Гороскоп на 18 листопада 2015 року

Середа, 18 листопада 2015, 00:49
КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII - 20.I) День пов'язаний із засвоєнням космічної енергії, захистом принципів, фізичними вправами. Ймовірно, сьогодні ви зможете реалізувати напрацювання і ідеї попереднього часу, проте працювати з діловими паперами, намагатися досягти прориву у сфері професійної діяльності сьогодні не варто - день сприятливий для зміни форми діяльності, творчості або рішення проблем особистого плану. Ділові контакти в недалекому майбутньому принесуть багато користі. Вірогідні віщі сни.
Гороскоп на 18 листопада 2015 року

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I - 19.II)
День пробудження і перетворення внутрішньої енергії, досягнення поставленої мети, вивчення наук і ремесел. Незважаючи на те що ви не женетеся за славою, визнанням і грошима, ваші успіхи порадують вас і зміцнять упевненість у своїх можливостях. У шлюбі можлива подвійна ситуація, грунтована на вашій підвищеній чутливості і зайвій незалежності. Ймовірно, вам доведеться остаточно визначитися по відношенню до свого партнера.

ОВЕН (Aries, 21.III - 20.IV)
День відродження минулих надій, пробудження і перетворення енергії любові. Життєвий потенціал Овнів на високому рівні. Ентузіазм і оптимізм сприятливо позначиться на просуванні справ. Сприятливий день для фізичних навантажень, сімейних стосунків, зачаття, лікування. Зірки настільки сприяють вам, що будь-які справи вдаватимуться з першого разу. У працівників бюджетної сфери з'явиться можливість піднятися по службових сходах на сходинку вище.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV - 21.V)
Можливі конфлікти з начальством внаслідок того, що ви занадто покладалися на приятельські стосунки і віднеслися до дорученої справи недобросовісно. Проте незабаром взаємовідносини налагодяться. Зірки обіцяють згоду, повне взаєморозуміння і успіх у фінансових питаннях.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V - 21.VI)
День пробудження і перетворення внутрішньої енергії. Сприятливий день для фізичних навантажень, зачаття, лікування. Не упускайте сьогодні можливості завести масу нових цікавих знайомств. Ймовірно, вам належить блиснути своїми достоїнствами і, пристосовуючись до ситуації, проявляти то виконавчу, то творчу діловитість.

РАК (Cancer, 22.VI - 22.VII)
Якщо сьогодні вам запропонують поєднати ще яку-небудь посаду, не погоджуйтеся - вигоди від цього не буде. З самого ранку чекайте непорозумінь і причіпок. Можливе негативне ставлення до вас людей, що оточують вас. Якщо ви це відчуєте - не зневіряйтеся. Дійте так, як підказує вам серце, навіть добрі ради близьких можуть шкодити вам. До вечора пристрасті затихнуть. Приділіть увагу близьким родичам, допоможіть їм, чим можете. Можливо, хтось попросить у вас грошей. І ви повинні допомогти.

ЛЕВ (Leo, 23.VII - 23.VIII)
Життєвий потенціал Левів на високому рівні. Ентузіазм і оптимізм допоможуть знайти нових союзників або покровителів, допомога яких позитивно позначиться на просуванні справ. Сприятливий день для фізичних навантажень, сімейних стосунків, зачаття, лікування. Не виключена можливість піднятися на сходинку вище по службових сходах. Увечері постарайтеся не зловживати спиртними напоями.

ДІВА (Virgo, 24.VIII - 23.IX)
День пробудження і перетворення внутрішньої енергії. Діви відчують прилив енергії і з ентузіазмом візьмуться за усі справи. Хороший день для фізичних навантажень, зачаття, лікування. Зірки настільки сприяють вам, що будь-які справи вдаватимуться з першого разу. Ви на висоті, ви усе можете, все вам під силу.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX - 23.X)
Сприятливий день для судових справ, угод, укладення браків і договорів. Вам буде легко сконцентруватися на головному, проникнути в суть речей, втілити задумане в реальність. Ви зможете легко об'єднати в собі бажання оновлення з тверезим розсудливим поглядом на речі.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X - 22.XI)
День накопичення, отримання інформації, він може бути повний різного роду несподіванок, як приємних, так і не дуже. Робота зажадає від вас концентрації уваги і організованості. Не рекомендуються великі витрати. У сім'ї ймовірно повне взаєморозуміння.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI - 21.XII)
День пробудження і перетворення внутрішньої енергії. У будь-якій справі потрібні рішучі дії у поєднанні з обачністю. Збільшені життєвий потенціал і активність сприятимуть розквіту вашої особи, громадському або професійному зростанню, підвищенню авторитету. Сприятливий день для фізичних навантажень, зачаття, лікування. Ймовірно, вам належить блиснути своїми здібностями в суспільстві. Не упускайте сьогодні можливості завести масу нових цікавих знайомств.