Гороскоп на 14 жовтня 2015 року

Середа, 14 жовтня 2015, 00:29
Козеріг. Цей день буде наповнений приємними і змістовними зустрічами. За службовим обов'язком або з іншої причини ви будете запрошені на усі найважливіші і цікавіші заходи. Навіть якщо суспільство, в яке ви потрапите, здасться вам недостатньо елітарним, не відмовляйтеся від візиту.
Гороскоп на 14 жовтня 2015 року

 Телець. Зірки сприяють ученим, винахідникам. Можлива прихильність Водоліїв до оригінальних наукових досліджень, схильність до окультизму, телепатії, передбачення. Вам треба навчитися не лише заробляти гроші штурмом і натиском, але і зберігати їх.

Риби. Не виключено, що Риби нарешті визначаться з вибором роботи, місця навчання, ділових і особистих партнерів. День вдалий для отримання інформації і коротких поїздок. Намагайтеся не загострювати стосунків з колегами, не доводіть справу до розриву.

Овен. Багато представників цього знаку відправляться в поїздку, де зав'яжуть масу корисних знайомств і відновлять старі зв'язки. Якщо ви повністю врегулюєте стосунки з друзями і покровителями, то у вас з'являться нові перспективи, які змінять плани на майбутнє.

Близнюки. Для більшості Близнюків це щасливий день, оскільки багатьом з них вдасться, нарешті, реалізувати колишні плани і задуми. У постійній метушні знайдіть час для своїх близьких. Для вас буде приємним і корисним спілкування з дітьми. Інакше ви самі можете позбавити себе можливості щастя.

Рак. Цей день сприяє тим, хто уміє ризикувати. У першій і другій декаді січня 2015 ви можете ризикнути і виграти. Вашим планам супроводитиме удача, ви станете мати заслужений авторитет. Проте в період до 20 жовтня 2015 вам слід бути особливо пильними, партнери можуть діяти не у ваших інтересах і за вашою спиною.

Лев. Не кращий день для ділових переговорів. У конкурсі ідей суперники можуть виявитися удачливіше Левів. У спорі з опонентом варто наполягати. Рішення має бути прийняте самостійно, а не під тиском. Тільки в цьому випадку вірогідна співпраця.

Діва. Подвійний день. Діви можуть з ентузіазмом включатися в почини, задумані іншими людьми, а потім захоплюватися давно знайомими рутинними справами. Вам треба зробити жорсткий вибір. Чи ви відразу домагаєтеся того, чого хочете, або надовго забуваєте про краще життя.

Терези. Кредо цього дня: «Дій спільно!» Сьогодні народжених під знаком чекають досить несподівані і яскраві події. Усі проблеми вирішуватимуться тільки в співпраці, взаємній згоді і взаємодопомозі. Забудьте про самотність, увесь цей день ви знаходитиметеся в постійному спілкуванні з людьми, і це принесе вам моральне і матеріальне задоволення.

Скорпіон. У другій половині дня можливі проблеми психоемоційного характеру. Це загрожує привести до травм, а також до підвищення кров'яного тиску, стресових або депресивних станів. Самий час почати регулярно відвідувати тренажерну залу або хоч би ввести у свій щоденний розпорядок заняття гімнастикою.

Стрілець. Цей день відкриє перед Стрільцем хороші перспективи тільки за умови вашої коректності, уважності до людей і обставин. Вам треба перемогти упертість і егоїзм, і ви зможете досягти багато чого, як в справах, так і в любові.