Гороскоп на 4 грудня 2015 року

П'ятниця, 4 грудня 2015, 00:28
КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII - 20.I) День нових джерел енергії, очищення думок. Усі прояви почуттів гармонізовані, відновлюється стабільність і душевна рівновага. Зірки рекомендують тверезо оцінити достоїнства партнерів і не приймати міражі за дійсність. Ймовірно, ваша прихильність традиціям і небажання міняти звички відштовхнуть деяких знайомих, проте убережуть вас від багатьох неприємностей. Активний відпочинок і прогулянки повинні заповнити весь день, що особливо обрадує ваших дітей.
Гороскоп на 4 грудня 2015 року

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I - 19.II)
Цей день відзначений спокусами, ілюзіями і обманами. Можливі головні болі і погане самопочуття. У спілкуванні з людьми дотримуйтеся обачності: вірогідна невірна інформація, брехня і обман. Сьогодні краще зайняти вичікувальну позицію, не втручатися ні в які спори і дискусії, інакше все обернеться проти вас.

РИБИ (Pisces, 20.II - 20.III)
День сприятливий для поїздок і подорожей. Проте не усі Риби зможуть це собі дозволити через нестачу грошових коштів. Так що виміряйте свої можливості заздалегідь. А нові плани зажадають від вас активності, розширення кола знайомств, встановлення ділових контактів. Крім того, вам доведеться постаратися і для досягнення гармонії у власному будинку. Дратівливість і нетерпимість можуть стати вашими головними ворогами.

ОВЕН (Aries, 21.III - 20.IV)
День перетворення космічних енергій. Несе розчарування і несподівані повороти долі. Ймовірно, новим планам і надіям не судилося здійснитися. Комерційні операції не принесуть очікуваного прибутку, справи, пов'язані з поїздкою, зірвуться. Різке зниження життєвого потенціалу може негативно позначитися на самопочутті. Можливі всякого роду помилки і непорозуміння, любовні розчарування.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV - 21.V)
Вірогідні різкі зміни настрою, нез'ясовне роздратування, коли здається, що все втратило сенс. Проявіть витримку і терпіння, і скоро хмари розійдуться. Можливо, що вам вдасться з'ясувати усі питання, що мучили вас, стосунки з близькими стануть зрозумілими і гармонійними. Зверніть увагу на здоров'я. У разі погіршення здоров'я не слід перенапружуватися фізично і розумово, оскільки можливі травми і нервові зриви.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V - 21.VI)
День відпочинку, надбання нових джерел енергії, очищення думок. Можливо, що вам вдасться благополучно завершити відкладені справи або з'ясувати усі питання, що мучили вас. Зверніть увагу на здоров'ї. Можливі травми і нервові зриви. У разі погіршення здоров'я звернетеся до лікаря: хвороба може придбати затяжний характер.

РАК (Cancer, 22.VI - 22.VII)
Вам раптом може здатися, що все втратило сенс, але скоро хмари розійдуться, і ви відчуєте упевненість у своїх силах. Можливо, що вам вдасться з'ясувати усі питання, що мучили вас, стосунки з близькими стануть зрозумілими і гармонійними. Зверніть увагу на здоров'я, не слід перенапружуватися фізично і розумово, оскільки в цей період можливі травми, нервові зриви і загострення хронічних захворювань.

ЛЕВ (Leo, 23.VII - 23.VIII)
Сприятливий день для активного відпочинку, прогулянок по зимовому парку або лісу спілкування з близькими людьми біля вогню: вогнища, свічки або каміна. Не варто займатися важкою фізичною роботою або справами, що вимагають скрупульозності або монотонності виконання.

ДІВА (Virgo, 24.VIII - 23.IX)
Сьогодні особливо небезпечне перенапруження через різке зниження життєвого тонусу. Не варто починати нові справи, підписувати документи, швидко їздити. Можливі всякого роду помилки і непорозуміння. Любовні розчарування переноситимуться важко. Якщо ви потребуєте допомоги і підтримки, то звернетеся до близьких родичів і старих друзів.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX - 23.X)
Несприятливий день. Тривожний стан вказує на те, що романтичні періоди закінчуються, а бажання досягти свого негайно, незважаючи на почуття партнера, зіпсує ваші подальші стосунки. Відкладіть поїздки, подорожі і великі придбання. Крім того, вам доведеться постаратися зробити що-небудь і для досягнення гармонії у власному будинку.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X - 22.XI)
Сьогодні ви будете цілком здорові, якщо не брати до уваги деяку нервозність. Але все одно подумайте про зміцнення свого здоров'я, оскільки незабаром можливе загострення хронічних захворювань і виникнення нових. Цей день може бути відмічений новими зустрічами, несподіваними знайомствами. Можлива зустріч з давнім знайомим, який хвилював ваше серце.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI - 21.XII)
Перетворення космічної енергії піднімуть ваш життєвий потенціал на таку висоту, що вам буде складно об'єктивно оцінити ситуацію. Будьте обачні: обставини можуть скластися таким чином, що вам доведеться вирішувати безліч проблем одночасно. Ви ризикуєте помилитися або не врахувати деякі нюанси, які негативно позначаться на результаті. Уникайте непотрібних суперечок: не виключені емоційні спалахи, про які згодом ви шкодуватимете. Хоробрість і оптимізм дозволять вам з честю вийти з неприємних ситуацій.