Гороскоп на 31 грудня 2015 року: нові плани

Четвер, 31 грудня 2015, 02:36
Останній день 2015 року обіцяє масу позитивних емоцій.
Гороскоп на 31 грудня 2015 року: нові плани

Гороскоп на 31 грудня 2015 Овен

Кінець грудня 2015 - один з найцікавіших періодів року: перед Овном розчиниться цілий світ, і йому буде легко привернути до себе увагу. Здоров'я Овна непохитне: він бадьорий, життєрадісний, сповнений оптимізму і незвичайно привабливий. Бажано зустріти Новий рік у гучній компанії старих друзів і недалеко від рідного дому.

Гороскоп на 31 грудня 2015 Телець

Цей день обіцяє радість спілкування з близькими людьми. Чудово, якщо свято пройде у великій компанії. І неважливо, що ця компанія така різношерста, ви зумієте знайти спільну мову з усіма. Свято, безсумнівно, вийде. Ймовірно, ви будете абсолютно щасливі, оцінюючи події минулого року. На цей день потрібно запланувати тільки найприємніші і невідкладні справи: виспатися на добу вперед; привести себе в повний порядок і цілком поринути в святкову атмосферу.
 

 

Гороскоп на 31 грудня 2015 Близнюки

Закінчується доленосний період, що підводить підсумок того, що було зроблено в році, і багато людей зможуть позбутися минулих боргів і негативної карми. Побалуйте себе і домашніх, придбайте те, про що давно мріяли. На оточуючих ви виробляєте незабутнє враження. Ще б! Ви чарівні, привабливі, розумні. Насолоджуйтесь життям, але ніяких екстравагантних вчинків!
 

 

Гороскоп на 31 грудня 2015 Рак

Не виключено, що в наступаючому році стане особливо наполегливим бажання Раків відмовитися від світського життя, ігнорувати будь-які громадські заходи, аж до корпоративних свят і днів народження співробітників. Не піддавайтеся меланхолії! Варто вам сховатися в панцир - і вилазити вже не захочеться, а значить, всі важливі події пройдуть повз вас.
 

 

Гороскоп на 31 грудня 2015 Лев

Розраховуйте на приємні сюрпризи в особистому та сімейному житті. Відносини з товаришами, рідними, колегами будуються на основі взаємної поваги. Останній день старого року присвятіть сім'ї, передноворічним клопотам. Візьміть участь у виготовленні ялинкових іграшок-саморобок. Допоможіть дітлахам прикрасити квартиру, створіть святкову добру атмосферу. Новини - тільки хороші. Подарунки - саме ті, що б вам хотілося отримати. Відправляйтеся в гості або покличте друзів і рідних до себе.
 

 

Гороскоп на 31 грудня 2015 Діва

Ви прагнете до високого рівня життя, вам необхідні достаток, затишний будинок і хороша сім'я. У вас є все, щоб досягти того, до чого прагнете, стати вже цього року благополучною і щасливою людиною. Багато чого у вашому житті залежить від вас самих, від вашої самооцінки. Насолоджуйтесь життям і тим, що встигли зробити за цей час. І не бійтеся щось змінювати. Ваше завдання - внести у своє життя різноманітність.
 

 

Гороскоп на 31 грудня 2015 Терези

Чудовий день для Терезів творчих професій. Вплив планет дозволить їм легко перевтілюватися, вигадувати, з легкістю фантазувати. Святкування Нового року пройде незабутньо і весело. Для багатьох Терезів буде характерний стан ейфорії і п'янкого щастя. Вам може бути комфортно в будь-якій компанії. Але все ж Новий рік краще зустрічати з друзями, але на нейтральній території.
 

 

Гороскоп на 31 грудня 2015 Скорпіон

Сьогодні Скорпіони відчують себе центром всесвіту, зіркою, відбиттям своєї власної уяви. Вони захочуть керувати, вести, вселяти, дарувати удачу, засипати подарунками, захищати, розважати, і це їм вдасться. Не забудьте запастися свічками, червоними китайськими ліхтариками, бенгальськими вогнями - всіма атрибутами новорічного веселощів. Чудова ідея - зустріти наступаючий рік Червоної Мавпи біля багаття або каміна. Чим більше і яскравіше полум'я, тим яскравіше буде рік.
 

 

Гороскоп на 31 грудня 2015 Стрілець

Сьогодні Стрілець - веселий і відчайдушний авантюрист, сміливий і гордий своїми досягненнями. Все буде складатися так, як йому хочеться. Беріть кермо влади в свої руки сміливо і рішуче. Зробіть потрібні розпорядження, зателефонуйте, зберіть, організуйте незабутнє свято!

Гороскоп на 31 грудня 2015 Козеріг

Свято все ближче і ближче, а ви все в справах та в бігах. Від турбот голова йде обертом: хоч би все встигнути! Козероги, схильні до передсвяткової метушні, можуть забути про власний імідж. Але свято все ж має бути святом! Зустрічаючи Новий рік у колі родичів або сусідів, ви не повинні забувати золоту прикмету: як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш. Так що зустрічайте його красиво, тоді він принесе реалізацію планів і прибуток.
 

 

Гороскоп на 31 грудня 2015 Водолій

Останній день року буде наповнений атмосферою свята, передчуттям незвичайних подій і дивовижних пригод. Новорічні свята ви зустрінете в легкому і вільному настрої. Не відмовляйтеся від невеликих пригод, нових знайомств і незвичайних розваг, які пошле вам доля. Не варто противитися, якщо дорослішаючі діти вирішать зустрічати Новий рік у компанії з однолітками. Але неодмінно дізнайтеся адресу, телефон будинку, куди вирушило ваше чадо. Не забувайте про далеких родичів, особливо літніх і самотніх.
 

 

Гороскоп на 31 грудня 2015 Риби

Напередодні свята Риби відчують себе у своїй стихії і зачарують всіх друзів і близьких людей. Їх чекають зміни, цікаві події, нові плани і знайомства. Події цього дня можуть програмувати майбутнє Риб. Цілком віддаючись святковому настрою, не забувайте про свої обіцянки і миротворчі місії. Можливо, ваші дії будуть для когось порятунком.