Гороскоп на 28 грудня 2015 року

Понеділок, 28 грудня 2015, 02:02
Козеріг. У багатьох зросте інтерес до психології,езотерики, біоенергетики, і, можливо, ви навіть почнете шукати, де можна отримати відповідні знання. У другій половині місяця Меркурій стане ретроградним, що ускладнить навчання і додасть труднощів при виконанні робіт і здачі заліків і іспитів. Повторіть пройдений матеріал. Повернувшись до раніше отриманих знань, ви краще його засвоїте, а помилки навчать обережності, акуратності і зібраності.
Гороскоп на 28 грудня 2015 року

Водолій. Позитивний фінансовий і емоційний фон дозволить Водоліям заздалегідь продумати, що піднести до Нового року близьким і друзям. Слід визначитися, яку суму можете собі дозволити витратити на приємні сюрпризи. Також непогано вирішити, якого плану речі маєте намір придбати - корисні речі, милі дрібнички або подарунки за інтересами.

Риби. До кінця року Риби можуть підписати вигідну угоду, запрацювати самі і дадуть можливість запрацювати іншим. Ви зможете досягти повного здійснення своїх бажань, якщо зумієте ефективно включити свою особисту діяльність вуперспективну справу, будувати своє життя, керуючись логічними критеріями.

Овен. Можливі інтенсивні контакти з різними людьми, але особливу значущість матимуть зв'язки із старими друзями і з представниками більш високого шару суспільства, які допоможуть реалізувати далекосяжні плани Овна. Комерційні пропозиції, зроблені в цей період, слід приймати негайно - вони несуть успіх.

Телець. У вас є шанс до кінця року завершити великі проекти, доробити великі і дрібні справи, так що ви повинні фонтанувати енергією! Ви просто зобов'язані скористатися деякими привілеями року, що минає, який подарував вам багато можливостей. Можливо, під кінець року вам вдасться правильно розпорядитися соціальними благами, що звалилися, і подарунками.

Близнюки. Представники цього знаку можуть поліпшити стосунки з керівниками або стати, нарешті, собою - керівниками і лідерами. Ваше матеріальне благополуччя триматиметься на стійких партнерських стосунках і ефективній колективній діяльності. Усіма силами сприяйте зміцненню ділових виробничих зв'язків і налагодженню трудового процесу, і тоді ви зберете небувалий матеріальний урожай.

Рак. Не виключено, що перед Новим роком ви знайдете джерело додаткового доходу і зможете витратити на подарунки близьким трохи більше, ніж планували. Сміливо вирушайте по магазинах. Тиждень вдалий для придбання побутової техніки, електроніки, комп'ютерів, стільникових телефонів.

 Лев. Вечір цього дня сприятливий для дружнього спілкування. Друзі допоможуть вам зняти душевну напругу останніх днів і розслабитися. Не варто нічого планувати, особливо на тривалий термін, оскільки життя все одно внесе свої корективи. Краще не йти на вечірку, а покликати гостей до себе додому. Так ви уникнете розбіжностей з друзями, які можуть затягнутися.

Діва. У вашому житті настав довгоочікуваний період, коли накопичені знання, уміння їх передавати і готовність навчати і виховувати інших людей будуть затребувані повною мірою, а витрачені зусилля і отримані результати будуть оцінені і винагороджені. Будь-яка ситуація і кожна людина індивідуальні, так що робіть за обставинами, наслідуючи мудру раду - довіряй і перевіряй.

Терези. Найближчими днями вам належить завершити усі важливі справи року, що минає. Спроби діяти за планом не увінчаються успіхом. Зірки надають вам велику свободу і менший попит за кожну дрібницю, проте начальство як і раніше пред'являє високі вимоги. У студентів є хороший шанс здати залік. Вам доведеться багато працювати з важливими офіційними документами.

Скорпіон. Розташування планет надає витонченість розуму Скорпіонів, загострює інтуїцію, екстравагантність і хорошу пам'ять. Можете проявити якості організаторів, психологів і соціологів.

Стрілець. Сьогодні багато Стрільців зможуть підвести рису під минулими планами і задумами. Представники цього знаку зможуть досягти висот у своїй кар'єрі, поліпшити стосунки з керівниками або стати, нарешті, собою. Складіть план дій наступного року. Як правило, плани ці міняються, щось взагалі не здійснюється, але ви все-таки ставте перед собою мету і прагніть до неї. Ви швидше за все зумієте високо піднятися по кар'єрних сходах.