Гороскоп на 8 жовтня 2015 року

Четвер, 8 жовтня 2015, 00:15
Овен Не виключено, що сьогодні Овни будуть ледачі і досить апатичні, а події, що відбуваються навкруги, не будуть цікаві. Цей день не підходить для візиту в офіційні інстанції.
Гороскоп на 8 жовтня 2015 року

Телець

Сьогодні Тельці можуть відчути себе героями. Від них виходитиме особливий магнетизм. Інтимна зустріч не розчарує. У особистій сфері вдасться добитися великого успіху, якщо піти обхідними шляхами.

Близнюки

Відмінна пора практично для будь-яких починів. Позитивний вплив планет обдарує вас оптимізмом і сприятиме успішній реалізації усіх проектів. Підвищена здатність до концентрації дозволить добитися успіхів у конкретній діяльності.

Рак

Сьогоднішній день - відмінний період для матеріальної сфери. Ви на шляху до збільшення доходів. Любовні побачення і спілкування з приятелями пройдуть чудово. Не відкладайте візити у банк і інші фінансові органи. Будьте гнучкими при контактах з людьми, і тоді вам легко буде як з домочадцями, так і з колегами.

Лев

Не виключено, що друга половина дня може принести несподівані перешкоди важковловимого характеру, що заважають в роботі. Вірогідні проблеми у взаємовідносинах з партнерами. Проявіть свою природжену стійкість і вірте в краще.

Діва

У першій половині дня можна розраховувати на допомогу у вашій діяльності від одного з батьків або друзів. Не відмовляйтеся від допомоги внаслідок своєї гордині. Повірте, що допомога близьких врятує вас від важкої залежності.

Терези

Гармонійне поєднання планет сприятливе для любовних і дружніх стосунків. Конструктивно пройде бесіда з начальниками, батьками і будь-якими людьми або організаціями. Налаштуйтеся на ту людину, з якою вас чекає спілкування. Говоріть з нею про те, що їй цікаве, і ви будете здатні розуміти її без слів. Це змінить на краще ваші стосунки.

Скорпіон

Вплив планет сколихне ваші почуття, змусить не лише випробовувати яскраві переживання, але і говорити про них. Між вами і коханою людиною станеться дуже емоційна бесіда, яка послужить початком нового етапу взаємовідносин. Переживання можуть торкнутися також сфер здоров'я і фінансів. Уникайте перевантажень нервової системи. Непогано придбати домашню тварину, яка допоможе вам позбавлятися від стресів

Стрілець

Вплив планет активізує взаємодія з друзями, однодумцями, різними громадськими організаціями або клубами за інтересами. Налаштовуйтеся на активнее спілкування, а увечері можете розслабтеся. Ідеальним способом релаксації є масаж, особливо з ароматичними оліями.

Козеріг

Планети вплинуть сьогодні на Козерогів і вони стануть привабливішими. Зростання сексуальної привабливості буде помічено представниками протилежної статі. Більше уваги звертайте на свою зовнішність. Багатьом вже давно пора оновити гардероб.

Водолій

Цей день сприятливий для спілкування з метою розширення горизонту інтересів, а також просто дружніх зустрічей. Оригінальні пропозиції, висунені партнерами, послужать основою для планування вашого майбутнього життєвого зростання. Уникайте конфліктів з братами і сестрами з приводу сімейної нерухомості.

Риби

Подвійний день. Зірки будуть мінливі до Риб. Багато хто з них може випробовувати як зльоти, так і падіння. Вас буде легко залучити в чиїсь плани, які на перевірку виявляться обдурюванням. Головні причини невдач -ваші самовпевненість, недовірливість і фанатизм.