Гороскоп на 24 грудня 2015 року

Четвер, 24 грудня 2015, 01:05
Овен (21 березня – 20 квітня) Не поспішайте приймати рішення, що стосуються роботи, фінансів і кар'єри. Вас легко ввести в оману, ви занадто часто довіряєте людям, які цього не заслуговують. Можуть виникати спори з-за грошей, причому саме в них ви йдете на поступки, хоча краще було б відстояти свою точку зору. Сприятливий день для романтичних побачень, спілкування з коханою людиною. Овни привабливі, увагу представників протилежної статі їх радує. Знайомства зав'язуються легко, але не завжди починаються в цей день відносини розвиваються так, як вам хотілося б.
Гороскоп на 24 грудня 2015 року

Телець (21 квітня – 21 травня)
Зосередьтеся на роботі: в це час ви зможете досягти успіхів, хоч і не без зусиль. Ретельно вибирайте союзників – можливо, саме вони позбавлять вас від багатьох турбот і проблем. Непогано проходять ділові зустрічі, не виключені пропозиції, прийнявши які, ви зможете піднятися по кар'єрних сходах або зміцнити своє фінансове становище. На жаль, в особистих відносинах переважає вплив негативних тенденцій, сварки спалахують частіше звичайного, не всім Тельцям вдається уникнути конфліктів з тими, кого вони люблять. Можливе погіршення самопочуття, вразлива серцево-судинна система.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День складається непогано, у багатьох представників знаку буде шанс добитися успіху в справі, яке видається особливо важливим. Непоганий день для контактів з сильними світу цього, обговорення питань, що стосуються вашої кар'єри. Ви справляєте на оточуючих добре враження, і саме тому без праці домагаєтеся свого. Близнюки, які вирішили присвятити цей день спілкування з коханою людиною, отримають чимало позитивних емоцій. Підходить день для сімейних заходів, запрошення гостей. Можна експериментувати, братися за якусь нову справу: у вас все вийде.

Рак (22 червня – 23 липня)
Не варто братися за важливі справи, особливо в першій половині дня. Це час, коли все йде не так, як хотілося б. У багатьох представників знаку буквально руки опускаються, Раки втрачають життєрадісність і оптимізм. На щастя, ненадовго – поруч із представниками знаку є люди, здатні підняти їм настрій. Можливі несподівані подарунки, приємні сюрпризи. Життєвий потенціал високий, самопочуття буде хорошим. Це сприятливий день для початку регулярних занять спортом, переходу до правильного харчування або вибору дієти. Відмовитися від шкідливих звичок буде не так вже важко.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Сприятливий день, вплив позитивних тенденцій переважає у всіх сферах життя. Будь-які ваші починання вдалі, ви домагаєтеся успіху, навіть якщо ніхто не вірить у перспективи розпочатої справи. Немає потреби витрачати час на пошуки союзників: ви і самі з усім відмінно впораєтеся. Можливі грошові надходження. Дуже приємний день чекає закоханих Львів: взаєморозуміння з коханою людиною буде повним. Представники знака, які в цей день приймуть рішення про вступ у шлюб або початку спільного життя з коханою людиною, не пошкодують про це.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Нічим особливо не видатний, але все ж досить хороший день. Багато Діви впораються з розв'язанням складних професійних завдань, знайдуть спільну мову з колегами, з якими раніше не ладнали. Для деяких представників знаку день буде пов'язаний з отриманням важливої інформації, звістки від дорогої людини. Сприятливий день для сімейних і домашніх справ, наведення порядку. Ви добре в злагоді з близькими, вони охоче підтримують ваші ідеї і починання. Фінансова картина стабільна: грошові надходження малоймовірні, але і витрати невеликі.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Сприятливий день для початку нових справ, в тому числі відповідальних і важливих. Представники знаку, задумали змінити своє життя на краще, досягнуть успіху в цьому. Удача чекає Ваг, які в цей день укладають великі угоди або виходять на нову роботу. У сфері особистих відносин також переважає вплив позитивних тенденцій, що робить день особливо багатообіцяючим для представників знаку, які поки шукають свою «половинку»: такі Ваги можуть розраховувати на цікаві знайомства. Але і ті, хто вже зв'язаний романтичними відносинами, не будуть розчаровані.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Дуже вдалий день, вплив позитивних тенденцій переважає у всіх сферах життя. У вас виходить все, за що ви беретеся, і виходить відмінно. Вірогідні творчі успіхи. Ваші таланти, які раніше залишалися непоміченими, будуть визнані всіма. Сприятливий день для ділових зустрічей і переговорів. Можливо початок службового роману, який не тільки внесе у ваше життя приємну різноманітність і подарує позитивні емоції, але і покладе початок низці важливих змін на краще. Легко подолати розбіжності, останнім часом заважали вам насолоджуватися гармонією у відносинах з коханою людиною.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Сприятливий день у багатьох відношеннях. Радує розвиток подій у професійній сфері: ваші недруги обеззброєні і ви отримуєте, нарешті, ту свободу дій, про яку давно мріяли. Можливий підйом по кар'єрних сходах. Навіть Стрільці, аж ніяк не прагнуть до підкорення таких вершин, зможуть зміцнити свої професійні позиції. У сфері особистих відносин переважає вплив позитивних тенденцій, день складається добре для вас, ви робите все можливе, щоб і ваші близькі отримували виключно позитивні емоції. Життєвий потенціал високий, нездужання малоймовірна.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Непоганий день для роботи, в тому числі – вимагає посидючості, уваги до деталей, серйозності. І до себе, і до оточуючих ви пред'являєте високі вимоги; останнє не всім до смаку, тому деякі намагаються не мати з вами справи, часом виникають сварки. Можливі фінансові втрати, несподівані витрати. Причиною розбіжності з близькими часто є сущі дрібниці. Ви намагаєтеся тримати емоції під контролем, але вдається це не завжди. Самопочуття залишає бажати кращого, можуть загостритися хронічні захворювання.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Будьте дуже терплячі: прагнучи отримати бажане як можна швидше, ви робите одну помилку за іншою. Варто прислухатися до порад досвідчених друзів, старших колег; власних знань сьогодні може бути недостатньо. Небажано робити великі покупки, особливо незаплановані. Водолії схильні до дратівливості, запальності. Якщо щось не до душі представникам знака, проблем не уникнути. Сімейні сварки спалахують часто, ви не прикладаєте ні найменших зусиль, щоб згладити гострі кути. Ввечері нервове напруження буде дуже високим – настільки, що навіть самопочуття може погіршитися.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Вдалий день. Зірки на вашому боці, ви можете досягти багато чого, причому перші успіхи приходять практично без всяких зусиль з вашого боку. Рибам пощастить, які в цей день проводять важливі ділові переговори: представники знаку без праці візьмуть верх над опонентами. У сфері особистих відносин переважає вплив позитивних тенденцій, ви відмінно злагоді з тими, кого любите. Можливі нові знайомства, приємні зустрічі. Вчинками, скоєними в цей день, ви ще довго будете пишатися. Життєвий потенціал високий, можна не побоюватися недуги.