Гороскоп на 23 грудня 2015 року

Середа, 23 грудня 2015, 02:52
Овен (21 березня – 20 квітня) Першу половину дня краще присвятити роботі з інформацією і документами. Ви дуже енергійні і старанні, можете легко розібратися з усіма справами. Добре складаються поїздки на короткі відстані. Представникам творчих професій посміхнеться удача, доб'ються успіху і ті, хто спробує вирішити звичні завдання новим, нестандартним способом. У другій половині дня ви можете відмовитися від раніше складених планів, настрій різко зміниться. Швидше за все, таке положення поясниться тим, що сім'я буде потребувати вашої допомоги, вам доведеться приділити увагу представникам старшого покоління.
Гороскоп на 23 грудня 2015 року

Телець (21 квітня – 21 травня)
Ситуація буде мирною і спокійною, якщо почати ранок з реалізації планів. Сміливо беріться за рутинні справи: вони не здадуться ні нудними, ні нудними. Давні зобов'язання можуть бути виконані без особливих зусиль, і ви відчуєте полегшення, коли вони завершаться. Краще скоротити активне спілкування, не плануйте відвідування великих заходів, ви можете відчути себе втомленими після них. До кінця дня можуть виникнути проблеми в сімейних відносинах, пов'язані з побутом. Старші родичі попросять про виконання деяких обіцянок, нагадають про те, що їм потрібна турбота.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Початок дня бажано присвятити вирішення особистих питань, турботі про власне благополуччя. Добре проаналізувати останні події і поділитися висновками з кимось, кому можна довіряти. Похід за покупками може бути досить вдалим, придбані речі прослужать довго. Зверніть увагу на самопочуття, можливо, вам просто потрібно відпочити. Можливо, ви потрапили в складну ситуацію; близькі будуть здатні розділити вашу стурбованість. Прислухайтеся до порад, особливо якщо вони виходять від представників старшого покоління.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ви зможете впоратися з усіма запланованими справами, якщо не будете різко змінювати плани протягом дня. Можливо, до вас звернуться за авторитетною думкою для вирішення спору або конфлікту. Раки, зайняті у сферах будівництва та архітектури, будуть більш щасливі, ніж інші представники знаку. Вечір може виявитися повним сюрпризів. Несподівані зміни з-за нових обставин, тим не менш, будуть сприятливі. Головне в такій ситуації – не втратити почуття рівноваги і не робити поспішних висновків.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Зумійте зберегти позитивний настрій на весь день, тим більше що не станеться нічого, що його затьмарить. Ви зможете отримати вигоду з будь-якої ситуації. Чудовий час для розваг, світських бесід, спілкування з друзями. Близькі можуть не зрозуміти вашого наміри все вирішувати самостійно. Не варто надмірно опікувати когось, приходите на допомогу лише в тому разі, коли про це просять.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Не варто віддаватися пустим мріям і думати про те, що зроблено не так. Здоровий глузд і властиве вам вміння мислити раціонально знадобляться у вирішенні поточних проблем. Творча діяльність, перегляд фільмів або читання будуть корисні або просто піднімуть настрій. Дуже сприятливо провести вечір, влаштувавши для близьких маленьке свято, навіть якщо немає особливого приводу. Спільний дозвілля з коханим допоможе зближенню, а ті, хто знаходиться в пошуку обранця, можуть провести вечір в романтичній обстановці.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Не плануйте заздалегідь всі справи, є ймовірність, що вам доведеться змінити розклад. Іноді краще діяти спонтанно, виходячи за звичні рамки, і у вас це чудово виходить. Цьому сприятиме бадьорий настрій – в першій половині дня будуть переважати позитивні емоції, а життєва енергія – на високому рівні. Увечері ви, можливо, відчуєте втому, ставлення до життя зміниться. Бережіть свій особистий простір – перебування на самоті допоможе відновити сили.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Спроба зібратися і одним махом вирішити всі проблеми не принесе ніякого результату. Неуважність і несерйозне ставлення до справ, бажання все відкласти на потім не дадуть можливості зосередитися на виконанні конкретних завдань. Краще взяти тайм-аут і провести час, відпочиваючи та розважаючись. Покличте близьких на перегляд цікавого фільму або рушайте на пікнік, якщо дозволить погода. Ви зможете проявити турботу і налагодити стосунки. Не забудьте запросити старших родичів – вони відчують себе потрібними.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Не намагайтеся заздалегідь передбачити, як складеться день. Все одно не вгадаєте – події будуть розвиватися спонтанно, так, як ви і не очікуєте. Краще розслабитися: прийняти доленосні рішення навряд чи вдасться. Непередбачені обставини будуть для вас стресом – беріть свої почуття під контроль. У другій половині дня можливі проблеми з представниками старшого покоління. Хтось спробує перекласти тягар відповідальності на ваші плечі. Але, можливо, вас просто чекає фізична робота або дрібний ремонт.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Сприятлива найпростіша робота, рутинні, домашні справи. Займіться прибиранням, наведенням порядку, налагодженням побуту. Не варто купувати техніку в другій половині дня, є ймовірність, що вона не прослужить довго. Певні труднощі виникнуть у сфері спілкування. Буде складно контролювати свої і чужі дії, близькі можуть повести себе несподіваним чином. Можливо, спливе щось несподіване для вас з минулого життя обранця, це може вплинути на стосунки.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Зосередитися на чомусь одному важливому буде досить складно. Іноді ви не можете контролювати все і всіх, як би не старалися, так що краще заощадити сили і дати волю випадку. Як результат, неухильне розвиток подій може перетворитися у справжній вир сюрпризів ближче до вечора. Приділіть увагу своїм близьким, догляду за домашніми тваринами, побутовим проблемам. Друзі або старші родичі можуть звернутися до вас за допомогою, можливо, вам доведеться зайнятися їх проблемами.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Спробуйте провести ранкові години в спокої, не навантажуючи себе зайвою інформацією. Енергія дня не сприяє радикальних рішень і різким діям. Найкраще зайнятися домашніми справами, подумати про поліпшення житла. Читання або просте споглядання будуть здатні принести душевну рівновагу. Увечері з'явиться можливість висловити почуття. Побалуйте коханої людини романтичною вечерею, однак і просто похід на прогулянку або в кінотеатр принесе подяку обранця. Тим, хто ще не знайшов своєї другої половинки, слід відправитися на побачення.