Гороскоп на 8 грудня 2015 року

Вівторок, 8 грудня 2015, 02:40
Козеріг. Грудень принесе хороші доходи тим Козерогам, чия діяльність пов'язана з людьми, чиї заробітки залежать від кількості клієнтів і від надійності партнерів. Можете розраховувати на фінансову підтримку дружини (чоловіка), на заступництво впливового знайомого.
Гороскоп на 8 грудня 2015 року

 Водолій. Ваша постійна зайнятість може викликати докори з боку чоловіка, йому або їй теж потрібні турбота і увага. Почуття ревнощів може отруювати вам життя. Частіше влаштовуйте маленькі свята для двох, при свічках, з різною смакотою. Ваші рахунки, доходи і витрати мають бути прозорими для чоловіка.

Риби. Подвійний, суперечливий день. Риби будуть схильні до самобичування, у гіршому разі - потуранню своїм слабкостям. У період сумнівів ви повинні пам'ятати, що внутрішня гідність вашої особи повинна виражатися в істинній скромності.

Овен. Професійна сфера обіцяє бути дуже насиченою, об'єм роботи перевищить усі очікування. Цей день може характеризуватися масою зустрічей і контактів. Будьте реалістом: можливо, ваші стосунки з партнерами далекі від ідеальних, і ви врешті-решт виявитеся під їх потужним натиском. Телець. Ймовірно, нові проекти і високі покровителі принесуть вам успіх і фінансову удачу. Доля може збудувати перед вами огорожу з дрібних перешкод, але ви здатні просто перестрибнути через нього. Якщо швидко вирішите вже знайомі задачки, у вас залишиться багато часу на відпочинок.

Близнюки. У любовних стосунках вірогідні коливання, нерішучість і інертність. Витрати на побутові проблеми можуть привести до послаблення ваших ділових позицій. Не варто занадто терзати себе, навіть якщо зміни, що сталися, вас сильно засмутять. Все само собою налагодиться.

Рак. Цей день розташовує до колективної діяльності. Без підтримки людей, яким повністю довіряєте, ви ризикуєте втратити контроль над ситуацією. Улюблена жінка теж здатна дати вам цінні поради по роботі. Необхідно сформувати команду однодумців, перш ніж приступати до реалізації бізнес ідей.

Лев. Цей день зажадає уміння швидко перебудовуватися. Багатьом Левам вдасться успішно працювати над декількома проектами відразу. Дійте на основі добре перевіреної інформації. Не бійтеся уточнювати неясні моменти, перевіряти достовірність документів, правомочність і фінансову спроможність компаньйонів.

 Діва. Ймовірно, ви будете здатні сліпо покладатися на звичаї і авторитет шанованих людей. Навчіться широко дивитися на життя, передбачати глибинні ходи життя, не сприймайте реальність в абсолютно спотвореному виді через відсутність уяви.

Терези. Зростуть природна комунікабельність і рухливість Терезів. Багатьом легко вдасться засвоїти новий матеріал, впоратися з новими обов'язками. Відмінний момент для вирішення колективних і службових питань, спільного бізнесу.

Скорпіон. У цей короткий проміжок часу Скорпіони можуть вийти на абсолютно інший рівень і в професії, і в соціумі. Можна планувати майбутнє, впроваджувати нововведення і реформувати навколишню дійсність. Зробіть те, що допоможе вам почувати себе такими, що міцно стоять на ногах : для когось це придбання нерухомості, для когось просто накопичення.

Стрілець. Сьогодні активізується ділове і політичне життя Стрільців, розширяться культурний обмін і релігійні зв'язки, стане зрозумілим, в якому напрямі треба докладати свої зусилля. Цей день можна і треба використати для зустрічей, переговорів, особливо якщо вони пов'язані із загальнолюдськими цінностями.