Гороскоп на 5 грудня 2015 року

Субота, 5 грудня 2015, 01:50
Козеріг. Грудень не обіцяє великих змін і потрясінь в сімейному житті. Проте початок місяця може бути ускладнений конфліктами і сварками, непорозуміннями в любовній сфері. Займіть вичікувальну позицію. Якщо ви час від часу провокуватимете близьких на відкриту розмову, то з цього нічого не вийде, а конфлікт тільки посилиться.
Гороскоп на 5 грудня 2015 року

Водолій. Перший зимовий місяць принесе дискомфорт, якщо заздалегідь не потурбуватися про самопочуття. Дотримуйтеся декількох правил, які допоможуть швидко адаптуватися до зимових змін : одягайтеся по погоді, купіть тепле взуття; побоюйтеся протягів.

Риби. На початку грудня 2015 наказана обережність тим Рибам, хто страждає захворюваннями печінки і жовчного міхура. Вам треба берегти печінку від негативних чинників. Не можна захоплюватися жирною, занадто солодкою і щедрою їжею, значною кількістю спиртного.

Овен. Особисті справи Овна рівні, але не більше того. Повному єднанню з коханою людиною можуть заважати недоліки такту, душевна черствість, які періодично провокуватимуть конфлікти в сім'ях. Не займайте подвійну позицію відносно близької людини, не намагайтеся вислизнути від своїх зобов'язань.

Телець. Цей день символізує взаємодопомогу, співчуття. Багато Тельців завершать рік в поїздках. Виникне бажання відвідати далеких родичів і помиритися із старими друзями. Якщо ви ні з ким не подружилися, не завели нові зв'язки, то постарайтеся зробити це негайно. Будьте простіші, посміхайтеся, займіться громадськими справами - і люди відкриють вам серця.

Близнюки. День символізує нерозуміння, суперечки, образи. Оскільки ви обидва вважаєте за краще приховувати свої думки, об'єднатися вам навряд чи вдасться. Цілком можливо, що тільки до кінця року ви зможете налагодити свій звичний побут і ритм життя. Вам краще інших відомо, чому в сімейних стосунках ніяк не вдається добитися стабільності. Не "ховайте голову в пісок" - вживайте заходи!

Рак. Сьогодні велика вірогідність простудних і інфекційних захворювань. Уникайте громадських місць. Вживайте більше фруктів і соків, багатих вітаміном С, - він незамінний для профілактики застуди.

Лев. Не виключено, що вам повезе знайти однодумців для спільного творчого проекту. У діловій сфері вдасться підписати договір на вигідних умовах. Щоб угода не зірвалася в останню мить, поводьтеся спокійно і шанобливо. Ви порозумієтеся з будь-якою людиною, якщо проявите широту поглядів.

Діва. Можливо, в першій половині грудня 2015 ви будете дуже зайняті, тому такі дрібниці, як любовні захоплення, будуть негідні вашої уваги. Але вже з середини місяця передсвятковий настрій сприятиме любовним зв'язкам. Не принижуйте значення благополуччя в особистому житті. Сімейні цінності можуть бути для вас важливіше за кар'єрні досягнення.

 Терези. Вплив планет створить напружену обстановку будинку. Стосунки з близькими загрожують зайти у безвихідь. Швидше за все причини проблем криються у вас самих. Не виключені непорозуміння з товаришами і товаришами по службі. Краще нічого не робити щоб уникнути помилок.

Скорпіон. У вас додасться клопоту по будинку. Ви станете більше часу і сил приділяти живленню, чистоті і порядку у своєму житлі. Домашні залишаться вами задоволені, а в стосунках з'явиться більше ніжності, теплоти і довіри. Зовсім непогана ідея - з'їздити усією сім'єю відпочити.

Стрілець. Життєвий потенціал Стрільців буде досить високим, що дозволить їм проявити максимум своїх духовних і інтелектуальних здібностей. Цей час дуже сприятливий для самих різних справ. Слід все ж пам'ятати, що багатьом представникам цього знаку потрібно бути дуже обачними і не ризикувати даремно.