Гороскоп на 8 листопада 2015 року

Неділя, 8 листопада 2015, 01:52
Овен Із складних ситуацій, які очікують вас в цей період, вам допоможуть вийти гумор і оптимізм. Простіше дивіться на проблеми, і вони вирішаться самі собою. Якщо ви вже давно відкладаєте візит до лікаря, самий час його зробити. Не виключена зустріч із старим другом, з яким ви давно не бачилися.
Гороскоп на 8 листопада 2015 року

Телець

Тельці - візьміть пару днів відгулів і проведіть їх в спокою. Є вірогідність виникнення проблем із здоров'ям, тому передусім стежте за своїм режимом дня і за тим, що їсте.

Близнюки

Найближчим часом ви можете стати неуважними, тому братися за серйозні справи доки не варто. З обережністю віднесіться до прохань друзів. Можливо, деяким з них доведеться відмовити. Може підвести самопочуття, тому намагайтеся більше відпочивати і менше хвилюватися.

Рак

Цього тижня ви зможете реалізувати найсміливіші проекти, вчиніть щось неймовірне, на що раніше ні за що не зважилися б. Проводьте більше часу з друзями, мрійте, нехай навіть ваші фантазії комусь здадуться божевільними. Прислухайтеся до інтуїції і вчіться розпізнавати підказки долі.

Лев

Перший тиждень листопада може стати не цілком вдалим відносно особистого життя і піднести не зовсім приємні сюрпризи. Але не варто засмучуватися із цього приводу, оскільки становище повинне швидко стабілізуватися, і світ знову запанує у вашій сім'ї. 6 листопада слід потурбуватися про своє здоров'я і не братися за те, що віднімає надто багато сил.

Діва

Найцікавіші події цього тижня розгортатимуться навколо Вас. У Вас є відмінний шанс для придбання нових контактів - не упустіть його. Друзі можуть образитися через те, що останнім часом ви не балували їх своєю увагою. Запросіть їх у гості на свята.

Терези

Спілкування з друзями займає в твоєму житті дуже важливе місце. Але якщо ти нещодавно почала зустрічатися з одним з прихильників, доведеться вибирати між дружніми посиденьками і романтичними зустрічами. Якщо ти закохана, то вибір очевидний. Важливо: подорожі, кулінарні відкриття, прогулянки під місяцем.

Скорпіон

Досить мріяти, пора діяти! Тим більше зірок налагоджені по відношенню до вас прихильно. Признайтеся у своїх почуттях коханій людині і вибачитеся у тих, кого скривдили. У такий період домашніми справами займатися не хочеться, але доведеться - надто багато їх накопичилося.

Стрілець

У Стрільцях дивовижним чином уживаються ощадливість і марнотратство. Найближчими днями друга якість візьме верх над першою. Тому після черги великих витрат доведеться перейти в режим строгої економії.

Козеріг

Робота найближчим часом відійде на другий план - перше місце в житті займуть діти. Проблем з ними не буде, просто з'явиться час, який ви зможете провести з сім'єю. Можливо, з'явиться бажання почати займатися яким-небудь хобі. Не відмовляйте собі в цьому, ви усе встигнете.

Водолій

Найближчим часом ви впритул займатиметеся вирішенням фінансових питань. У кінці тижня очікується прибуток. Отримані гроші відразу не витрачайте - краще пізніше вкласти їх у велику купівлю. Особливу увагу необхідно приділити батькам - ви можете допомогти їм вирішити проблеми.

Риби

Вас чекає не найлегший період. Передусім, це буде пов'язано з втомою, що накопичилася останнім часом. Будь-яка дрібниця може вивести вас з себе, ви будете дратівливі і нестримані. Підтримати душевну рівновагу допоможе улюблене заняття, за яким ви забудете про проблеми.