Гороскоп на 5 листопада 2015 року

Четвер, 5 листопада 2015, 01:31
Овен Сьогодні натхнення може із завидною постійністю відвідувати усіх, хто народився під знаком Овна. Тобто вам в голову раз у раз приходитимуть цінні ідеї. Рекомендуємо вам на цей період обзавестися звичкою записувати відвідуючі вас думки, щоб потім втілювати їх в життя.
Гороскоп на 5 листопада 2015 року

Телець

Ви від природи дуже недовірливі, і багато ваших недуг мають першопричиною саме цю недовірливість. Що ж, куди краще перевірити стан здоров'я і переконатися, що все гаразд, ніж боятися примари неіснуючої хвороби!

Близнюки

Багато Близнюків сьогодні здатні миттєво уловити зацікавленість з боку мережевих знайомих і з готовністю підтримати любовну гру, відправляючи у відповідь жаркі, грайливі послання. Не упустіть свій шанс! Вас чекає черга багатообіцяючих зустрічей в інтернеті.

Рак

Сприятливий день для кар'єри і любові. Ваша енергія б'є через край, варто тільки її правильно направити, щоб фініш був гідний старту. Ще раз переберіть в пам'яті все, що ви запланували і доки не виконали. Згадали? Тоді за справу!

Лев

Сімейні цінності можуть стати для вас головним пріоритетом. Проте існує ризик "переборщити" - ви можете перенести на близьких свої проблеми. Пам'ятайте про почуття міри, слухайте свій внутрішній голос. Якщо в чомусь сумніваєтеся, краще не приймайте остаточне рішення.

Діва

Сьогодні багато людей, що народилися під знаком Діви, прагнутимуть справити сприятливе враження на прихильників. Якщо вам до душі екстремальні види спорту, то в цей період це вам не повинно пошкодити. Розумний ризик виправданий.

Терези

Ваші обранці можуть помітити, що ви ведете ce6e декілька дивно, ухиляєтеся від прямих відповідей, і у цих людей можуть виникнути підозри. Щоб уникнути конфронтації, застосуєте свої природжений такт і дипломатичні здібності.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони в деяких випадках можуть не зійтися характером з тими, хто проявляє велику активність і напористість: зайде коса на камінь. Вам потрібний час, щоб створити хороші і корисні стосунки з ініціативними людьми. Але якщо це станеться, то такі стосунки будуть тривалими.

Стрілець

Це один з критичних, небезпечних днів. Вірогідні неприємності в усіх сферах життя. Необхідно уникати непотрібної метушні, порожнього базікання, які саме цього дня можуть привести до перевитрати енергії. Краще утриматися від активної діяльності.

Козеріг

День радості буття, любові, гармонії в подружніх стосунках. Цього дня можна ні про що не тривожитися. Ви надовго запам'ятаєте тихий вечір в домашній обстановці, проведений в товаристві близької вам людини.

Водолій

День символізує родинні зв'язки. Багато Водоліїв черпатимуть свої сили і натхнення в сім'ї, а, об'єднавши свої зусилля, вони створять прекрасну "команду". Сприятливо в цей період зайнятися переїздом, ремонтом.

Риби

Цей день перевірить щирість ваших намірів. Будучи налаштованими на успіх, ви багато чого досягнете на роботі і в особистому житті. Приділіть велику увагу членам своєї сім'ї, багатьом доведеться узяти її утримування на собі. Треба вірити і любити, а не прибігати до перевірок, тестувань і різних іспитів на вірність.