Гороскоп на сьогодні - 7 листопада 2015: меланхолія

Субота, 7 листопада 2015, 01:20
Гороскоп на сьогодні, 7 листопада, для усіх знаків зодіаку. Ця субота запам'ятається Вам меланхолійним настроєм. Усе Ваше заняття цього дня буде пов'язано з минулим. Пориви до ностальгії можуть стати причиною конфліктів і з'ясування стосунків з близькими, оскільки такий настрій абсолютно не розташовує до спілкування.
Гороскоп на сьогодні - 7 листопада 2015: меланхолія

Терези

Терези сьогодні, 7 листопада, маніпулюватимуть іншими людьми за допомогою своєї чарівливості. Скориставшись своїм природним шармом, Ви натякнете своїй другій половинці, що суботнє прибирання у будинку ляже сьогодні суто на його плечі.

Скорпіон

Сьогодні, 7 листопада, Скорпіонам не варто відступати від наміченого плану. Лише доклавши зусиль і виявивши справжню кмітливість і творчий підхід, Ви зможете добитися успіху в новому проекті. Якщо Ви схильні до сумнівів у власних силах, заручитеся підтримкою дорогої людини. Тільки так Ви зможете дійти до фінішу.

Стрілець

Гороскоп Стрільців на сьогодні, 7 листопада, говорить про те, що Вам треба гарненько розібратися у своїх фінансах і встановити головні пункти розтрати. Річ у тому, що незабаром Вам загрожує серйозна купівля, тому врахуйте цей факт при плануванні витрат на наступний місяць.

Козеріг

Козероги сьогодні, 7 листопада, дозволять собі зайвого в спілкуванні з представниками закону. Така витівка на дорозі просто невибачна. Тому готуйтеся сплатити величезний штраф, сума якого Вас просто шокує.

Водолій

Сьогодні, 7 листопада, Водолії півдня вибиратимуть наряд для романтичної зустрічі з коханою людиною. Прийшовши на вечерю, Ви будете здивовані і трохи засмучені, що людина приділила своєму зовнішньому вигляду набагато менше уваги, ніж Ви.

Риби

Зірки сьогодні, 7 листопада, порадують Риб веселим спілкуванням з молодшими родичами, нестомливі поїздки і корисні розмови з рідними, старшими за віком. Затишок і домашня атмосфера надовго відженуть від Вас осінню нудьгу і депресію. Насолоджуйтеся моментом.

Овен

Овнам сьогодні, 7 листопада, належить припинити спілкування з людиною, яку Ви підозрюєте в зраді. Поки Ви не отримаєте доказу зворотного, у Вас не буде бажання спілкуватися з ним і ділитися сокровенними таємницями.

Телець

Гороскоп Тельців на сьогодні, 7 листопада, говорить про те, що Вам треба присвятити суботній день, щоб налагодити у будинку затишну атмосферу і розсортувати все по своїх поличках. Це досить нудне заняття принесе Вам велике задоволення. Адже Ви усі розставите по своїх місцях і очистите собі простір для творчої діяльності.

Близнюки

Сьогодні, 7 листопада, Близнюки дадуть зрозуміти наполегливому прихильникові або прихильниці, що Ви не бажаєте з ним спілкуватися, оскільки у Вас вже є об'єкт зітхання. Звичайно, розмова має відбутися складний, але ризикувати стосунками, що тільки що зав'язалися, з дорогою людиною дійсно не варто.

 Рак

Гороскоп Раків на сьогодні, 7 листопада, попереджає Вас не бути занадто легковажними в речах, що стосуються важливих моментів в спілкуванні з коханою людиною. Інакше Ваше друга половинка в досить різкій формі повідомимо про своє невдоволення. Не ризикуйте гармонією у стосунках.

Лев

Левам сьогодні, 7 листопада, належить серйозно замислитися про свою фігуру і зовнішній вигляд в цілому. Ви переглянете свій підхід до харчування і вирішите, що варто записатися в тренажерну залу або розробити власну програму домашніх тренувань. Можете бути упевнені, результат Вас здивує.

Діва

Дівам сьогодні, 7 листопада, належить весь день провести у будинку, доглядаючи за хворим родичем. Замість веселої зустрічі з друзями, Ви на увесь день станете нянею і медсестрою для рідної людини. Але воно того варте, оскільки в ході спілкування з хворим Ви отримаєте багато відповідей на свої питання.