Гороскоп на 2 грудня 2015 року

Середа, 2 грудня 2015, 00:56
Козеріг. Багатьом Козерогам доведеться приділити увагу фінансовим і юридичним питанням. Станеться коригування запланованого в грудні. Вам допоможе звичка не здаватися. Підлаштовуйте свої плани і бажання під ситуацію, що змінилася. У результаті ви доб'єтеся свого у кінці цього року.
Гороскоп на 2 грудня 2015 року

Водолій. Сьогодні Водолії навряд чи можуть розраховувати на стабільність. Робота з'являтиметься несподівано, не менш несподівано закінчуватися; її то багато, то мало. Не варто засмучуватися - саме на цьому терені вам повезе, можливі дуже великі удачі. Переважним для представників знаку зараз являється вільний графік роботи.

Риби. Цей день не дасть нудьгувати Рибам, у них буде все і зльоти, і падіння. У кожної людини є своє місце у світі. Ви повинні дати собі відповідь, хочете ви зайняти це місце або ні.

Овен. Здоров'я більшості представників цього знаку в непоганій формі. Бажано впродовж усього місяця займатися профілактичними процедурами. Завдяки цьому вам вдасться уникнути проблем із здоров'ям у кінці року.

Телець. Багато Тельців в році, що минає, отримають шанс набути нерухомості, створити свою фірму або започаткувати сімейні традиції. Скористайтеся сприятливими тенденціями дня. Варто відкинути неправдиву гординю і прийняти те, що готова вам дати доля. Ви ще встигнете багато що отримати. А ось якщо здрейфите і відмовитеся - неодмінно програєте.

Близнюки. Несприятливі тенденції у бізнесі поступово підуть на спад, і останній місяць року може ознаменуватися серйозною удачею. Ви доб'єтеся професійних досягнень, якщо будете ставитися до роботи творчо.

Рак. Початок грудня 2015 стане досить бурхливим. Доведеться приймати відповідальні рішення, ризикувати. Зате можна істотно збільшити доходи. Пані Удача протегує лише тим, хто любить себе. Складіть список своїх сильних сторін, подумайте, за що вас цінують близькі і колеги.

Лев. У вас є усі можливості, щоб поліпшити взаємовідносини з товаришами по службі. Ви маєте достатню силу переконання, щоб організувати громадський захід, який може запам'ятатися надовго. Не варто планувати заходів, що вимагають участі керівництва або владних структур.

Діва. День символізує вибір. Ймовірно, що вам буде нелегко визначитися як в професійній сфері, так і в особистому житті. Якщо ви правильно виберете справу, то впродовж усього місяця вас чекатиме успіх. Подумайте гарненько і не помиліться.

Терези. Сьогодні удача супроводить Терезів у навчальній і науковій діяльності, далеких поїздках, рекламі, публічних виступах, в судовому процесі. Цілком можна розраховувати на дружню підтримку і протекцію. Чим вільніше і нетривіально ви діятимете, тим краще.

Скорпіон. Цей ідеальний час для переходу на нове місце або начала роботи на керівній посаді. Успішно пройдуть відрядження. Не втратьте можливість налагодити контакти з діловими партнерами, колегами, керівництвом.

Стрілець. Сьогодні значно зросте ділова активність Стрільців і їх уміння заробляти. А крім того, багатіше стане і духовне життя. У кожної людини є своє місце у світі.

Ви повинні дати собі відповідь, хочете ви зайняти це місце або ні.