Гороскоп на 2 січня 2016 року

Субота, 2 січня 2016, 02:07
Гороскоп на 2 січня 2016 Овен Відмінний день намічається у Овна! Ви будете багато спілкуватися, отримаєте прибуток і приємні презенти. Гороскоп пророкує далеке відрядження, яка пройде на вищому рівні. Будь намічені плани у Овна реалізуються, а романтичне побачення подарує надію на щасливе майбутнє.
Гороскоп на 2 січня 2016 року

Гороскоп на 2 січня 2016 Телець
Ви давно мріяли закохатися? Так, ось сьогодні зустрічайте це прекрасне почуття! Телець буде 2 січня 2016 парити в хмарах від щастя. Не втрачайте голову, а будьте більш реалістичним. Звичайно ж, складно оволодіти собою, коли прийшла любов. Але, вам необхідно бути розважливою людиною. 

Гороскоп на 2 січня 2016 Близнюки
Сьогодні Близнюкам чекає серйозне випробування, яке торкнеться особистому житті. Якщо ви не змінилася внутрішньо, то втратите кохану людину назавжди. Вам необхідно задуматися про свою поведінку, словах і вчинках. Близнюки можуть докорінно змінити ситуацію, якщо будуть м'якше і уступчивее.

Гороскоп на 2 січня 2016 Рак
2 січня 2016 Рака очікують глобальні зміни в долі. Але, боятися змін не варто! Багато події відбудуться не залежно від вашого бажання, тому не панікуйте, а спостерігайте на все зі сторони. Раку слід бути витриманим, як міцне італійське вино. Інакше, ви впадете в депресію.

Гороскоп на 2 січня 2016 Лев
Льву належить відкласти в сторону робочі справи. А зануритися в сімейні питання. Заплануйте бюджет на майбутній рік, поспілкуйтеся з родичами і зробите покупки. Увечері гороскоп радить Льву сходити в гості до мами, бабусі або літня тітці. Будьте ближче до тих, хто вами дорожить.

Гороскоп на 2 січня 2016 Діва
Сьогодні у Діви буде справжній дар переконання. Ви зможете дати цінні поради людям, підтримати їх у важку годину і навіть допомогти матеріально. 2 січня 2016 Діві належить вийти на високий рівень, поспілкувавшись з компаньйонами по бізнесу. Головне, не будьте надмірно твердими і самовпевненими.

 Гороскоп на 2 січня 2016 Терези
Терезам гороскоп радить звернути увагу на своє самопочуття. Можливі простудні та вірусні захворювання, які не варто лікувати самостійно. Виключіть спиртні напої і куріння, щоб не підірвати здоров'я. Більше відпочивайте, розслабляйтеся і спілкуйтеся з приємними людьми.

Гороскоп на 2 січня 2016 Скорпіон
Вранці Скорпіону належить активно спілкуватися, налагоджувати давні контакти і призначати ділові зустрічі. Ви будете шукати тих, хто підтримує ваші погляди на життя і роботу. 2 січня 2016 Скорпіон лише надвечір зможе відпочити в колі сім'ї. Якщо є можливість, то запишіться на масаж.

 Гороскоп на 2 січня 2016 Стрілець
Гороскоп пророкує Стрільцю важкий день, коли ситуації в особистому житті і на роботі виявляться непередбачуваними. Зверніться за підтримкою і порадою до близьких людей. Згадайте, що вам приснилося цієї ночі. Не упускайте з виду будь-які дрібниці, які здатні кардинально змінити долю.

 Гороскоп на 2 січня 2016 Козеріг
У цей день Козеріг буде енергійний і товариський. Це дозволить чудово провести час - відпочиваючи і розважаючись. Якщо колеги запросять Козерога 2 січня 2016 на туристичну базу, то відмовлятися не слід. Не так часто вам випадає шанс розслабитися в колі друзів і хороших знайомих.

 Гороскоп на 2 січня 2016 Водолій
Гороскоп пророкує Водолію день, коли доведеться займатися підбором робочого персоналу. Якщо у вас особистий бізнес, то з особливою увагою підійдіть до цього питання. Зайва вимогливість до людей вам не завадить, а лише допоможе. Тим більше, що з цими людьми вам належить працювати весь рік.

 Гороскоп на 2 січня 2016 Риби
Якщо 2 січня 2016 Риби випустять з-під контролю свій емоційний стан, то потім всерйоз про це пошкодують. По-перше, це загрожує конфліктами з оточуючими людьми. По-друге, ви втратите велику суму грошей. Рибам не слід ризикувати, змінювати думку і вплутуватися в авантюри.