Гороскоп на 25 грудня 2015 року

П'ятниця, 25 грудня 2015, 02:10
Овен (21 березня – 20 квітня) Дуже вдалим буде день для тих, хто готовий зосередитися на досягненні однієї з головних своїх цілей, відкинувши на час все інше і абсолютно ігноруючи численні спокуси. В цей день будуть затребувані ті риси вашого характеру, якими ви особливо пишаєтеся, так що не бійтеся демонструвати їх оточуючим. Труднощі можуть виникнути у представників знаку, трудящих під керівництвом чоловіка або виконують роботу, яка традиційно вважається придатною лише представникам сильної статі. Уникайте відкритих конфліктів, суперництва – вони надовго можуть ускладнити відносини.
Гороскоп на 25 грудня 2015 року

Телець (21 квітня – 21 травня)
Постарайтеся максимально ефективно використовувати першу половину дня: це сприятливий і плідний час, добре підходить для досягнення як професійних, так і особистих цілей. Можна дозволити собі відступити від традицій, що склалися, вчинити так, як підказує серце. Навіть якщо хтось вас таємно засудить, до проблем це не призведе. Другу половину дня бажано використовувати для відпочинку і відновлення сил. Цей час пов'язаний зі зниженням ділової активності, до того ж у багатьох Тельців виникає потреба в самоті. Цей період абсолютно не підходить для обговорення з близькими якихось важливих для вас питань.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Більша частина дня складається вдало, особливо для тих, хто добре знає, чого хоче, і не погоджується на компроміси, навіть якщо навколишні дуже просять. Можливе отримання ділових пропозицій, погодившись на які, ви знайдете гідне застосування своїм професійним і особистим якостям. Не виключені й приємні зміни в особистому житті. Вечір – час появи нових завдань, які на перший погляд здаються дуже складними. Не здавайтеся раніше часу: незабаром з'ясується, що ніяких надлюдських зусиль або геніальних ідей для вас не потрібно, достатньо буде невинної і нешкідливою хитрощі.

Рак (22 червня – 23 липня)
День дуже складний з емоційної точки зору. Багато Раки піддаються поганому настрою, втрачають інтерес до справ, за які взялися зовсім недавно, стають похмурими. Ви не прислухаєтеся до добрих порад, відмовляєтеся від допомоги, яку пропонують близькі. Просто повірте в те, що з цієї ситуації є вихід, причому дуже хороший – і ситуація почне змінюватися на очах. Ввечері зростає ділова активність і загострюється підприємницьке чуття. У цей час добре зустрічатися з людьми, з якими ви пов'язані комерційними інтересами, обговорювати умови співпраці, будувати плани спільних дій.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Все йде добре, хоча і не зовсім так, як ви планували. Саме тому день виявляється особливо вдалим для представників знаку, які з задоволенням імпровізують, не бояться зійти з второваною стежки. Ваші вчинки викликають у оточуючих повагу, допомагають привернути увагу тих, хто давно вам цікавий. Можливе незначне погіршення самопочуття, можуть нагадати про себе хронічні захворювання. Прийміть профілактичні заходи, не відкладаючи: чим уважніше ви будете сьогодні до свого здоров'я, тим краще будете себе відчувати до кінця місяця.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Вдалий день для тих, хто ставить у главу кута роботу і кар'єру: вже трудитися ви сьогодні напевно будете плідно, і це не залишиться непоміченим. Стане в нагоді і здатність опинятися в потрібний час у потрібному місці, знаходити підхід до впливовим людям. Сьогодні ви можете справити сприятливе враження навіть на тих, кому раніше зовсім не подобалися. Щоб щось змінити на краще в особистих відносинах, доведеться проявити ініціативу, причому не тільки для того, щоб приємно здивувати кохану людину, але і для того, щоб згладити наслідки якихось раніше допущених промахів.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Сприятливий день. Вплив позитивних тенденцій сильно, і не виникає жодних сумнівів у тому, що зірки на вашому боці. Успіх супроводжує вашим діловим починанням, навіть тим із них, які раніше не викликали в оточуючих нічого, крім сумнівів. День підходить для укладання великих угод і купівлі дорогих речей. Можливі приємні зустрічі, цікаві знайомства. Вам потрібно лише кілька хвилин спілкування, щоб скласти правильне враження про людину, зрозуміти, чи варто підтримувати з ним стосунки.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Відповідний день для комерційної діяльності, укладання угод, відкриття власного бізнесу. Дуже гостро ділове чуття, навіть маючи мінімумом інформації, ви правильно оцінюєте перспективи тих чи інших починань. Деякі Скорпіони отримують дуже привабливі ділові пропозиції, є шанс знайти «роботу мрії». В особистому житті все більш-менш благополучно: кардинальні зміни на краще малоймовірні, але і серйозних проблем не виникає. Близькі розуміють вас і не засуджують, навіть якщо вам не вдається відповідати їх високим очікуванням.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Не варто всерйоз розраховувати на те, що в цей день ви встигнете багато. Затримки в справах виникають не з вашої вини, ви топчетесь на місці, не можете завершити навіть ті проекти, до фіналу яких вже рукою подати. Можливі проблеми при оформленні документів, не завжди вдається отримати вчасно потрібні папери. Більшості представників знаку вдається зберегти душевну рівновагу, але деякі Стрільці все ж не можуть впоратися з дратівливістю, і тому в них виникають проблеми вдома.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Вдалий день для ділових починань, у тому числі найсміливіших. У деяких представників знаку буде можливість добре заробити, приклавши зовсім небагато зусиль. Щоправда, декому ваші успіхи вселяють заздрість; так що не дивуйтеся, якщо сьогодні у вас з'являться нові недоброзичливці, а відносини, які й раніше були дещо натягнутими, зіпсуються остаточно. Добре складаються поїздки, особливо ті з них, у які ви відправляєтеся в чоловічій компанії. Порозумітися з жінками-ровесницями неважко, а от з представницями старшого покоління не завжди вдається знайти спільну мову.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Будьте уважні. Подія, яка може здатися незначним, буде мати серйозні наслідки – а от які саме, залежить від вас. Намагайтеся запам'ятовувати або записувати будь-який мало-мальськи корисну інформацію, яку отримуєте в цей день: вона незабаром знадобиться. Стосунки з близькими стають більш теплими й довірчими, ви можете ділитися своїми переживаннями і проблемами, не побоюючись, що вас неправильно зрозуміють або засудять. Деякі Водолії саме в цей день відчують, що готові вступити в шлюб і почати сімейне життя.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Будьте дуже уважні. Вплив негативних тенденцій сильно, і часто воно помітно саме там, де ви менше всього чекали підступу. Навіть з звичними справами ви справляєтеся гірше, ніж зазвичай: то й справа виникають якісь затримки, непорозуміння, дрібні неприємності. Розраховувати на чиюсь допомогу можна лише у другій половині дня, до цього необхідно діяти самостійно. З іншого боку, саме сьогодні у вас є шанс знайти людину, яка буде розуміти і приймати вас, нічого не вимагаючи. Романтичні стосунки, що починаються в цей день, розвиваються швидко і гармонійно.