Гороскоп на 29 грудня 2015 року

Вівторок, 29 грудня 2015, 02:29
КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII - 20.I) День важкий, пов'язаний з активною боротьбою, відстоюванням своїх принципів, самозахистом. У сімейних стосунках або в спілкуванні з партнером можливі проблеми. Посилиться протиставлення з навколишнім світом. Ваша розсудливість допоможе уникнути неприємностей і обійти пастки недоброзичливців.
Гороскоп на 29 грудня 2015 року

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I - 19.II)

Вдалий день. Цього дня ви можете сміливо братися навіть за ті справи, про які маєте найсмутніше уявлення. Ваш оптимізм і завзятість піднімуть вас в очах оточення. Будь-які зустрічі пройдуть вдало: вам буде дуже легко прийти до загальної думки. Ваша здатність до несподіваних рішень і експериментів послужить оновленню життєвих відчуттів і надасть нової форми стосункам з оточенням.

РИБИ (Pisces, 20.II - 20.III)

День боротьби, відстоювання своїх інтересів і поглядів. Ймовірно, що сьогодні ваші дії і думки прийдуть в протиріччя із загальноприйнятими засадами. Не піддайтеся впливу ззовні, не розчиняйтеся в інших людях на кшталт чехівської Душки. Відстоюйте свій авторитет на роботі і вдома. Проявіть ощадливість, оскільки ваш гаманець значно схудне через незаплановані витрати. Риб-батьків діти можуть порадувати своїми успіхами.

ОВЕН (Aries, 21.III - 20.IV)

День активної боротьби, відстоювання своїх принципів, самозахисту. Посилиться протиставлення себе навколишньому світу. Перша половина дня виявиться найбільш вдалою, сприятливою для вирішення важливих питань, великих придбань, комерційних угод. У другу половину дня можливі помилки в роботі, стресові ситуації, які віднімуть у вас багато Сил і енергії. Щоб управляти ситуацією, вам треба критичніше оцінювати свої вчинки.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV - 21.V)

Цього дня вплив Меркурія на ваше життя помітно слабшає. Можливі фінансові втрати, помилки і прорахунки в справах, розбіжності з начальством і товаришами по службі. Проте не падайте духом - врешті-решт конфлікти вирішаться на вашу користь Будьте рішучі. Активні дії позитивно відіб'ються на справах і дозволять добитися успіхів.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V - 21.VI)

День активної боротьби, відстоювання своїх принципів, самозахисту. Вірогідні підступи недоброзичливців або серйозне упущення в роботі з вашого боку, що негативно позначиться на вашому авторитеті.

РАК (Cancer, 22.VI - 22.VII)

Сьогодні може статися конфлікт в стосунках з оточенням, який дуже швидко вирішиться на вашу користь. Проте, не розслабляйтеся - неприємності завжди можуть виявитися поруч. Ваша рішучість повинна позитивно відбитися на кінцевих результатах роботи і дозволить добитися успіхів. Не відкладайте рішення проблем на завтра. Якщо ви проявите належну розсудливість, то кінець тижня може принести успіх у вирішенні усіляких спірних питань і укладенні угод.

ЛЕВ (Leo, 23.VII - 23.VIII)

Перша половина дня сприятлива для вирішення важливих питань, ухвалення відповідальних рішень. Великі придбання або комерційні угоди принесуть прибуток. У другу половину дня з не залежних від вас причин ситуація може несподівано змінитися. Вам треба демократичніше відноситися до ініціатив оточення.

ДІВА (Virgo, 24.VIII - 23.IX)

День активної боротьби, відстоювання своїх принципів, самозахисту. Посилиться протиставлення себе навколишньому світу. Ви настільки зануритеся в особисті проблеми, що не звертатимете уваги на оточення. Не все ладнатиметься і вдома, і на роботі. Вашим домашнім захочеться, щоб ви більше часу проводили з ними. Ван треба критично оцінити свої вчинки.

 

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX - 23.X)

Активний день. Ваша ініціативність, рішучість і дипломатичність сприятимуть в справах і сімейних стосунках. Тому не відкладайте рішення проблем на завтра. День сприятливий для судових справ, ділових контактів, укладення шлюбу, для запліднення.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X - 22.XI)

Несприятливий день для досягнення наміченої мети. Можливо, що вам доведеться відстоювати свій авторитет на роботі і удома, оскільки загостряться протиріччя вашого світогляду із загальноприйнятими засадами. Проявіть сьогодні усі кращі свої якості, не піддайтеся на провокації. Близьким людям потрібна ваша участь і турбота.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI - 21.XII)

День активної боротьби, відстоювання своїх принципів, самозахисту. Ймовірно, події сьогодні розвиватимуться не зовсім так, як хотілося б. Цього дня зірки рекомендують вам обдумати майбутні дії, пов'язані з фінансовою стороною вашої діяльності. Ризиковані підприємства можуть принести збиток. Можливе серйозне упущення в роботі з вашого боку, що негативно позначиться на вашому авторитеті. Сьогодні краще не дратуватися і тримати себе в руках, оскільки справи зажадають від вас максимальною віддачею.