Гороскоп на 21 грудня 2015 року

Понеділок, 21 грудня 2015, 03:49
Овен (21 березня – 20 квітня) Серйозні справи, важливі зустрічі і взагалі все, що представляє для вас інтерес, плануйте на ранок – саме це буде найбільш сприятливим. Поступово вплив позитивних тенденцій йде на спад. У одних представників знаку псується настрій, у інших буквально все з рук валиться, треті марно витрачають гроші, яких могли б знайти гідне застосування. Вечір – час сімейних розбіжностей, суперечок про майбутнє. Ви отримуєте підтримку від людини, на якого не розраховували. А ось ті, кого ви вважали союзниками, досить прохолодно ставляться до ваших ідей.
Гороскоп на 21 грудня 2015 року

Телець (21 квітня – 21 травня)
Будьте дуже обережні, якщо в цей день вам доведеться мати справу з малознайомим, але дуже привабливим чоловіком. Така людина може зачарувати вас в лічені хвилини, але навряд чи виправдає довіру, а в гіршому випадку – ще й завдасть дуже болючий удар по вашій самооцінці. Навіть ділові питання краще обговорювати і вирішувати з представницями прекрасної статі. День підходить для самостійної роботи, вирішення важливих професійних завдань, що вимагають творчого підходу. Можна купувати незвичайні речі. Тельці-колекціонери знайдуть чудові експонати для свого зібрання.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Дуже сприятливий день для спілкування з жінками. Вони будуть і надійними діловими партнерами, і безкорисливими помічницями, і приємними співрозмовниця. Крім того, день обіцяє бути дуже вдалим з точки зору романтичних відносин; зробити його дійсно незабутнім допоможуть ваша багата фантазія і гостра інтуїція. Можливі несподівані грошові надходження. Поставтеся до отриманим грошам дбайливо, не поспішайте витрачати їх. Взагалі, будь-які рішення, що стосуються фінансів, повинні бути серйозно обдумані.

Рак (22 червня – 23 липня)
Яскравий, що запам'ятовується, вдалий день. Зірки на вашому боці. Все, що потрібно від вас – не заважати їм, не витрачати сили і енергію на боротьбу з обставинами, яких ви не в силах змінити. Можливі цікаві зустрічі, приємні знайомства, в тому числі романтичні. У юних Раків є шанс закохатися з першого погляду, до щастя – взаємно. День добре підходить і для роботи: які б завдання не стояли перед вами, вам вдається зосередитися на їх вирішенні, а також знайти людей, які можуть допомогти. Сприятлива фінансова картина.

Лев (24 липня – 23 серпня)
З ранку можуть виникати труднощі, причому як на роботі, так і вдома. Ви намагаєтеся проявляти розсудливість, не створювати проблем ні собі, ні оточуючим, але ваші зусилля часто виявляються марними, і винні в цьому не стільки обставини, скільки люди, які вам заздрять. Зате друга половина дня складається куди вдаліше. Вона обіцяє, зокрема, цікаві зустрічі і приємні знайомства, нові контакти, які виявляться корисними в діловому відношенні. Відвідування світських заходів піднімає настрій, втім, той самий ефект може мати і прогулянка по магазинах.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дуже насичений день, не всі події якого приємні. Є небезпека фінансових втрат або професійних промахів, які спричинять за собою зниження доходів. Особливо обережними повинні бути Діви, чия робота вимагає спілкування з людьми: такі представники знаку можуть постраждати із-за наклепу або чуток. Сприятливий день для дружніх контактів, неформального спілкування, зустрічей з людьми, з якими ви останнім часом нудьгували. Легко зав'язуються нові знайомства, інтуїція підказує, з ким варто мати справу, а з ким – ні.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Все йде не так вже погано. Сьогодні ви не створюєте собі проблем, зате успішно вирішуєте чужі. З самого ранку налаштувавшись на позитивний лад, ви нікому і нічому не дозволяєте вибити вас з колії, зберігає оптимізм і душевну рівновагу, що б не відбувалося. Можливі несподівані ділові пропозиції. Оцінюйте їх тверезо і спокійно, не дозволяйте емоціям взяти гору над логікою. Хоча дрібні розбіжності будинку не виключені, ви зберігаєте хороші стосунки з усіма, хто вам доріг. Вечір підходить для виходу в світ. Не важливо, відправляєтеся ви на урочистий прийом або дружню вечірку – емоції ви отримаєте найприємніші.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Можуть виникнути труднощі, особливо серйозні – у тих, хто сприймає боротьбу з вигаданим або існуючим ворогом як свій природний стан. Сьогодні ж, навпаки, краще налаштуватися на мирний лад. Якщо ви проявіть гнучкість, підете на поступки в неоднозначній ситуації, це вам піде на користь. Потрібна обережність при виконанні спортивних вправ, фізичної роботі: є ймовірність травм. З тієї ж причини небажано займатися бойовими мистецтвами (втім, і просто битися теж).

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День скоріше приємний, але те, як будуть розвиватися події, залежить від правильності прийнятих вами рішень. В цей день у багатьох Стрільців буде шанс щось кардинально змінити на краще в діловій сфері, домогтися збільшення доходів, зміцнити професійні позиції, змусити оточуючих забути про допущені представниками знаку промахах. Гармонії в особистих стосунках заважає лише одне: ваше власне невіра в те, що її можна досягти, причому без особливих зусиль. Не шукайте проблем там, де їх немає, і не думайте, що компліменти на вашу адресу – лише підступна лестощі.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
У першій половині дня виникнуть труднощі, у другій ви знайдете спосіб впоратися з ними, а заразом – непогано заробити і обзавестися корисними зв'язками. Сьогодні від вас потрібно не так вже багато: просто не засмучуватися, якщо не все йде так, як було задумано, і імпровізувати, якщо обставини змінюються занадто швидко, і ви не встигаєте скласти план дій. Вечір буде дуже сприятливим для жінок-Козерогів: їх чекають цікаві зустрічі та приємне спілкування з людьми, у щирості почуттів яких не доводиться сумніватися. Чоловіки ж будуть дуже зайняті роздумами про майбутнє, щоб звертати увагу на кого б то не було.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Все йде непогано, до того ж ви дуже кмітливими та винахідливими і вплив позитивних тенденцій намагаєтеся використовувати по максимуму. Є шанс справити сприятливе враження на людину, до якого ви давно небайдужі, або заручитися професійною підтримкою впливової особи. Але доведеться вибрати одне з двох, так що подумайте, що для вас важливіше – робота або особисте життя. Це сприятливий день для укладення угод купівлі-продажу, посередницької діяльності. Деякі представники знаку зможуть знайти нове джерело доходів.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Дуже вдалий день для тих, хто зайнятий вирішенням фінансових проблем: є шанс непогано заробити, укласти вигідну угоду чи просто отримати гроші з абсолютно несподіваного джерела. Сьогодні вам охоче допомагають ті, кому ви колись зробили послугу; не соромтеся звертатися до таких людей, якщо виникнуть будь-які труднощі. Можна вирушати в поїздки, особливо добре вони складуться, якщо вам складе компанію кохана людина. Вірогідні приємні збіги, несподівані зустрічі з людьми, з якими ви нудьгували, а також любовні визнання, одне з яких може змінити ваше життя.