Гороскоп на 16 листопада 2015 року

Понеділок, 16 листопада 2015, 00:58
Гороскоп на сьогодні, 16 листопада, для усіх знаків зодіаку. У Вас виникне величезне бажання бездоганно виглядати і справляти на оточенні незабутнє враження. Щоб задовольнити цю тягу до естетики, можете відвідати салон краси або купити декілька гідних нарядів.
Гороскоп на 16 листопада 2015 року

Терези

Терезам сьогодні, 16 листопада, не захочеться кидатися у вир з головою в роботу, стало відомо порталу rsute.ru. Понеділок пройде в спокійній обстановці без зусиль з Вашого боку з приводу професійних обов'язків. Багато часу сьогодні Ви приділите спілкуванню з колегами за чашкою кави.

Скорпіон

Сьогодні, 16 листопада, Скорпіони приймуть рішення піти на ризик, щоб в прискореному режимі отримати вигоду від своєї угоди. Справа закінчиться дуже вдало. Але надалі не робіть таких поспішних рішень, оскільки удача не завжди буде на вашому боці.

Стрільцям належить отримати несподівано велику суму грошей. Проте зірки не рекомендують їх відразу витрачати. Краще відкладіть велику частину на непередбачені витрати або про чорний день. Так Ви отримаєте набагато більше вигоди.

Козеріг

Козерогам сьогодні, 16 листопада, належить з'ясовувати стосунки зі своїми домочадцямя. Зрештою Вам набридне скандал і Ви покинете будинок з твердим переконанням, що все вирішиться само собою. Хоча зірки попереджають, що не варто серйозні питання пускати напризволяще.

Водолій

Сьогодні, 16 листопада, Водолії ухвалять рішення самостійно займатися проектом, попри те, що настирний колега пропонуватиме свою допомогу і методи реалізації задуманого. Такий підхід Вам не сподобається і Ви вирішите утілити в життя проект самостійно.

Риби

Зірки сьогодні, 16 листопада, говорять Рибам, щоб Ви не соромилися говорити про свої заслуги перед керівництвом. Якщо цього дня Вам доведеться усувати якусь проблему, не забудьте згадати цей факт перед своїм шефом. Ваша кар'єра може піти вгору.

Овен

Овнам сьогодні, 16 листопада, належить розв'язати проблему, над якою Ви вже дуже давно корпіли. Цікаво, що рішення прийде в найнесподіваніший момент і виявиться дуже креативним. Після цього у Вас нарешті з'явиться можливість приступити до нового поставленого завдання.

Телець

Гороскоп Тельців на сьогодні, 16 листопада, говорить про те, що Вам сьогодні належить виступити в ролі мудрого наставника. Річ у тому, що після душевної розмови з Вами один з Ваших близьких друзів вирішить кардинально поміняти життя. Ці зміни будуть дуже успішними, тому можете прийняти цей успіх на свій рахунок.

Близнюки

Сьогодні, 16 листопада, Близнюкам краще провести день в ліжку у зв'язку з погіршенням самопочуття. Якщо в понеділок немає особливо важливих завдань, приділите увагу своєму здоров'ю, щоб легка застуда не переросла у важку хворобу.

Рак

Гороскоп Раків на сьогодні, 16 листопада, говорить про те, щоб уміло розподілили свою енергію на увесь день, оскільки роботи накопичилося багато, а Ваш ентузіазм може на все не вистачити. Постарайтеся на відволікатися на сторонні розмови з колегами.

Лев

Левам сьогодні, 16 листопада, належить вирішувати якусь давню проблему, що стосується професійної діяльності. Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, він допоможе знайти потрібне рішення. Пізніше Ви згадуватимете цей досвід, як найбільш вдалий, і по-іншому поглянете на свою інтуїцію.

Діва

Дівам сьогодні, 16 листопада, варто утриматися від з'ясування стосунків з батьками. Пам'ятайте, що головною причиною нерозуміння є різниця у віці. Постарайтеся пояснити свою позицію, як можна м’якіше.