Гороскоп на 27 грудня 2015

Неділя, 27 грудня 2015, 01:59
Овен (21 березня – 20 квітня) Працювати доводиться більше звичайного, не дивуйтеся, якщо через несподівані справ з'явиться необхідність трудитися понаднормово. Начальство напевно по достоїнству оцінить ваш ентузіазм і не поскупиться на нагороду. У середині дня вірогідні суперечки з колегами; нарешті з'ясується, хто насправді ставиться до вас добре, а хто – не дуже. Можуть засмутити вчинки близьких людей, деяким Овнам доведеться змиритися з тим, що їх улюблена людина не ідеальна. Вечір – час хвилювань і переживань, з якими буде непросто впоратися, хоча причини їх не назвеш серйозними. До того ж у цей час високою буде вірогідність дрібних травм, ударів і розтягувань.
Гороскоп на 27 грудня 2015

Телець (21 квітня – 21 травня)
Настав сприятливий момент для того, щоб реалізувати професійні задуми, які ви довго виношували. Поруч є люди, готові дати хороші поради та прийти на допомогу, та й впливові особи вас підтримують. Виправданий ризик приносить гідні плоди. Ваші успіхи радують близьких. Домашня атмосфера сьогодні буде особливо комфортною і приємною для всіх. Відмінно складаються стосунки з дітьми, разом з ними ви від душі повеселитесь. Вечір підходить для творчості, занять, що дозволяють дати волю фантазії.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Чим більше ви рухаєтеся, тим краще себе почуваєте, тому прогулянка або відвідини спортзалу сьогодні будуть дуже до речі. А ось тривала сидяча робота втомлює більше звичайного, тому не забувайте робити перерви, навіть якщо справ буде дуже багато. Крім того, в цей день травна система буде особливо вразливою, тому краще віддати перевагу здоровому харчуванню. Друга половина дня підходить для прогулянки по магазинах; ви не тільки зробите вдалі покупки, але і відмінно проведете час. На вечір не варто планувати важливих зустрічей: в цей час ви схильні дратуватися через дрібниці і ризикуєте посваритися з тим, з ким хотіли б зберегти добрі стосунки.

Рак (22 червня – 23 липня)
Багато чого дається легше звичайного, недоброзичливці можуть позаздрити вашим успіхам і почати будувати підступи. Але ви вчасно викриєте ворогів і повернетеся до важливої ​​справи – підкорення професійних вершин. Вірогідні значні грошові надходження, в тому числі несподівані. Це сприятливий день для великих покупок та інвестицій, вирішення фінансових питань: чуття вас не підводить. На жаль, в тому, що стосується особистих відносин, інтуїція часто помиляється, тому важливих рішень в цей день краще не приймати.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Пора братися за важливі справи! Навіть якщо спочатку ви не впевнені в успіху, все складеться якнайкраще, оскільки обрана вами тактика буде просто бездоганною і ефективною в будь-яких обставин. Середина дня – час блищати; неважко буде привернути до себе загальну увагу і завоювати симпатії. Не давайте коханій людині приводів для ревнощів: виникнувши сьогодні, вони затьмарять відносини надовго.  А ось у самотніх представників знаку немає причин утримуватися від кокетства і флірту, які сьогодні можуть призвести до початку дуже приємних романтичних відносин.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Вам нічого не варто взяти верх над недоброзичливцями, здобути підтримку впливових людей або досягти успіху в справах, які виявилися не під силу оточуючим. Правильні рішення ви приймаєте блискавично, ніхто не в силах перешкодити вам досягти поставлених професійних цілей. В особистому житті вам також супроводжує удача. Це відмінний день для нових знайомств і початку романів; якщо вам давно хтось подобається, зараз варто проявити ініціативу. Сприятливий день для вступу в шлюб і початку сімейного життя.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Не намагайтеся у що б то не стало довести до кінця справи, з якими довго не вдавалося впоратися – тільки час даремно витратите. Краще взятися за щось зовсім нове: в цьому випадку ви і корисний досвід придбаєте, і успіхів досягнете. Можливі несподівані грошові надходження, повернення забутих боргів. Не поспішайте робити покупки: речі, що сподобалися вам з першого погляду, надалі, швидше за все, розчарують. Важливі рішення, що стосуються особистого життя, краще приймати самостійно: від людей, які раніше давали відмінні поради, сьогодні ви навряд чи дочекаєтеся тлумачних підказок.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Куди ви поспішаєте? Навряд чи ви зможете відповісти на це питання, але факт залишається фактом: вам хочеться діяти дуже швидко, і ви зовсім забуваєте про обережність. Пригальмуєте, проаналізуйте ситуацію: висновки будуть несподіваними. Нові справи краще починати у другій половині дня, оскільки саме в цей час вам найпростіше буде зосередитися і нічого не упустити з виду. Відповідний день для вирішення питань, пов'язаних з оформленням документів, спілкуванням з представниками державних організацій. Можна починати підготовку до ремонту або переїзду, купувати меблі і предмети інтер'єру.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Буде складніше, ніж зазвичай, зосередитися на роботі з документами, не допустити помилок в розрахунках. Зате в справах, що вимагають творчого підходу, ви з легкістю досягнете успіху. Добре пройдуть ділові зустрічі, на нових знайомих ви справите якнайкраще враження. Можливі легкі нездужання, у другій половині дня не виключені головні болі. На користь йдуть помірні фізичні навантаження, розумні обмеження в харчуванні. Тим, хто давно планував обзавестися корисними звичками або почати вести більш здоровий спосіб життя, сьогодні легко буде зробити перший крок у обраному напрямку.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День принесе чимало приводів для радості. Правда, деякі з них будуть настільки дрібними, що ризикують залишитися непоміченими, якщо ви не виявите спостережливості. Корисно переглянути своє ставлення до оточуючих: стає ясно, що когось ви недооцінювали, а про когось, навпаки, були невиправдано високої думки. Відповідний день для того, щоб навести порядок вдома, позбутися непотрібних речей, а заодно скласти список того, чого вам не вистачає. Після цього можна відправлятися по магазинах: зірки обіцяють вдалі покупки.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
У першій половині дня вам доведеться мати справу з якоюсь неприємною особою; зустріч надовго зіпсує настрій, якщо ви не поставитеся до неї з гумором. Уміння посміятися над собою стане в нагоді і на романтичному побаченні, оскільки допоможе уникнути незручних ситуацій. Намагайтеся дотримуватися розумного режиму дня; через недосипання, нестачу фізичної активності можуть надовго зіпсуватися настрій і самопочуття. У другій половині дня бажано знайти час для спілкування з членами сім'ї: відверта розмова допоможе покласти край непорозумінням.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Ви впевнені, що добре потрудилися і заслужили нагороду, а керівництво чомусь дотримується іншої точки зору, і плідного діалогу не виходить. Проте сьогоднішні розбіжності – це привід не грюкнути дверима і гордо віддалитися, а обміркувати свою поведінку. Можливо, прийшов час міняти тактику, переходити до більш активної самореклами. Близькі люди сьогодні більшою мірою, ніж зазвичай, потребують турботи і уваги, тому неодмінно знайдіть час для спілкування. У другій половині дня бажано утриматися від довгих поїздок: вони здаватимуться особливо нудними.