Гороскоп на 30 жовтня 2015 року

П'ятниця, 30 жовтня 2015, 00:28
Овен Якщо напередодні Овни посварилися з чоловіком, то сьогодні стосунки тільки будуть загострюватися. Зірки радять приділити увага родичам літнього віку. Овнам слід жити сьогоденням, а не згадувати минуле.
Гороскоп на 30 жовтня 2015 року

Телець

Насущні питання, які Тельці зараз вирішують, загострюються. Не виключений домашній або службовий аврал, може наблизитися до критичної ситуація з житлом, територією, бізнесом.

Близнюки

Сьогодні Близнюкам не захочеться брати участь ні в чому. Це стосується, як особистої, так і професійної сфери життя. 

Рак

Сьогодні Раків чекає день підйому творчої активності. Є шанс створити щось незвичайне. Незвичайне сприйняття світу посилиться оптимістичним настроєм. Раки можуть відчути підтримку зверху, що надасть їм упевненість в завтрашньому дні і допоможе впоратися з усіма справами.

Лев

Сьогодні Левам належить направити свою енергію на благо, а не руйнівні цілі. Це не кращий день для ініціатив, але може з'явитися термінова справа. Варто розрізняти реальну необхідність і власні неприборкані бажання.

Діва

Сьогодні Дівам варто проявити терпіння, витримку і постаратися поводитися тактовно і стримано, це убереже їх від конфліктів і розбіжностей з діловим і особистим оточенням. Діви впораються з усіма труднощами, якщо збережуть спокій, послідовність і терплячість.

Ваги

Вагам досить попрацювали в останні дні, тому сьогодні можуть розраховувати на визнання з боку колег. Зірки передбачають Вагам благополучну обстановку в сім'ї і на роботі. Успіх гарантований тим Вагам, які займаються політикою і науковою діяльністю.

Скорпіон

У Скорпіонів сьогодні з'явиться додаткова цілеспрямованість. До активності може змусити зовнішня подія, наприклад, наказ зверху. Енергію для дій можна сублімувати з агресії, роздратування.

Стрілець

Сьогодні Стрільцям варто бути гранично тактовними і обачними з оточенням, і особливо з потрібними людьми. У Стрільців постійно виникатиме бажання нав'язати свою точку зору і перемогти в суперечці, результат якої важливий лише для їх самолюбності.

Козеріг

Сьогодні Козероги проведуть ряд великих змін у своєму звичному іміджі. Козероги вирішать, що заради подальших професійних успіхів і перемог, їм необхідно справляти враження респектабельної  людини, яка незвикла економити на

своїй зовнішності.

Водолій

Сьогодні Водоліїв чекає напружена доба. Є грунт для конфліктів і гострої конкуренції. Якщо Водолії честолюбні і знаходяться в хорошій формі, варто прийняти правила гри. Застосувавши старі знання і досвід в нових умовах, Водолії підвищать свою кваліфікацію і стануть упевненішів собі.

Риби

Сьогодні Рибам доведеться протистояти спокусам і численним бажанням, якими удосталь буде наповнений цей день. Рибам варто культивувати почуття обов'язку: воно допоможе впоратися з потуранням своїм слабкостям.