Гороскоп на 21 листопада 2015 року

Субота, 21 листопада 2015, 01:34
Козеріг. Несправедливість може зіпсувати ваші стосунки з дітьми в період з другої половини листопада 2015 до середини січня 2015. Проявіть ваші терпіння і доброзичливість.
Гороскоп на 21 листопада 2015 року

Водолій. У людей старшого віку вірогідне загострення хронічних недуг. Проте при розумному відношенні до свого здоров'я, дотриманні щадного режиму праці і відпочинку і правильному харчуванні Водоліям навряд чи погрожують серйозні проблеми. Підтримуйте розумну температуру в квартирі. Якщо любите підвищене тепло, то не вистрибуйте на вулицю без верхнього одягу.

Риби. Сьогодні Риби не відрізнятимуться звичайною доброзичливістю і не схильні афішувати свої емоції. Не вдасться повною мірою виявитися і в навчанні. Намічений переїзд обійдеться дорожче, ніж в інший час. Оскільки ви трохи загальмовані, не слід вирушати в поїздку наодинці, інакше в дорозі, особливо за кермом, вам загрожує небезпека.

Овен. День символізує конфлікти, нерозуміння. У розлученому у минулому подружжя невирішені питання про майбутнє дітей можуть стати причиною чергових конфліктів. Візьміть на себе ініціативу і відповідальність. Ваші взаємні дії мають бути грунтовані в першу чергу на інтересах дітей.

Телець. Майбутній день повинен пройти спокійно, якщо ви навчитеся з довірою відноситися до життя; в цьому випадку навколишній світ готовий обдарувати вас цікавими знаннями, любов'ю, ніжністю і турботою. Влаштовуйте сімейні свята, починайте ремонт, вдала всяка робота по будинку.

Близнюки. Ви, як і усі Близнюки, небайдужі до грошей, але сьогодні ви не схильні мріяти про незлічені багатства і будете задоволені тим, що у вас є. Для того, щоб почувати себе комфортно, ви можете зібрати навколо себе велике суспільство, бути душею компанії, тим більше що нестачі в друзях або прихильниках ви не відчуваєте.

Рак. Існує ризик простудних захворювань. Ваша дихальна система ослаблена. Тому людям, що страждають частими ангінами, краще утриматися від вживання холодних напоїв.

 Лев. Цього дня фінансові і матеріальні питання можуть затьмарити і брак, і ділові контакти. Ви захочете змін, а у партеру напевно буде своє бачення того, як поліпшити ваше матеріальне становище. Постарайтеся не витрачати багато грошей на розваги і задоволення. Не варто доводити спілкування до з'ясування стосунків на підвищених тонах.

 Діва. Можливо, що сьогодні Діви будуть розташовані думати про речі з точки зору їх надійності або істинної цінності. У кращому разі ви зможете ще більше посилити свій вплив і значущість в професійному і особистому житті. Все може рухнути, якщо в якості "опори" ви виберете ненадійного партнера або супутника життя.

Терези. Вірогідні зниження імунітету, поразка організму вірусними захворюваннями. Ви повинні зрозуміти, що здоров'я - це життєздатність, так що не втрачайте часу дарма. Необхідно уникати навантажень і в їжі, відмовтеся від занадто гострої і жирної їжі.

Скорпіон. Не виключено послаблення імунітету, неуважність, яка може спричинити травматизм. Проведіть профілактику старих хронічних захворювань і бережіться застуди. Пам'ятайте, що, якщо ви серйозно захворіли, кращий засіб для одужання - строге наслідування приписів лікаря.

Стрілець. Вплив негативних космічних енергій на біосферу Землі і ауру Стрільців може стати причиною серйозних неприємностей, аварій, магнітних бурь. Якщо ви чутливі до магнітних бурь, відстежуйте через пресу небезпечні дні і в цей час носите з собою необхідні ліки, уникайте додаткових навантажень.