Гороскоп на 30 грудня 2015 року

Середа, 30 грудня 2015, 02:45
КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I) Сьогодні ви зможете успішно реалізувати себе в підприємницької, фінансової діяльності. На роботі багато нових справ, з якими впоратися можете тільки ви. Ваша активність і діловитість буде відзначена начальством або партнерами по бізнесу Вільний час краще присвятити творчості Людина з повною сумкою уві сні або наяву - до удачі в справах.
Гороскоп на 30 грудня 2015 року

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II) Триває вдалий період. Життєва активність досягає кульмінаційної точки. Сміливо рухайтеся вперед - природжена м'якість і зовнішнє чарівність допоможуть вам вирішити різного роду конфлікти. Не відмовляйтеся від допомоги, якою б незначною вона вам не здавалася. 
 

 РИБИ (Pisces, 20.II-20.III) Ймовірно, що вам доведеться пережити складнощі у відносинах з близькими людьми, хоча в цій ситуації будете винні ви самі. Не виключено, що всі втомилися від ваших емоційних сплесків, постійного невдоволення і примх. Спробуйте позбутися цих недоліків. Присвятіть другу половину дня активному сімейному відпочинку, спорту. Будьте готові до серйозних проблем в кінці тижня. 
 

 ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV) Цей день пройде під знаком концентрації сил і розсудливості. Ви можете з успіхом реалізувати себе в підприємницької, фінансової діяльності. Успіх супроводжуватиме в справах, пов'язаних з фінансами, покупками і придбаннями. У професійній діяльності рекомендується діяти старим, перевіреним способом і уникати ризику або нововведень. 
 

 ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V) Для успішного завершення розпочатої справи необхідно заручитися підтримкою знайомих або друзів. Не соромтеся попросити про допомогу, навіть якщо вам здається, що ви можете впоратися самі. В останній момент ситуація може круто змінитися. Рішучість, оптимізм, терпіння - і успіх буде за вами. 
 

 БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI) Зірки припускають несподіваний поворот у вашому житті. Інтуїція і передбачливість допоможуть вам отримати прибуток. Навіть ризиковані справи можуть принести чималу вигоду якщо ви зумієте вчасно зупинитися. Удача на вашому боці, але тільки не слід забувати, що іноді за добро добром не платять. А тому бережіться - можливо, вас чекають розчарування. 
 

 РАК (Cancer, 22.VI-22.VII) Для більшої ймовірності успіху необхідно заручитися підтримкою впливових осіб. Дійте старими, перевіреними способами, уникайте нововведень, на які вас, можливо, будуть підштовхувати, - і успіх буде за вами. Вас можуть засмутити невеликі сімейні неприємності. Потрібно набратися терпіння. Доведеться пережити труднощі у відносинах з близькими людьми. 
 

 ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII) Успіх супроводжуватиме в справах, пов'язаних з фінансами, з покупками і придбаннями. Емоційна гнучкість і доброзичливість до оточуючих людей допоможуть закласти основи фінансового підйому або майбутнього успіху в кар'єрі. 
 

 ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX) Цей день пройде під знаком концентрації сил і розсудливості. Активізуються партнерські відносини. Ви можете з успіхом реалізувати себе в підприємницької, фінансової діяльності. Вільний час краще присвятити творчості. Велике значення для душевного комфорту матиме емоційна обстановка в сім'ї. 
 

 ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X) В цілому сприятливий день. Перша половина дня буде насичена енергією, позитивними емоціями. Вона пройде в благотворний дружньому і діловому спілкуванні. Але до вечора ви залишитеся незадоволені собою. Можливо, ця хандра принесе вам деяку користь, змусивши замислитися над вічними питаннями. Для досягнення гармонії постарайтеся уникнути егоїзму. У цей день небажано розлучатися з коханою людиною. 
 

 СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI) Сьогодні поставтеся уважно до пропозицій з боку керівництва і думок своїх колег. Можливі успішні переговори і укладення вигідних угод. У другій половині дня велика ймовірність приємного сюрпризу і несподіваних звісток, які благотворно вплинуть на ваше життя. В особистих стосунках намічається зрушення в кращу сторону. Не пропустіть можливості виправити свої помилки. 
 

 СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII) Зірки припускають несподіваний поворот у вашому житті, причому не обов'язково позитивний. Ймовірно, високий життєвий потенціал і жага діяльності змусять вас задовольнити миттєвий інтерес, ризикнувши всім заради примарних цілей. Пристрасть до ефектних вчинків, мінливість у поєднанні з діловою практичністю можуть привести до глибоких суперечностей у вчинках і викликати, щонайменше, крайнє здивування оточуючих. Бережіться: можливо, вас чекають розчарування і провали не тільки в роботі, але і в особистому житті.