Гороскоп на 5 січня 2016 року

Вівторок, 5 січня 2016, 01:04
Гороскоп на 5 січня 2016 Овен Можливо, що у Овна на виробництві відбудуться масштабні зміни. Розпочнеться все із зміни начальства, а закінчиться скороченням співробітників. Якщо ви сам керівник компанії, то будьте уважнішими з підбором персоналу. Гороскоп не рекомендує Овнові бути надто суворим та претензійних.
Гороскоп на 5 січня 2016 року

Гороскоп на 5 січня 2016 Телець
5 січня 2016 Телець зіткнеться на життєвому шляху з масою проблем. Виявляється, не всі питання можна вирішити за допомогою таланту, досвіду і сили. Багато моментів на роботі і в особистому житті будуть залежати від внутрішнього настрою Тельця. Будьте наполегливіше, уступчивее і не займайтеся самоїдством.

 

Гороскоп на 5 січня 2016 Близнюки
Близнюки відчують себе сьогодні виснаженими морально і фізично. Може бути, справа в пристріті або зниженні енергетичного рівня? Зверніться за підтримкою до родичів, які допоможуть розібратися в душевних перипетіях. Гороскоп радить виключити з продуктів м'ясо, молоко і борошняний.

 

Гороскоп на 5 січня 2016 Рак
Сьогодні Раки будуть сповнені впевненості в тому, що Удача ніколи не покине їх. Звичайно ж, така надія не завадить, але більше вірте в свої сили і можливості. 5 січня 2016 вам слід спиратися не на інтуїтивні підказки, а на власні знання. Вигідні проекти не відкладайте «на потім».

 

Гороскоп на 5 січня 2016 Лев
Гороскоп пророкує Льву важкий день, коли доведеться зіткнутися з помилками й розчаруваннями. Уважно оформляйте документи і не вкладайте гроші в сумнівні проекти. Льву не слід займатися спортом і перенапружувати організм. Все це чревато травмами і нервовими зривами.

 

Гороскоп на 5 січня 2016 Діва
Діва буде щиро рада тому, що ситуація з грошима і капіталовкладенням складеться вдало. Вам належить 5 січня 2016 працювати в колективі, а не поодинці. Але, це навіть на краще, адже так ви швидше прийдете до наміченого результату. Діва може вирішувати питання нерухомості і спадщини.

 

Гороскоп на 5 січня 2016 Ваги
Гороскоп рекомендує Терезам звернути пильну увагу на своє фінансове становище. Якщо ви й надалі будете вже марнотратними, то залишитеся без накопичень. Підходьте до всіх питань розумно, а не навмання внутрішнього голосу. Вкладайте кошти в стабільні підприємства.

 

Гороскоп на 5 січня 2016 Скорпіон
5 січня 2016 Скорпіон буде багато спілкуватися з партнерами по бізнесу. Чекає серйозна розмова з керівництвом та виконання термінового завдання. Будьте пильні, щоб не наробити помилок в серйозних документах. У сімейному житті Скорпіона можливі сварки. Тримайте емоції під контролем!

 

Гороскоп на 5 січня 2016 Стрілець
Гороскоп пророкує Стрільцю заминки у вирішенні робочих проблем. Не засмучуйтеся завчасно, адже термін здачі проекту призначено на наступний місяць. Стрільцю необхідно працювати разом з колегами, а не усамітнюватися. Тоді, ви досягнете високих результатів і поліпшите фінансове становище.

 

Гороскоп на 5 січня 2016 Козеріг
Залиште своє легкодумство і лінь, а всерйоз візьміться за роботу 5 січня 2016 року. Козерогові варто бути більш відповідальним і працьовитим, щоб досягти успіхів у професійній сфері. У цей день ви можете закласти фундамент на майбутнє. Якщо не виключіть те, що заважає повноцінно працювати.

 
Гороскоп на 5 січня 2016 Водолій
Гороскоп не радить Водолію братися за кілька справ одночасно. Таким чином, ви жодне з них не доведете до кінця. Набирайтеся сил, терпіння і енергії, які знадобляться для нових ідей. Підвищуйте кваліфікацію, щоб утвердити себе, як справжній майстер і поліпшити фінансове становище.

 

Гороскоп на 5 січня 2016 Риби
Якщо ви вчитеся в інституті, то відповідально підійдіть до підготовки до сесії. Попереду серйозні іспити, тому Рибам слід вивчити або повторити весь пройдений матеріал. 5 січня 2016 не дозволяйте собі розслаблятися. Зустрічі з друзями та родичами перенесіть на вихідні дні.