Гороскоп на 21 жовтня 2015 року

Середа, 21 жовтня 2015, 01:10
Водолій. Друга половина дня виявиться знервованою, оскільки підвищиться непередбачуваність обстановки, можливі конфлікти. Будьте обережніші і уважніші при управлінні технікою і при використанні електрики.
Гороскоп на 21 жовтня 2015 року

Риби. Сьогодні Риби можутьзав'язати перспективні і довгострокові знайомства, а також добитися не менш довгострокових замовлень. Направте усі зусилля на те, щоб добитися бажаного.

Овен. Матеріальне становище Овна може бути цілком стабільним. Крім того, сьогодні можна буде отримати досить велику суму.

Телець. Не виключено, що вже з самого початку дня ви завертитеся в справах, як білка в колесі. Навантаження можуть збільшитися, з'являться нові обов'язки. Не виключені і розбіжності з колегами. Впродовж дня робіть короткі перерви в роботі. Намагайтеся розім'ятися, зайнятися гімнастикою для очей. А найголовніше - не втрачайте самовладання.

 Близнюки. Сьогодні безліч зустрічей і знайомств, досить активне громадське життя можуть закрутити, як у вирі, більшість людей цього знаку. У професійному плані висувайтеся на передові позиції, звертайтеся за допомогою до людей, які можуть вам допомогти або підказати хорошу ідею.

Рак. Сьогодні у багатьох з'явиться можливість налагодити контакт з потрібними людьми. Вдало просуватиметься навчання новій справі, освоєння творчих методів і систем, вивчення народних промислів. Також в ці дні добре впроваджувати нові методи роботи,освоювати сучасне обладнання.

Лев. У житті Левів можуть статися якісні зміни в кращу сторону. З'явиться можливість повністю віддатися справі, яка є вашим покликанням. Фінансові розбіжності будуть врегульовані з вигодою. Вам доведеться переглянути деякі договори, угоди, ув'язнені раніше з деякими діловими партнерами або приватними особами.

 Діва. День символізує одкровення, ясність свідомості. Діви можуть відрізнятися незмінною щирістю в усіх життєвих ситуаціях. Ви маєте бути зацікавлені передусім в тому, щоб знайти адекватну сферу застосування своїх здібностей і отримати в партнери надійних людей. Ваша щирість буде оцінена належним чином.

Ваги. Вівторок багатий сварками і конфліктами на фінансовому грунті. Можлива невиплата боргів, не виключені звинувачення. Вас можуть незаслужено скривдити або обійти увагою, на яку ви розраховували. Якщо почнете з у пертістю доводити свою правоту, то погіршите свій стан.

 Скорпіон. Сьогодні вам буде не важко примножити свій капітал і знайти нові джерела грошових надходжень. Ні в якому разі не змішуйте дружбу і професійні справи, оскільки можна залишитися і без грошей, і без друзів.

 Стрілець. У сім'ї все налагодиться: складні стосунки з батьками полагідніють, у будинку стане тихо, і ніхто один одному не заважатиме жити і працювати. Скоротиться і кількість сварок між закоханими, вони стануть краще розуміти один одного. Можете планувати відпустку.