Гороскоп на 15 грудня 2015 року

Вівторок, 15 грудня 2015, 02:40
Овен (21 березня – 20 квітня) Ви помічаєте будь-які, навіть самі незначні, промахи оточуючих, а на власні помилки не звертаєте уваги, будь-яку критику сприймаєте в багнети. Так що порозумітися з вами сьогодні не так вже просто, не дивно, що люди вважають за краще триматися подалі. Можливі зміни у відносинах з найближчими людьми. Овни стають більш незалежними, але і більш самотніми. Змінити ситуацію можна, якщо зосередитися на турботі про благо оточуючих, зайнятися пошуком компромісів. Корисно і самовдосконалення.
Гороскоп на 15 грудня 2015 року

Телець (21 квітня – 21 травня)
Представникам знака буде важко зберігати спокій – цей день пов'язаний з загостренням внутрішніх суперечностей. Невдоволення собою, оточуючими і життям в цілому штовхає вас на необачні вчинки, стає причиною різких критичних висловлювань. Однак Тельця можна далеко відвести на мотузочці емоцій – представники знаку починають аналізувати ситуацію і незабаром приходять до висновку, що вона не така вже погана. Друга половина дня куди більш цікава і плідна, ніж перша. В цей час Тельці з задоволенням займаються справами, допомагають близьким. На місці представникам знака не сидиться, а енергію вони направляють у позитивне русло.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Ви відчуваєте, що зірки на вашому боці. Інтуїція вас не підводить: дійсно, в цей день можна добитися непоганих результатів, якщо правильно поставите мети і не дозволите оточуючим чинити на вас тиск. Незалежність у судженнях, оригінальність поглядів на життя виявляються корисними на ділових переговорах. Емоційний підйом, з яким пов'язаний цей день, робить приємними численні зустрічі і контакти, які вас чекають. Ви знаходите людей, які поділяють ваші погляди на життя, і разом з ними беретеся за якусь справу. Спільні інтереси – родючий ґрунт для нового роману.

Рак (22 червня – 23 липня)
Цей день може принести не найкращі новини і не найприємніші події. Приймайте їх стійко, не дозволяйте зневірі оселитися у вашому серці. Вплив несприятливих тенденцій не триватиме довго; якщо ви опустите руки, то незабаром отримаєте шанс щось змінити на краще. Покладатися в першу чергу на себе: на жаль, конструктивний діалог в цей день малоймовірний, і ви навряд чи зможете пояснити своїм помічникам, чого від них чекаєте. Зверніть увагу на свій емоційний стан, зробіть все можливе, щоб пригніченість і відчай не стали вашими компаньйонами на весь день. Непогано було б провести оздоровчі процедури. Оскільки важливо стежити за станом не тільки тіла, але і духу, знайдіть час для медитації.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Сьогодні вас безперечно варто похвалити за правильне – позитивне ставлення до життя. Не можна сказати, що день приносить якісь кардинальні зміни на краще, події просто розвиваються своєю чергою, але ви все ж знаходите привід для радості, і не один! З іншого боку, дрібні непорозуміння, прикрі події, яких цей день не позбавлений, не наганяють на вас туги. Більш того, ви знаходите в собі сили підтримувати і підбадьорювати оточуючих. У цей день добре займатися суспільно-корисними справами, причому бажано – не в поодинці. Непогано також час від часу дозволяти оточуючим проявляти ініціативу: якщо ви будете постійно проявляти лідерські якості, це може стати причиною конфліктів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Вам напевно захочеться присвятити цей день відпочинку, отримати якісь позитивні емоції. В цьому немає нічого поганого, важливо тільки не віддаватися утіх надмірним і небезпечним, не втрачати здорового глузду. Сьогодні Діви схильні до екстравагантних вчинків, демонстрації тих рис характеру, які раніше намагалися приховувати. Когось це відлякає, а когось зацікавить – ймовірність нових знайомств з «романтичним потенціалом» дуже висока. Можуть виникати розбіжності з близькими людьми, дуже важко разом займатися якимись справами, навіть найпростішими. А ось поодинці ви працюєте плідно і з задоволенням.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Для досягнення професійних цілей варто використовувати першу половину дня. Це час сприятливий і легке, воно обіцяє ознаменуватися успіхами і перемогами. Оскільки ви прекрасно злагоді з людьми, вдається укласти цілий ряд угод, які суттєво полегшать вашу роботу. Крім того, це час сприятливий для контактів з іноземцями, бесід на професійні та особисті теми. На жаль, спостерігається і вплив несприятливих тенденцій, воно буде особливо сильним у другій половині дня. Вам стає все важче донести до оточуючих свою точку зору, часто виникають суперечки, причина яких – дрібниця, не вартий уваги. День не підходить для початку творчих проектів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Ви будете залучені в круговерть подій, не залишає і хвилини на роздуми. Залишається покладатися на свою інтуїцію – на щастя, Скорпіони на неї поскаржитись не можуть. Чим більше ви робите для оточуючих, тим краще ваш настрій. Тому кращий спосіб впоратися з смутком і сумом – зробити що-небудь корисне для людства в цілому або окремих його представників. Незважаючи на деякі труднощі, вам вдається досягти значного прогресу в професійних справах. Можливе укладання вигідних угод або отримання цікавих пропозицій.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Переважає вплив позитивних тенденцій, більша частина дня сприятлива для спілкування. Винятком є ранок – в цей день ви будете емоційно нестійкі, більш дратівливими і вимогливими, ніж зазвичай. Тому вирішення важливих питань краще відкласти на другу половину дня, як, втім, і спілкування з людьми, з якими ви не хотіли би посваритися. Після полудня настрій покращиться, Стрільці развеселятся і сповняться оптимізму. Тут-то і настане час, відмінно підходить для спілкування з друзями, романтичних побачень, а також різноманітних розваг.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Ви сьогодні на себе не схожі: ніяк не можете зосередитися, беретеся то за одне, то за інше, забуваєте про те, що запланували, буквально «тонете» в якихось дрібних і незначних справах. Можливе отримання неприємних звісток (не виключено, що інформація перекручена, так що перш ніж засмучуватися, потрібно все перевірити). Цей день варто присвятити спокійному відпочинку, провести розслаблено, нічого не вимагаючи ні від себе, ні від оточуючих. Бажано утриматися від серйозних витрат – навряд чи вони будуть виправданими.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Цей день проходить спокійно і рівно, не варто планувати на нього чогось грандіозного. Можливі незначні розбіжності з близькими, суперечки на якісь побутові теми. Ви схильні приймати дрібниці близько до серця; спробуйте змінити своє ставлення, і ви помітите, що жити стало простіше і навіть веселіше. Дуже добре цей день підходить для інтелектуальної праці і довгострокового планування. Багато Водолії із задоволенням ведуть філософські розмови, розмірковують уголос про сенс життя. Оточуючі не скупляться на поради і рекомендації, але вам вони не завжди припадають до смаку.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Не так вже просто уникнути проблем у цей день. Бажано більше думати про оточуючих, прислухатися до їхньої думки, намагатися якщо не розділити, то хоча б зрозуміти їхні прагнення. Без цього ви не просунетеся вперед, не знайдете відповідей на питання, які вас цікавлять. Небажані ділові контакти, обговорення професійних питань. Займайтеся тим, що у вас добре виходить, відкладіть експерименти. Чим спокійніше проходить цей день, тим краще для вас. Ввечері бажано залишитися вдома: спокійний відпочинок у звичній обстановці дозволить відновити сили.