Гороскоп на 6 жовтня 2015 року

Вівторок, 6 жовтня 2015, 02:01
6 жовтня - це день несподіваних, незапланованих і масштабних змін чи не в кожній життєвій сфері. Сьогодні з самого раннього ранку налаштуйся на те, що твій звичний устрій відразу виявиться перевернутим буквально з ніг на голову!
Гороскоп на 6 жовтня 2015 року

Овен

Овнам не варто міняти обстановку на початку дня. Свіжа думка, потрібна людина або інформація з'являться ближче до полудня. Саме в цей час варто почати переговори, обмін творчими ідеями, особисте або ділове листування.

Телець

Зробити все спокійно, якісно, а головне без метушні Тельцям вдається нечасто. І сьогодні саме цей день. Все йтиме рівно так, як вони задумали і ніщо не зможе завадити їх планам.

Близнюки

Сьогодні Близнюків відвідає феноменальна кількість цінних думок і геніальних ідей. Деякі з них, мабуть, має сенс записати - раптом в майбутньому згодяться.

Рак

Сьогодні Раки весь день проведуть удома. Їх зватимуть у гості, на заходи і прогулянку, але причиною відмови стане банальність. Виявляється, вийти у світ їм завадить невпевненість у своєму зовнішньому вигляді. Зірки радять менше обертати уваги на вади, адже Раки і такі повні чарівливості.

Лев

Сьогодні Левам припаде щось доводити і пояснювати своєму партнерові. Проте, незважаючи на багатогодинні зусилля, їм так і не вдасться переконати другу половинку, що пропонована ними позиція є єдино вірною.

 

Діва

Оточення сьогодні значно більше цікавитиметься тим, що Діви роблять в даний момент, ніж їх планами на майбутнє. Так що їх краще не озвучувати – недолік захопленої уваги може відохотити у Дів їх здійснювати, а це буде образливо.

Терези

Менше всього Терезам хочеться сьогодні працювати. Їх думки витатимуть десь дуже далеко від професійної діяльності. Привід буде дуже приємним, романтичним і абсолютно несерйозним. Так що доручати їм у вівторок відповідальні завдання категорично не рекомендується.

Скорпіон

Сьогодні багато Скорпіонів захоплені дією і можуть визнати спілкування марною тратою часу. Проте зірки дотримуються іншої думки і радять їм підтримувати контакти, читати пошту, відповідати на дзвінки. Інакше, переговори і актуальні дискусії продовжаться без їх участі.

Стрілець

Сьогодні самолюбність Стрільців може бути дуже уразливою, тому не варто взяти близько до серця чиїсь невдалі висловлювання. Можливе погіршення самопочуття, головні болі, нервозність, дратівливість.

Козеріг

Самотнім Козерогам у вівторок посміхнеться удача. Поки це тільки взаємна симпатія. Але хто знає, цілком може бути, що дуже скоро вона переросте в щось більше. Головне - не квапити події і не злякати свого птаха щастя.

Водолій

Сьогодні Водолії приміряють на себе маску педагога. Вони повчатимуть, вирішать, що можуть наставляти і щосили направлятимуть тих, хто, на їх думку, цього потребує. Але не варто дивуватися, якщо дуже скоро на них почнуть гніватися і навіть підвищать голос.

Риби

З раннього ранку Риби зануряться в ностальгічні спогади. Їм буде сумно від того, що кохана людина тепер лише далеке минуле. Розлучення - сумний тягар, але зірки не радять впадати в депресію. Навіть дрібниці у будинку нагадуватимуть Рибам про те, до кого вони випробовували почуття.