Гороскоп на 26 листопада 2015 року

Четвер, 26 листопада 2015, 00:40
Козеріг. Козероги можуть пасувати перед труднощами, уникати будь-яких активних дій, боятися проявляти свої емоції і почуттів. Ваша енергія повинна постійно погашатися зовнішньою діяльністю.
Гороскоп на 26 листопада 2015 року

Водолій. Ваша висока професійна активність перешкодить займатися домашніми справами, вихованням дітей. Зайнятість на роботі, втручання службових проблем в сімейні плани і внесення в них з цієї причини поправок навряд чи обрадує рідних. Сьогодні ви повинні скрізь устигати.

Риби. Намічений на цей день фронт робіт може виснажити сили Риб. Можливо, хтось зі знайомих нагадає вам про давній борг, віддати який буде нелегко. Намагайтеся виконувати зобов'язання, вчасно віддавати борги, робити необхідні виплати. Будьте стриманіші також і в спілкуванні з родичами і сусідами, інакше доведеться довго відновлювати стосунки. Не слід оформляти важливі документи.

Овен. Сьогодні прогнозуються матеріальні проблеми, великі витрати. Втім, вони не зупинять справи, а стануть лише тимчасовими перешкодами на шляху до успіху. Частіше беріть на себе ініціативу. Ви прекрасно знаєте, що немає такої справи, з якою б ви не змогли впоратися.

Телець. Цей день символізує обережність. Тельці не ризикуватимуть йти назустріч небезпеці. Багато хто з них вважатиме за краще тактикові вичікування. Не слід сьогодні "кидатися під танки". Побоюєтеся здатися боягузом? Марно: ви не боязкі - ви передбачливі

Близнюки. Ви відкрита і товариська натура, але сьогодні ви концентруватиметеся лише на своїх інтересах, говоритимете лише про своє і не зумієте вислухати інших. В деяких випадках, замість того щоб нав'язувати оточенню свою точку зору, вам не завадило б дослухатися до порад оточення.

Рак. Сприятливий для самопочуття період. Покращає стан тих, хто страждає хронічними захворюваннями. Можна проводити косметичні або оздоровчі процедури, зробити візит стоматологові.

Лев. Відмінна пора для співпраці і нових перспективних знайомств - ваша відкритість викликає довіру. Багато чого вдасться добитися в навчанні або бізнесі. Сміливо підписуйте важливі документи, спілкуйтеся з чиновниками. Будьте щедрими і великодушними по відношенню до оточення. Не відмовляйте близьким родичам, сусідам або знайомим, які попросять про допомогу.

Діва. Тенденції цього дня сприяють розвитку у Діви особливого чуття на компетентність або некомпетентність суджень інших людей. З глибоким розумінням віднесіться до прагнення будь-якої людини пізнати самого себе, у будь-яких ситуаціях керуйтеся мудрістю або звичайною розсудливістю.

Терези. Взаємодія планет зробить цей четвер виключно прибутковим. Посиляться винахідливість і ініціативність, що дозволить багатьом добитися чималих успіхів в професійній сфері.

Скорпіон. Сьогодні Скорпіони можуть втратити душевну рівновагу. Зростуть їх недовірливість, підозрілість, недовірливість. Не шукайте у себе захворювань, яких немає. Краще відпочиньте разом з сім'єю. Поставлені завдання вирішуйте разом з колективом. Спробуйте бути в гармонії з собою.

 Стрілець. У другій половині дня зайва активність, підступність і енергоінформаційні зараження аури можуть привести до хвороб і проблем. Слід побоюватися зниження імунітету. Приготуйтеся чинити опір інфекції, займіться профілактикою вірогідних захворювань.