Гороскоп на 12 жовтня 2015 року

Понеділок, 12 жовтня 2015, 01:56
Гороскоп на жовтень 2015 Овен У жовтні зірки настійно рекомендують Овнам забути про свої недоліки. Так, як і будь-яка людина, ви недосконалі, у вас є мінуси в характері, поведінці, звичках. Але якщо фокусуватися тільки на тому, чого ви не досягли або що ви робите неправильно, неможливо досягти успіху в тому, в чому ви по-справжньому хороші. Відкиньте самокопання, не займайтеся самоаналізом. Робіть все впевнено, а для самовдосконалення знайдіть час в наступному місяці.
Гороскоп на 12 жовтня 2015 року

Овнам буде супроводжувати удача в грошових справах, особливо в двадцятих числах листопада. Ви можете позичати гроші і брати їх в кредит, так як у вас буде можливість повернути їх в строк і з відсотками. Також не бійтеся ризикувати на роботі: якщо вам пропонують укладення вигідної угоди або контракту, а ви не можете прорахувати, що це для вас обернеться, ризикніть, гороскоп на жовтень 2015 року обіцяє вам успіх.

Особисте життя буде спокійною, без сварок і непорозумінь, якщо, звичайно, ви докладете до цього зусилля. Пам'ятайте, що нічого не відбувається само собою і навіть над відносинами потрібно працювати.

Особливо сприятливі дні гороскопу Баранів для будь-яких справ і починань: 3 жовтня, 12 жовтня, 24 жовтня, 31 жовтня 2015.

Дні, в які Овнам слід проявити обережність: 8 жовтня, 16 жовтня, 23 жовтня 2015.

Гороскоп на жовтень 2015 Телець

Ні в якому разі не вплутуйте в жовтні ваші особисті стосунки сторонньої людини, навіть якщо це ваш справжній і перевірений друг. Ваша відвертість може коштувати вам великих неприємностей з коханим - вас викриють в лицемірстві і балакучості, а також засумніваються в тому, що вам можна довіряти. Вирішуйте проблеми, що виникли самі і не просіть ні в кого ради. Вашій мудрості вистачить для вирішення будь-якої ситуації.

На роботі варто підняти голову вище і йти вперед. Тільки будучи впевненим у тому, що ви все робить правильно, ви досягнете успіху, а інакше ви зазнаєте фіаско і отримаєте догану від начальства. Знайте, що все робилося вами вірно, і не сумнівайтеся ні на секунду у своїх діях.

Особливо сприятливі дні гороскопу Тельців для будь-яких справ і починань: 1 жовтня, 9 жовтня, 12 жовтня, 21 жовтня 2015.

Дні, в які Тельцям слід бути обережним: 3 жовтня, 13 жовтня, 29 жовтня 2015.

Гороскоп на жовтень 2015 Близнюки

Випромінюйте побільше позитиву і життя вам посміхнеться! Не можна сказати, що жовтень буде для Близнюків цілком спокійним і безтурботним. Можливо, що сонце вашої удачі затягнуть хмари розчарувань, але що буде далі - залежить тільки від вас і вашого настрою. Не дозволяйте собі сумувати, журитися цього приводу для цього у вас не буде, а вигаданих знайдеться багато. Думайте про хороше, шукайте плюси у всьому, що з вами не трапляється, і все у вас гаразд.

В особистому житті настають зміни. Не лякайтеся їх, навіть якщо ваші нинішні відносини руйнуватися. Те, що міцно - не зламається, а якщо ж люди розлучаються, значить, їм просто не судилося бути разом. Якщо ж ви самотні, у жовтні велика ймовірність закохатися. Гороскоп на жовтень 2015 року рекомендує Близнюкам не вести себе як равлик, а навпаки, сміливо заявляти про свої почуття, виражати симпатію і почуття.

Побережіть нерви в кінці місяця. Так, можливо, у вас буде привід потурбуватися в останніх числах жовтня, але якщо ви будете приймати те, що відбувається занадто близько до серця, то опинитеся морально виснажені. Знайте, що від вас за великим рахунком нічого не залежить, так що краще відпустіть ситуацію і спокійно спостерігайте, як вона буде вирішуватися.

Особливо сприятливі дні гороскоп Близнюків для будь-яких справ і починань: 5 жовтня, 10 жовтня, 16 жовтня, 24 жовтня 2015.

Дні, в які Близнюкам слід проявити обережність: 3 жовтня, 18 жовтня, 27 жовтня 2015.

Гороскоп на жовтень 2015 Рак

Ракам варто на час забути про свою звичкою нав'язувати свою думку людям, хоча б до кінця жовтня. Ви не помічаєте, що ваша твердість є іноді серйозною перешкодою до побудови добрих і довірчих відносин всередині вашої родини? Спробуйте навчитися слухати, давайте висловлювати свою думку оточуючих. В кінці кінців, ви завжди можете вчинити по-своєму, але вашу увагу до інших людей зіграє вам на руку.

На початку місяця є велика ймовірність простудитися. Зірки рекомендують Ракам, не дивлячись на гарну погоду, з перших чисел місяця одягатися тепло, пити побільше гарячих трав'яних чаїв.

На роботі у вас можливі конфлікти з товаришами по службі, особливо якщо ви займаєте керівну посаду. Ваша деспотичність не всім по душі, колеги або підлеглі можуть вступити з вами в люту конфронтацію. Рада тут все той же: не переконуйте всіх у своїй правоті, а спробуйте вислухати аргументи інших людей. Хто знає, може вам сподобається чужа ідея?

Особливо сприятливі дні гороскопу Раків для будь-яких справ і починань: 6 жовтня, 9 жовтня, 17 жовтня, 30 жовтня 2015.

Дні, в які Ракам слід проявити обережність: 2 жовтня, 14 жовтня, 26 жовтня 2015.

Гороскоп на жовтень 2015 Лев

Гороскоп на жовтень 2015 року настійно рекомендує Левам звернути увагу на свою зовнішність, проте, найбільшу увагу приділяти дрібницям, а не всьому вигляду в цілому. Жінкам-Левам зірки радять скорегувати форму брів, зробити незвичайний манікюр. Чоловікам можна підібрати новий аромат або придбати красиві запонки.

В цілому, Левам зірки радять не боятися змін і в своєму розвитку рухатися вперед. Неважливо, скільки вам років і чим ви займаєтеся. Навчатися ніколи не пізно, а тому приділіть увагу навчанню, отримання нових навичок, відвідування курсів або вечірніх занять. Як кажуть, «під лежачий камінь вода не тече», а тому тільки рух вперед виведе вас на якісно новий рівень в житті.

Особливо сприятливі дні гороскопу Львів для будь-яких справ і починань: 8 жовтня, 11 жовтня, 19 жовтня, 27 жовтня 2015.

Дні, в які Левам слід проявити обережність: 1 жовтня, 10 жовтня, 29жовтень 2015.

Гороскоп на жовтень 2015 Діва

Ваші близькі люди відчайдушно вас потребують! Це можуть бути батьки, діти, партнер або близький друг. Можливо, ця людина посоромиться до вас звернутися або боїться, але ви все одно повинні почути беззвучний крик про допомогу. Не бійтеся втрутитися, оскільки мова може навіть йти про порятунок життя або душі людини. Ваша доброта і чуйність можуть створити справжнє диво.

Весь жовтень Діви будуть чути компліменти з приводу їхньої зовнішності - все вірно, ви зараз просто випромінюєте сексуальну енергію і немов магнітом, притягує до себе протилежну стать. Якщо у вас є обранець, то зверніть свій енергетичний потік на нього, якщо ж ви самотні, то сміливо заводите нових знайомих, ходіть на побачення і приймайте залицяння.

Кінець місяця - час для плідної роботи. Не лінуйтеся брати додаткові завдання або засиджуватися допізна в офісі, ваша праця не залишиться не поміченим.

Особливо сприятливі дні гороскопу Дів для будь-яких справ і починань: 5 жовтня, 17 жовтня, 28 жовтня, 31 жовтня 2015.

Дні, в які Дівам слід проявити обережність: 2 жовтня, 14 жовтня, 26 жовтня 2015.

Гороскоп на жовтень 2015 Ваги

На початку місяця Ваги можуть дізнатися якусь делікатну інформацію про близького друга або знайомого. Ви можете стати свідком чиєїсь любовної зради, зради або дізнаєтеся про позашлюбну дитину. Яким би сильним не було ваше бажання поділитися своєю думкою про це з ким-то, ні в якому разі не відкривайте чужого секрету. Справа в тому, що відразу після цього, всі дізнаються про вашу надмірної балакучості і більшість ваших товаришів відвернуться від вас або перестануть довіряти.

Проводьте більше часу на свіжому повітрі. Приємними будуть самостійні прогулянки на свіжому повітрі. Можете брати з собою в супутники друзів чи домашніх тварин.

Не шкодуйте грошей на кінець місяця. Вплив планет може викликати невластиву вам скупість, а вона, як це не дивно, обернеться величезними витратами. Щоб попередити це, купуйте все необхідне.

Особливо сприятливі дні гороскоп Терезів для будь-яких справ і починань: 8 жовтня, 13 жовтня, 19 жовтня, 24 жовтня 2015.

Дні, в які Терезам слід проявити обережність: 1 жовтня, 17 жовтня, 28 жовтня 2015.

Гороскоп на жовтень 2015 Скорпіон

У жовтні зірки рекомендують вам зайнятися чимось, чого ви ніколи не робили раніше, і чим більш незвичним буде ваше нове захоплення, тим краще. Це може бути фехтування, вивчення китайської мови або відвідування курсів з управління вертольотом. Таке проведення часу не тільки принесе вам цікаві емоції, але і подарує нових знайомих і приверне позитивну енергію.

Не намагайтеся копіювати людей, які вам подобаються. У Скорпіонів з'явиться таке бажання в середині місяця. Це абсолютно невдячне заняття, так як ваша гра буде помітна, а ви найбільш привабливі, коли ведете себе максимально природно.

У двадцятих числах місяця в любовних відносинах можливий розлад. Не затягуйте період з'ясування відносин надовго - краще на місці розібратися і тут же помиритися з коханою людиною.

В кінці жовтня ви можете втратити велику суму грошей або добровільно віддати її шахраям. Якщо таке і трапиться, не потрібно переживати - втраченого не вернути, так який же сенс витрачати свої нерви даремно?

Особливо сприятливі дні гороскопу Скорпіонів для будь-яких справ і починань: 5 жовтня, 17 жовтня, 22 жовтня, 30 жовтня 2015.

Дні, в які Скорпіонам слід проявити обережність: 9 жовтня, 14 жовтня, 26 жовтня 2015.

Гороскоп на жовтень 2015 Стрілець

Всі «постріли» цього знаку зодіаку будуть надзвичайно влучними в жовтні. Чого б ви не захотіли добитися, вам у всьому буде супроводжувати удача.

Можете просити надбавку до зарплати на роботі, домагатися розташування симпатичного вам людини, здавати іспити, укладати договори і контракти - зірки гарантують вдалий результат у всьому!

У жовтні Стрільцям також рекомендується побільше часу проводити на кухні. Забудьте про дієти, поміркованості, несмачних знежирених стравах. Вам не загрожує поправитися, тому їжте багато і з апетитом, прикрасивши стіл красивими серветками і палаючими свічками.

В кінці жовтня є ймовірність отримання травм і навіть переломів. Щоб цього уникнути, слідкуйте за собою і своїми рухами, не бігайте, не поспішайте і не метушіться.

Особливо сприятливі дні гороскопу Стрільців для будь-яких справ і починань: 6 жовтня, 15 жовтня, 21 жовтня, 30 жовтня 2015.

Дні, в які Стрільцям слід проявити обережність: 9 жовтня, 18 жовтня, 25 жовтня 2015.

Гороскоп на жовтень 2015 Козеріг

У жовтні вам випаде можливість показати свою ерудицію і начитаність. Можливо, ви захочете звабити привабливого людини, показати свій інтелект керівництву або навіть прийміть участь у якійсь грі. Щоб не вдарити в бруд обличчям, зірки радять Козерогам побільше читати, дивитися пізнавальних передач - не тільки в жовтні, а на постійній основі.

Середина жовтня - перевірка ваших почуттів до коханої людини. Вам випаде якесь випробування, той самий «пуд солі, який вам треба «з'їсти» на двох. Саме ця ситуація покаже ваше щире ставлення один до одного, рівень довіри і поваги. Цілком можливі негативні результати. Що ж, не засмучуйтесь! Як відомо, у кожного із нас тільки одна половинка, і ймовірно, ця людина - не ваша доля.

В кінці жовтня приділіть увагу своєму здоров'ю. Помірність в їжі, активність, ігри та розваги на свіжому повітрі,- це те, чим варто зайнятися. Про жирну їжу, алкоголь і вечорах на дивані біля телевізора на час буде краще забути.

Особливо сприятливі дні гороскопу Козерогів для будь-яких справ і починань: 5 жовтня, 14 жовтня, 26 жовтня, 29 жовтня 2015.

Дні, в які Козерогам слід проявити обережність: 1 жовтня, 12 жовтня, 27 жовтня 2015.

Гороскоп на жовтень 2015 Водолій

Будь-який обман рано чи пізно розкривається. Подумайте про це, якщо у вас є бажання приховати правду - чи варто? А краще за все постарайтеся говорити правду і поступати чесно.

Можливо, у жовтні у Водоліїв з'явиться новий друг або людина, у якого ви закохаєтесь що називається «по вуха». Це захоплення буде настільки для вас важливим, що ви забуде про інших своїх друзях і товаришах, робочих обов'язків, справи по дому. Ні в якому разі не варто «падати у вир з головою, бо потім доведеться довго розбиратися з негативними наслідками. Краще не забувайте про те, що ви повинні робити в сьогоденні, не відкладаючи це на майбутнє.

Помірність і стриманість - ось що має бути головним у вашій поведінці в жовтні. Саме ці якості зроблять жовтень для вас хорошим часом з приємними результатами.

Особливо сприятливі дні гороскоп для Водоліїв будь-яких справ і починань: 7 жовтня, 10 жовтня, 16 жовтня, 21 жовтня 2015.

Дні, в які Водоліям слід проявити обережність: 2 жовтня, 23 жовтня, 28 жовтня 2015.

Гороскоп на жовтень 2015 Риби

Не засмучуйтеся, якщо у жовтні у вас зовсім не буде вільного часу - зірки обіцяють, що відпочити вам вдасться зовсім скоро, а поки працюйте, як можна більш ретельно і не розслабляючись.

Початок місяця присвятіть своїй родині, близьким людям. Ваше життя - це не завжди будні, це ще й час у колі сім'ї, одкровення рідних і співпереживання тим, кого ви любите. Будьте готові підставити дружнє плече, виступити в ролі жилетки, а може і прийняти щиру сповідь.

У середині жовтня не буде зайвим перейматися своїм здоров'ям. Можливо, у вас багато справ останнім часом, і вам просто не вистачає сил на заняття спортом, але це не привід давати своєму організму страждати із-за відсутності фізичної активності. Робіть вранці просту зарядку, відмовтеся від транспорту або авто, приймайте прохолодний душ.

Кінець місяця - саме час для вибудовування ваших відносин з партнером. Внесіть внесок у ваше проведення часу, пропонуйте свої ідеї з приводу спільного дозвілля. Це зміцнить ваш союз і розширить горизонти.

Особливо сприятливі дні гороскопу Риб для будь-яких справ і починань: 9 жовтня, 12 жовтня, 17 жовтня, 27 жовтня 2015.

Дні, в які Рибам слід проявити обережність: 1 жовтня, 25 жовтня, 30 жовтня 2015.