Гороскоп на 1 грудня 2015 року

Вівторок, 1 грудня 2015, 00:31
Козеріг. Вірогідні конструктивні зміни, накопичення досвіду і знань, підготовка до нового етапу, що допоможе завершити рік з успіхом. Не втратити те, що накопичили за рік - ось ваше першочергове завдання.
Гороскоп на 1 грудня 2015 року

Водолій. Цей день сприятливий для позбавлення від боргів, виконання усіх зобов'язань і підбиття підсумків минулого періоду. Постарайтеся розібратися з усіма рахунками і виплатами. Візьміть на себе вирішення сімейних фінансових питань.

Риби. Це вирішальний день для Риб, коли підводяться підсумки усьому зробленому. Ви багато працювали, досягли певних результатів, і вони вас цілком влаштовують, пора і відпочити трохи, а потім знову у бій! Зумійте, де б ви не знаходилися, зібрати розрізнені нитки визначальних ситуацію чинників і, з'єднавши їх разом, добитися унікальних по своїй ефективності результатів.

Овен. Активізуються зв'язки з людьми з далеких країн, у бізнесменів вірогідні перспективні зустрічі з представниками іноземних компаній, можлива поїздка, яка внесе багато корисного в діяльність Овна. Скористайтеся сприятливим впливом планет для зміни своєї долі на краще і пам'ятайте, що основною проблемою в цей час може стати тільки несприйняття нового.

Телець. Сьогодні вірогідне зниження енергетики Тельців. Вони будуть схильні до атак інфекційних захворювань, уразливі для злого слова. Не слід переохолоджуватися і порушувати режим харчування. Обережніше зі спиртними напоями - може проявитися несподівана алергічна реакція. Встановіть між собою і недоброзичливцем невидимий захисний екран.

 Близнюки. Багато представників Близнюків будуть здатні ухвалювати правильні кардинальні рішення і налагоджувати потрібні зв'язки. Першу половину місяця треба присвятити невідкладним справам, зустрічам і ні в якому разі не дозволяти собі лінуватися.

Рак. У ці дні збільшується ризик не лише отримати травму, але і підхопити інфекційне захворювання. Активний відпочинок на свіжому повітрі вам потрібний. Самий час освоїти гірські лижі або сноуборд. Ви здатні серйозно захопитися екстремальним видом спорту.

Лев. День сприятливий для корінних перетворень, що стосуються житлових умов. Якщо ви збиралися придбати нерухомість, то краще всього укладати договір саме зараз. Також день хороший для ремонту або іншого великого клопоту по будинку, який приведе до зміни і оновлення побуту.

Діва. На першому тижні місяця може здатися, що ви йдете проти вітру, але саме в цей період можливий максимальний результат. Матеріальні труднощі маловірогідні. Будьте уважніші при оформленні документів, пов'язаних з податками і нерухомістю. Щоб отримати дохід у кінці року, не шкодуйте сил ні, ні коштів.

Терези. У кінці року вас чекають успіх і популярність, любов, повага і визнання Вашого життя стане стабільнішим, прийде упевненість в завтрашньому дні. Можливе придбання популярності в культурі, занятті мистецтвом і літературою. Особливий успіх чекає тих, чия діяльність пов'язана з рухом. Сміливо проявляйте ініціативу, наполегливість і завзятість, звертайтеся за підтримкою до досвідчених людей. Це стосується як кар'єрних справ, так і особистих.

Скорпіон. Грудень - прекрасний період для професійного просування. Початок місяця підходить для розмови з начальством про підвищення зарплати. Допрацьовуйте старі проекти і приступайте до реалізації нових планів. Пам'ятайте, що за темною смугою завжди йде світла.

Стрілець. Досить гармонійний день. Багато Стрільців зуміють передихнути від дії жорстких енергій попереднього періоду. Їх творчий потенціал значно зросте, а плани будуть підкріплені новими ідеями і підтримкою оточення.