Гороскоп на 23 листопада 2015 року

Понеділок, 23 листопада 2015, 00:45
Рак Гороскоп Раків на сьогодні рекомендує сильно обмежити свій кредит довіри. Сьогодні висока вірогідність обманів і махінацій. Відзначено, що винні в цьому будете тільки Ви, довіряючи малознайомим людям. Перевіряйте усю інформацію, яка до Вас надходить.
Гороскоп на 23 листопада 2015 року

 Лев

Левам сьогодні захочеться помріяти про майбутню відпустку і подумки скласти валізу. Але майте зважаючи, що Ваші фантазії будуть злегка передчасними, оскільки через роботу Вам доведеться перенести відпустку на пізніший час.

Діва

Діви сьогодні поводитимуться легковажно і мінливо. Ваш настрій мінятиметься щохвилини, що зробить Вас несерйозними в очах оточення. Не поспішайте різко міняти посмішку на гнів, інакше це позначиться на Вашій репутації. Зараз це явно ні до чого.

Ваги

Вагам сьогодні варто стримувати усі пориви відвертості і обійтися без особливих душевних відвертостей. Уся сказана Вами інформація може бути використана проти Вас. Врахуйте це і зверніться по допомогу до старого друга, який допоможе об'єктивно глянути на ситуацію зі сторони.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони знову любитимуть всіх людей у світі, відчуваючи, звичайно, свою перевагу. Сьогодні Вас супроводить удача, і усі послуги будуть Вам зроблені на вищому рівні. Закріпіть свій відмінний настрій відмінною сімейною вечерею.

Стрілець

Гороскоп Стрільців на сьогодні не радить хитрувати і вертітися дзигою в роботі. Це зіграє проти Вас і поставить під удар Вашу репутацію. Краще чесно розберіться зі своїми промахами і помилками. Все одно доведеться попрацювати понаднормово, але це дозволить з честю і гідністю вийти з гри.

Козеріг

Козерогам сьогодні не вийде відпочити. На роботі Вам доведеться поставити на плечі цілу купу проблем і турбот. А увечері Ваша друга половинка попросить Вашої участі у вирішенні сімейних питань. Не поспішайте відмовлятися, тому що потім пошкодуєте. Будьте мудріші - на вихідних Ви знову наберетеся сил, а зараз трохи попрацюйте.

Водолій

Сьогодні Водолії зроблять істотний крок по кар'єрних сходах. Вам вдасться помітити важливу помилку і прорахунки в роботі. Керівництво буде уражено Вашою спостережливістю і кмітливістю. Чекайте підвищення або премії.

Риби

Зірки застерігають Риб сьогодні від зайвої підозрілості. Ваша недовіра погано позначиться на якості спілкування : Вас уникатимуть і в помсту так само недовірятимуть. Не поспішайте зі своїми висновками, поки не усі карти на руках.

Овен

Овнам сьогодні припаде добре попрацювати у першій половині дня, але привід більший, ніж радісний. До Вас приїде улюблений родич. Передчуваючи його візит, Ви будете готуватися з самого ранку. Але воно, звичайно, того варте. Ці задушевні бесіди зігріватимуть Вас усю зиму.

Телець

Гороскоп Тельців на сьогодні обіцяє вчення на своїх власних помилках. Раніше Ви не хотіли визнавати те, що наробили помилок в роботі, але тепер, коли проект добігає кінця, це стає з кожним днем усе більш очевидним. Проявіть сміливість і розсудливість - безпосередньо у всьому зізнайтеся.

Близнюки

Сьогодні Близнюки будуть зайняті ухваленням серйозного рішення по роботі. На коні Ваша подальша кар'єра. Врахуйте, що ради інших людей можуть не мати абсолютно ніякого відношення до Вашого особистого життя. Краще запитайте у своєї родини.