Гороскоп на 22 грудня 2015 року

Вівторок, 22 грудня 2015, 02:24
КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII - 20.I) Сьогодні вам слід дещо стримати честолюбні спрямування і активність у сфері професійної діяльності. Надлишок життєвої енергії може виявитися для вас руйнівним; можливо, надмірно посилиться зарозумілість, з'явиться ексцентричність, під впливом якої ви можете вчинити необачний вчинок або ухвалити швидке рішення. Важкі випробування або несподівані перешкоди можуть збити вас з вибраного шляху. Під час вірогідного випробування не відмовляйтеся від дружньої підтримки.
Гороскоп на 22 грудня 2015 року


ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I - 19.II)
День оплати кармічних боргів. Вірогідні несподівані події, результат яких здасться вам несправедливим. Можливо, спливуть старі борги або зобов'язання, про які ви забули. Будьте до себе критичні, згадайте свої помилки, проступки і промахи. Не виключені проблеми і в сімейних стосунках. Зайва категоричність суджень може ускладнити ситуацію.

РИБИ (Pisces, 20.II - 20.III)
Критичний день. Буде складно сконцентрувати увагу, зосередитися. Вам надзвичайно важко прийти до загальної думки з партнерами, тому не призначайте ніяких ділових зустрічей. Не рекомендується братися за справи, про які ви маєте не зовсім ясне уявлення. Відкладіть ділові зустрічі до наступного тижня. Не можна розслаблятися, плакати і гніватися. Багата уява і романтизм можуть стати причиною розчарувань в сердечних справах.

ОВЕН (Aries, 21.III - 20.IV)
Зайва зарозумілість, імпульсивність, прагнення до ризику можуть стати причиною необачного вчинку або ухвалення помилкового рішення. Не виключена несподівана пропозиція або зустріч з давніми партнерами по бізнесу Несподівана звістка може завадити здійсненню планів.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV - 21.V)
Проблеми у фінансових питаннях тимчасово відступлять, проте зірки вказують, що скоро вас чекають великі витрати: родичі або друзі попросять вас про допомогу. Не відмовляйте - це викличе помітну тріщину у ваших стосунках, - але і не відкладайте справу в довгий ящик.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V - 21.VI)
Можливо, вам доведеться змінити манеру поведінки і ставлення до деяких знайомих. Існує вірогідність нервового стресу, і, якщо вас чекає серйозна розмова з начальством або звернення в державні інстанції, зберігайте самовладання. Труднощі і перешкоди, що стоять на вашому шляху, будуть здолані. Сміливо рухайтеся вперед: гнучкість допоможе вам дозволити різного роду конфлікти.

РАК (Cancer, 22.VI - 22.VII)
Уникайте конфліктів з начальством і намагайтеся не бути комусь зобов'язаним. Можливо, ви знайдете підтримку і розуміння у людей, яких до цього не вважали своїми союзниками. Не економте. Влаштуйте вдома невелике сімейне свято.

ЛЕВ (Leo, 23.VII - 23.VIII)
Сьогодні намагайтеся не ухвалювати важливих рішень - можливі конфлікти на роботі або в особистих стосунках. Зайва самовпевненість, емоційний порив, прагнення до ризикованих операцій можуть стати причиною помилкового рішення або дії. Нові ідеї або впливи матимуть негативні наслідки. Увечері корисно посидіти біля вогню. Постарайтеся зберегти рівновагу і холоднокровно розглядати навіть найскладніші проблеми.

ДІВА (Virgo, 24.VIII - 23.IX)
Сьогодні вам доведеться попрацювати більше, ніж зазвичай, але засмучуватися із цього приводу не варто, оскільки ваші старань будуть помічені і винагороджені. Можливо, що невиправдано посилиться ваша зарозумілість, з'явиться імпульсивність, надмірна хоробрість, під впливом якої ви можете вчинити необачний вчинок або ухвалити квапне рішення. Тому вирішення фінансових питань і укладення договорів краще перенести на початок наступного тижня. У другій половині дня настрій буде піднесеним, і навіть дрібні сварки не затьмарять його.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX - 23.X)
День пасивний, важкий. Можливі млявість, загострення хронічних захворювань. У партнерстві можливі складнощі через ревнощі і нездійснені надії. Будьте обережні в словах і вчинках. Вашої уваги зажадають родичі - можливе захворювання. Не забувайте і про власне здоров’я.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X - 22.XI)
День змін і перетворень. Сприятливо міняти роботу, місце проживання, звичну обстановку. Отримані вісті можуть змінити ваше ставлення до людей, що оточують вас. Підвищена тяга до нових вражень впливатиме на ваше особисте життя. Можливо, ви опинитеся у важкій ситуації вибору між вашими бажаннями і боргом.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI - 21.XII)
Несприятливий день для спілкування. Взаєморозуміння і бажання шукати компроміси відсутні майже повністю, і, якщо вас чекає серйозна розмова з начальством або звернення в державні інстанції, зберігайте  витримку. Не падайте духом: швидше за все ви не зможете здолати усі труднощі і перешкоди, що стоять на вашому шляху. Можливо, з тактичних міркувань вам доведеться змінити манеру поведінки або вставлення до партнерів.