Гороскоп на 2 листопада 2015 року

Понеділок, 2 листопада 2015, 01:35
Овен Дрібні побутові проблеми не зіпсують вам сьогодні настрій. Ви отримаєте сьогодні можливість почати нову справу, яка обіцяє принести чималі доходи. Можливо цього дня, ви зможете порозумітися з людьми, які раніше вас сильно дратували. Є можливість сьогодні, отримати звістку від далеких родичів, які давно не давалися взнаки.
Гороскоп на 2 листопада 2015 року

Телець

Навчіться розслаблятися, отримувати задоволення від маленьких радощів в житті. Оскільки саме це дозволить вам зберегти бадьорість духу і не втратити важливі для вас особисті стосунки.

Близнюки

А ось для представників цього знаку буде сприятливий день. Але до комерційних операцій цього дня  слід відноситися з обережністю. Любовне побачення або непристойний вчинок партнера можуть принести цьому знаку - деяке розчарування.

Рак

Сьогоднішній день не залишає Ракам шансу проявити власне «Я», причому ні в одній життєвій сфері. Слід дотримуватися особливої обережності при користуванні приладами і транспортними засобами.

Лев

Деякі Леви сьогодні отримають цікаву фінансову пропозицію, яка зможе значно додати капітал. Це дуже вдалий день, щоб піти на романтичне побачення, а також придбати домашнього улюбленця. Стосунки з коханою людиною, сьогодні принесуть безліч приємних і незабутніх моментів.

Діва

Цілий день ви відчуватимете бадьорість і энергійність. З'явиться унікальна працездатність, в результаті якої, ви можете отримати, небувалі успіхи в усьому. Багатьом Дівам цього дня вдасться забути на деякий час про обов'язки і розслабитися. Не варто цього дня вживати алкоголь, оскільки це загрожує впасти у важку алкогольну залежність.

Ваги

У вас на горизонті з'явиться нове кохання.  Людина, яка для вас стане дуже дорогою. Крок за кроком ви наблизитеся один до одного. Але чи робити той останній крок вирішувати вам. Просто обдумайте свої вчинки.

Скорпіон

Скорпіонам настала пора донести до рідних приємну звістку. Як варіант повідомте звістку по телефону або відвідайте їх з тортиком.

Стрілець

Один з найсприятливіших днів, можливо саме сьогодні вам вдасться закінчити раніше початі справи. А якщо доля і підкине вам цього дня випробування, то постарайтеся зберегти холоднокровність, і тоді перемога буде на вашому боці. Постарайтеся на роботі уникати конфліктних ситуацій, можливо у вашому суспільстві є заздрісники.

Козеріг

Ваші плани настільки грандіозні, що вдома вам тісно, тому можна припустити, що Ви вирушите в далеку подорож, яка принесе Вам немало вигод. У особистому плані варто бути уважніше до свого оточення.

Водолій

Відмовтеся від усіх численних справ, віддавши перевагу на користь близьких. Вечір присвятіть самопізнанню.

Риби

Постарайтеся сьогодні відкласти всі справи і просто гарненько відпочиньте. Хороший час для наведення ладу в паперах, справах, для початку ремонту або благоустрою. Постарайтеся цього дня не купувати тварин або побутову техніку. Вдалий день для романтичних побачень, який обіцяє надовго запам'ятатися.