Гороскоп на 9 січня 2016 року

Субота, 9 січня 2016, 02:00
Гороскоп на 9 січня 2016 Овен День ідеально підходить для укладання довгострокових ділових зв'язків і заручин. Всі мрії Овна виконуються, як за помахом чарівної палички. 9 січня 2016 можна купувати житло, орендувати приміщення і набувати великі речі. Овнові не рекомендується брати гроші в борг у банку і у друзів.
Гороскоп на 9 січня 2016 року

Гороскоп на 9 січня 2016 Телець
Тілець у цей день познайомиться з чарівною людиною в громадському транспорті, на зупинці або в міському парку. Ну, ви ж самі мріяли про романтику? Ось, вам і приємна несподіванка в зимовий день. Гороскоп пророкує Тельцю, що ця зустріч переросте в щире й гарне почуття.

 

Гороскоп на 9 січня 2016 Близнюки
Сьогодні Близнюкам рекомендується набратися енергії і сил на весь місяць. Не відмовляйте собі в калорійних продуктах харчування. 9 січня 2016 все те, що ви їсте, піде тільки на користь організму. Слід контролювати свої пориви і не допускати серйозних помилок. Будьте вимогливі до себе!

 

Гороскоп на 9 січня 2016 Рак
Рак-бізнесмен сьогодні точно доб'ється успіху і фінансового благополуччя. Гороскоп радить не відкладати важливі справи, переговори та укладення договорів. Можете сміливо брати кредит у банку для «розкрутки» нового проекту. Увечері Раку корисно відпочити в колі сім'ї та навести лад у думках.

 

Гороскоп на 9 січня 2016 Лев
Сьогодні багато плани Льва так і «повиснуть» в повітрі. На жаль, втілити їх у життя вийти набагато пізніше. Слідкуйте за емоційним станом, інакше 9 січня 2016 догодите в конфліктну ситуацію. Важливі переговори, далекі поїздки і романтичні побачення відкладіть на інший день.

 

Гороскоп на 9 січня 2016 Діва
У цей день Діва буде воістину щасливою людиною. Ваші стосунки з коханою людиною перейдуть на новий гармонійний рівень. Гороскоп радить зробити обранцеві офіційну пропозицію і призначити день заручин. Але, для цього Діві необхідно стати більш ініціативною і активною.

 

Гороскоп на 9 січня 2016 Ваги
Якщо у Терезів є серйозні проблеми, то 9 січня 2016 відмінно підходить для їх вирішення. Сконцентруйте увагу на те, що заважає домогтися успіху в бізнесі та особистому житті. Терезам слід дотримуватися своїх принципів, а не прислухатися до настанов високопоставлених чиновників.

 

Гороскоп на 9 січня 2016 Скорпіон
Щоб зберегти накопичені кошти, Скорпіону не слід вкладати гроші в неперевірені проекти. Вас можуть обдурити конкуренти, що згодом вплине на матеріальне становище. Гороскоп рекомендує Скорпіону провести вечір з родиною. Самота допоможе осмислити ситуацію.

 

Гороскоп на 9 січня 2016 Стрілець
Стрілець сьогодні зобов'язаний бути зібраним і наполегливим, щоб вирішити масу проблем, що налягли. Будьте терплячі і стримані у відносинах з діловими партнерами. 9 січня 2016 не найкращий день для початку великих заходів та укладання контрактів. Відкладіть намічені справи до середини лютого.

 

Гороскоп на 9 січня 2016 Козеріг
Гороскоп радить Козерогові зайнятися підвищенням кваліфікації або підготуватися до здачі іспитів. Пам'ятайте, що тільки наполегливість і працьовитість можуть привести вас до успіху. Не відмовляйтеся ні від якої роботи, щоб довести свою майстерність. Терпіння - відмінна якість, яке допоможе Козерогові.

 
Гороскоп на 9 січня 2016 Водолій
9 січня 2016 Водолій не зможе ні про що думати, крім відносин з обранцем. На жаль, романтики і щирості в них поменшало. Якщо ви грунтовно заплуталися у своїх безладних зв'язках, то слід визначитися з вибором. Водолію необхідно прислухатися до того, що підказує серце.

 

Гороскоп на 9 січня 2016 Риби
Якщо сьогодні Риби будуть слухати друзів, а не себе, то потраплять в неприємну фінансову ситуацію. Вас можуть захопити в авантюру, що загрожує серйозними грошовими втратами. Гороскоп не радить ризикувати і йти на поводу у емоцій. Ваше ілюзорне бачення світу може тільки погіршити відносини з людьми.