих. Працюйте сумлінно, але без зайвого завзяття, і нехай все йде своєю чергою: тепер час стабільною, рівною роботи, для починань період не підходить. І не бійтеся відстати від більш завзятих колег: на цьому тижні навіть мінімальні зусилля дозволять вам піднятися на нову висоту.

Якщо ваші сімейні відносини зайшли в глухий кут, не поспішайте з радикальними рішеннями і нікого не звинувачуйте. Можливо, ситуація, що склалася – справа ваших рук. Подумайте, може бути, ви останнім часом трохи віддалилися від сім'ї, стали менш уважні до близькій людині або затаїли образу на щось, про що ваша друга половинка навіть не здогадується. Козероги, постарайтеся впоратися з емоціями, не попрекайте улюблених. Навпаки, спробуйте зрозуміти їх, будьте як можна терпимішими й добрішими.

 Водолій

У Водоліїв на роботі все буде в порядку, якщо вони не стануть приймати глобальних рішень. Не спалюйте мости і не звільняйтеся за власним бажанням, навіть якщо ситуація безрадісна. Для активних кроків час ще не настав - як і для дій, спрямованих на кар'єрне зростання.

На жаль, одиноким Водоліям зірки не приготували доленосних зустрічей і знаменних знайомств. Але без уваги протилежної статі ви не залишитеся. Нагадають про себе давні прихильники і шанувальники - готуйтеся приймати подарунки і компліменти. Насолоджуйтеся ні до чого не зобов'язуючим спілкуванням, цінуєте легкий флірт і нікого не відштовхуйте зарозумілістю.

 Риби

Риби, з перших днів тижня максимально зосередьтеся і сконцентруйтеся. Реально оцінюйте свої можливості, не беріть підвищені зобов'язання і занадто складні завдання. Не хапайтеся відразу за рішення багатьох завдань. Для початку виберіть одну, найбільш важливу й актуальну. Вирішуйте її послідовно, крок за кроком, не відволікаючись на сторонні проблеми і не думаючи про те, скільки ще належить зробити. Всьому свій час!

У вільних Риб навряд чи щось кардинально зміниться в особистому житті, принаймні, до кінця тижня. Може бути, це і добре – є час міцно встати на ноги і визначитися зі своїми уподобаннями. До того ж за безліччю справ і турбот, які на вас наваляться, навряд чи ви хоч на хвилину відчуєте себе самотніми. Ну, а рідкісні вільні вечори буде з ким скоротати.