Гороскоп на 1 листопада 2015 року

Неділя, 1 листопада 2015, 01:28
ОВЕН - стихія природи запрошує вас на свої простори. Віддавайтеся цьому заклику і сповна насолоджуйтеся буйством весни.
Гороскоп на 1 листопада 2015 року

ТЕЛЕЦЬ - не дивуйтеся, якщо вам захочеться розібратися в глибинних нюансах, що ведуть до відчуття гармонії.

БЛИЗНЮКИ - постарайтеся повноцінно відпочити, і тоді ранок дня стане для вас "мудровано" за вечір.

РАК – ідіть на природу і признайтеся в коханні квітучій яблуні. Обов'язково візьміть з собою додому невелику гілочку.

ЛЕВ - скинути вантаж минулих днів допоможе дерево вишня. Торкніться її ствола відкритими долонями, відчуєте смак вишневого «клею».

ДІВА - щоб зберегти свій творчий і енергетичний потенціал, частіше спілкуйтеся з дубом. Відпочивайте під кроною цього дерева.

ВАГИ - не дозволяйте хвилинному настрою впливати на рішення серйозних справ. Дозвілля рекомендується провести у виставкових залах.

СКОРПІОН - прислухайтеся до голосу зірок і скористайтеся щедрістю енергетичної аури травневого дня, що лікує душу і серце.

СТРІЛЕЦЬ - ваша душа прагне на природу - зробіть їй цей подарунок! Аромат травня, що п'янить, - це саме те, чого вам бракує.

КОЗЕРІГ - сьогодні для вас особливу вагу мають особисті справи. Для їх вирішення необхідно бути активним і цілеспрямованим.

ВОДОЛІЙ - вирушайте сьогодні зоряною стежкою на заповітне побачення і вдихайте повними грудьми аромат взаємності травневого дня.

РИБИ - щоб емоційно прикрасити день, поспілкуйтеся з березою. Прогуляйтеся березовим гаєм і візьміть гілочку дерева з собою.