Гороскоп на 13 листопада 2015 року

П'ятниця, 13 листопада 2015, 02:02
Овен: Овнам сьогодні не варто поспішати в процесі виконання дуже важкого проекту. Це завдання допоможе вам зробити помітний ривок по кар'єрних сходах, але лише за умови, що ви доведете його до досконалості.
Гороскоп на 13 листопада 2015 року

Телець:

Тельцям сьогодні не слід займатися колективними видами діяльності. З вини сторонніх людей може зірватися дуже важливий захід або проект, в розробку якого ви вклали багато праці, сил і часу.

Близнюки:

Для Близнюків цей день буде зовсім позбавлений психологічного комфорту. Ви почнете випробовувати роздратування навіть від безглуздих жартів колег, які спробують повернути вам позитивний настрій, а у результаті спровокують у вас спалах гніву.

Рак:

Ракам сьогодні з найбільшим успіхом вдаватимуться короткострокові проекти. Будь-яку задумку, почату цього дня, ви доведете до логічного кінця, оскільки ваша строга самодисципліна не дозволить вам працювати упівсили.

Лев:

Левам 11 червня доведеться удатися до рятівної брехні. Припускаючи, що ваша друга половинка дуже бурхливо відреагує на купівлю, зроблену вами в таємниці від неї, ви представите цю річ в якості несподіваного «подарунка», отриманого від близького друга.

Діва:

Дівам сьогодні є сенс дещо обмежити свій раціон або сісти на дієту. Будь-які нововведення в плані харчування, здійснені вами цього дня, пройдуть на здивування легко і принесуть приголомшливі результати.

Ваги:

Вагам сьогодні слід особливо обережно вибирати попутників для службової поїздки. Якщо поряд з вами виявиться занадто похмура або невиправдано життєрадісна людина, час, проведений в дорозі, стане для вас причиною сильного стресу.

Скорпіон:

Скорпіонам 11 червня 2015 слід будь-яким шляхом уникати непослідовності у своїй поведінці. Цей день надасть вам відразу декілька можливостей досягти успіху, головне, щоб тому не зашкодила ваша нервозність і схильність до поспішності.

Стрілець:

Багато що з того, що відбувається цього дня, доставить Стрільцям привід для радості. Ви відчуєте, що впритул наблизилися до своєї заповітної мрії, а також обрали собі в союзники дуже порядної і надійної людини.

Козеріг:

Козерогам сьогодні доведеться вносити невеликі корективи в план своїх найближчих витрат. Несподівано вам стане відомо, що скоро вас відвідає хтось з далекої рідні, і ви вирішите грунтовно підготуватися до цієї радісної зустрічі.

Водолій:

Водоліям не слід ставити сміливі експерименти ні в одному з аспектів життя. Обравши перевірений, традиційний підхід до виниклих проблем, ви отримаєте упевненість, що труднощі у результаті будуть успішно ліквідовані.

Риби:

Рибам цього дня не варто змішувати особисте життя і кар'єру. Відмовтеся від спроб розпочати любовний роман зі своїм новим колегою, оскільки ця людина в даний момент не може думати ні про що інше, окрім як про зростання свого професійного авторитету.