Гороскоп на 20 грудня 2015 року

Неділя, 20 грудня 2015, 09:43
Овен (21 березня – 20 квітня) Спокійний перебіг справ допоможе зберегти спокій і душевну рівновагу. Краще всього, якщо ви зможете дізнатися щось нове, зайнятися збором інформації про цікавому предметі. Уникайте різних пересудів і обговорень «поза очі» кого-небудь. Не плануйте подорожей і далеких поїздок – в дорозі можуть траплятися казусні моменти, непорозуміння. Другу половину дня проведіть у дружній обстановці. Є ймовірність зустріти того, з ким захочеться побудувати тривалі відносини. Сімейним Овнам вечір краще провести в колі сім'ї, не виходячи з дому в темний час доби.
Гороскоп на 20 грудня 2015 року

Телець (21 квітня – 21 травня)
Сплануйте заздалегідь свій день, краще всього написати список справ, щоб не забути чогось важливого. Неуважність може спричинити низку неприємностей. Не будьте наївні і не приймайте на віру слова, особливо якщо розмова ведеться про бізнес і фінансові перспективи. Якщо ви сумніваєтеся в інформації, варто перевірити все самостійно, не покладаючись на сумнівні поради. Добре зробити покупки, особливо якщо ви збираєтеся придбати парфумерію, гарний одяг, аксесуари. Корисно зробити подарунок близькій людині, навіть якщо підстав для цього немає. Вечір не варто проводити в галасливих компаніях.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Спілкування принесе багато позитивних емоцій, проте уникайте суперечок, дипломатично йдіть від конфліктів. Сьогодні можна починати нові проекти, планувати виступу. Жінки-Близнюки будуть дуже добре виглядати, що оцінять оточуючі. Ви можете блиснути, вибравши стильні речі зі свого гардеробу. Чоловіки-Близнюки зможуть проявити свій інтелект, до їх слів прислухаються. Може прийти несподіване бажання змін в особистому житті. Це станеться не тому, що ваші стосунки дали тріщину, а швидше із-за небажання улюбленого людини змінюватися заради вас. Можливо, варто подумати про спільний відпочинок, щоб оновити свої відносини. Ті, хто знаходиться в пошуку обранця, можуть раптово звернути увагу на нового знайомого.

Рак (22 червня – 23 липня)
Зацікавленість у грошових питаннях може призвести до підозр в неохайності оточуючих. Дійсно існує можливість стати центром якоїсь інтриги, вас можуть використовувати як джерело інформації. Для того щоб не стати маріонеткою, порівняйте різні думки, факти і розгляньте альтернативи. Ви легко зможете здобути додаткову інформацію. Хтось може справити велике враження на вас своїми діями або зовнішністю. Можливо, це підштовхне вас до зміни свого стилю або манери поведінки. Вечір в спокійній обстановці допоможе відновити сили.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Розпорядок дня буде важливий для того, щоб встигнути зробити якомога більше і при цьому не впасти від утоми. Адже ви чекаєте нових звершень і готові до роботи. Послідовні дії – гарантія успіху. Не плануйте якихось різких змін: залишайтеся вірними собі. Однак дуже сприятливо витратити час на вивчення чужого досвіду, подивитися, як інші поводяться в подібній ситуації. Не варто радикально міняти імідж, місце проживання або професійну діяльність. Спілкуйтеся з близькими тактовно, не нав'язуючи своєї думки. Уникайте спілкування на підвищених тонах.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Пробудиться ваша інтуїція і підвищена чутливість. Ви будете відчувати, звідки прийде щось небезпечне або чим обернеться для вас ситуація. Не варто ігнорувати подібні сигнали, тим більше що удача буде супроводжувати вам у творчості. Ви зможете продемонструвати свої таланти. Підписання контрактів і фінансові операції – досить вдалі сьогодні. Ваша безпека стане темою для обговорення вашого оточення. Не варто давати близьким привід для нотацій, адже ви вмієте зберегти досить тверезий підхід до життєвих ситуацій.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День принесе хороші новини; можливо, прийде довгоочікувана звістка. Проекти, в яких ви задіяні, просунуться завдяки новій інформації. Ймовірно отримання пропозиції, пов'язаного з поліпшенням вашого добробуту. Ви будете добре виглядати і відчувати себе, що дасте привід зробити вам комплімент. Є можливість вдало провести час у спілкуванні з близькими. Ймовірно, що з'явиться перспектива поліпшити відносини з коханою людиною завдяки відвертої розмови. Енергія не буде бити через край, приділіть увагу повноцінному відпочинку.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Фундамент для реалізації довгострокових планів може бути вже закладено. Можливо, отримання важливої і необхідної інформації прийде в поїздці або якщо ви опинитеся в незвичайному місці. Ви можете поставити собі досить важкі цілі, але відчуєте і сили для їх досягнення. Слід вивчити своє оточення, щоб бути в ній упевненим, адже вам знадобиться підтримка тих, на кого можна покластися у скрутну хвилину. Близькі не завжди з розумінням ставляться до ваших витівок, не намагайтеся переконати їх. Цілком достатньо буде, якщо ваш обранець зрозуміє ваші бажання і запропонує свою допомогу. Романтичні зустрічі можуть принести радість ввечері.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Проведіть час в приємній обстановці, зрадити спогадами. Не поспішайте переробити всі справи, щоб в кінці дня не відчувати себе без сил. Спілкуйтеся з цікавими людьми, відвідуйте цікаві заходи, світські раути. Намагайтеся не тільки не відкриватися повністю перед незнайомими людьми. Ви можете зіткнутися з лицемірними особистостями, вас можуть обдурити. Серед різноманітних контактів може з'явитися дійсно цікавий вам людина, що, можливо, призведе до романтичних відносин. Сімейним Стрільцям дуже добре провести спільний вечір поза домом.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Чекайте несподіваних поворотів подій, нових знайомств, цікавих зустрічей. Вам вдасться дізнатися щось нове або знайти інформацію, яку ви довго підбирали. Гарний час для спілкування з використанням сучасних засобів зв'язку. Вміння підтримати розмову допоможе досягти позитивних результатів у бізнесі. Добре починати лікування або відвідати лікаря з плановим візитом. Можливо, у вашому діловому колі або серед колег з'явиться симпатичний і цікавий чоловік. Вам захочеться продовжити спілкування не лише в рамках обов'язків або ділових розмов. Для вечора найкраще знайти спокійне місце для релаксації, не надто далеко від дому.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Не буде вдала робота в трудомістких галузях або пов'язана з фізичною працею. Варто перенести виконання складних розрахунків на більш сприятливий час. Однак легке спілкування і зустрічі з новими людьми можуть принести користь. Також корисними будуть поїздки на короткі відстані, невеликі ділові відрядження. Можливо, вдасться знайти додаткові джерела доходу. Другу половину дня краще присвятити спілкуванню з різними людьми. Особливо вдало буде завести розмову з іноземцем. Ви відчуєте симпатію до своїх співрозмовників, але й вас вважатимуть за досить привабливими.

Риби (20 лютого – 20 березня).
Відмовтеся від схильності спотворювати слова, уникайте інтриг і брехні. Можливо, що справи, якими ви давно хотіли зайнятися, вийдуть на перший план, і відкласти їх знову не вдасться. Сьогодні не варто планувати великих угод, зустрічей з начальством або людьми, від яких ви залежите. Ваша чутливість придбає хворобливий характер. Можливо, близькі не схвалюють ваш стиль життя і сьогодні знайдуть привід для чергового висловлювання. Атмосфера в родині буде напружена, можливі сварки.