Гороскоп на 13 січня 2016 року

Середа, 13 січня 2016, 02:59
Гороскоп на 13 січня 2016 роки Овен В Овена намічається важкий фінансовий момент. До речі, вам давно слід було б підстрахуватися, щоб зберегти грошові кошти. 13 січня 2016 Овнові не слід купувати щось дороге і масштабне. Виключіть похід по магазинах. Будьте економні, інакше бюджет виявиться на «нулі».
Гороскоп на 13 січня 2016 року

Гороскоп на 13 січня 2016 роки Телець
Якщо сьогодні Телець буде чогось боятися, то точно трапиться неприємність. Особливо це стосується особистого життя і стосунків з коханим. Гороскоп не радить Тельцю панікувати завчасно. Тим більше, що ваші почуття взаємні і щирі. Не забувайте, що погане збувається частіше хорошого.

 

Гороскоп на 13 січня 2016 роки Близнюки
У цей день Близнюкам буде складно впоратися зі своїми бажаннями і пристрастями. Ви можете догодити не тільки в конфліктну ситуацію, але й бійку. 13 січня 2016 не варто ходити в перукарню, захоплюватися азартними іграми і переїдати. Будьте обережні у всьому, щоб зберегти здоров'я і нерви.

 

Гороскоп на 13 січня 2016 Рак
Раку вдасться захопити за собою численну «армію» однодумців. Вам належить участь у мітингах, заходах і навіть страйках. Приголомшливий дар переконання дозволить Раку розкрити творчі таланти і допомогти людям реалізуватися. Гороскоп радить укладати контракти з партнерами.

 

Гороскоп на 13 січня 2016 Лев
Чудовий день для того, що Лев вирішив юридичні проблеми. Не бійтеся бути емоційними і товариськими. Така тактика допоможе Льву 13 січня 2016 у багатьох важких питаннях. У сім'ї можливий конфлікт на матеріальній грунті. Якщо будете зібрані й делікатні, то досягнете успіху в справах.

 

Гороскоп на 13 січня 2016 роки Діва
Гороскоп пророкує Діві неоднозначний, але цікавий день. Вам належить зустрічатися, спілкуватися і переконувати людей. Якщо ви займаєтеся бізнесом, то налагоджуйте контакти з новими партнерами. Головне, не метушіться під час вирішення проблем. Тоді, забезпечите себе значною прибутком.

 

Гороскоп на 13 січня 2016 Ваги
Якщо Терези у цей день не зможуть приборкати свої «апетити» в плані грошей, кар'єри і любові, то точно догодять в конфліктну ситуацію. До речі, сварка можлива не тільки з домочадцями, але так само з колегами і вищим керівництвом. 13 січня 2016 Терезам не слід займатися важливими документами.

 

Гороскоп на 13 січня 2016 роки Скорпіон
Скорпіону сьогодні доведеться чимало попрацювати, щоб зберегти накопичений капітал. Не вкладайте гроші в мало знайомі проекти, а також не купуйте дорогі речі. Гороскоп радить спиратися на свої сили, а не чекати допомоги від людей. Дотримуйтеся дієти, щоб не підірвати роботу шлунка.

 

Гороскоп на 13 січня 2016 роки Стрілець
Якщо сьогодні Стрілець сподівався отримати прибуток, то його чекає розчарування. Можливо, що 13 січня 2016 вам взагалі доведеться «попрощатися» з великою сумою грошей. Не позичайте фінанси навіть тим, кого добре знаєте і довіряєте. Зараз не час «смітити» грошима і здійснювати вкладення.

 

Гороскоп на 13 січня 2016 роки Козеріг
Сьогодні Козеріг може бути абсолютно спокійний за свою роботу і матеріальне становище. Вам вдасться досягти будь-яких висот, якщо докладете зусиль. Гороскоп радить Козерогові бути обачним і не приймати спонтанних рішень. Ділові угоди краще укладати в середині цього місяця.

 
Гороскоп на 13 січня 2016 роки Водолій
13 січня 2016 Водолій може догодити в неприємну ситуацію, пов'язану з грошима. Не вкладайте велику суму в проект, який мало вивчили. Все ретельно обміркуйте, а потім беріться за важливі справи. В іншому випадку, Водолій залишиться в «мінусі» і розтратить накопичені кошти.

 

Гороскоп на 13 січня 2016 Риби
Гороскоп попереджає Риб про натягнутих відносинах з начальством. Вам не слід різко доводити свою точку зору. Керівництву не сподобається напористість Риб, які намагаються високо «стрибнути» в бізнесі. Важливі переговори з компаньйонами краще перенести на більш сприятливий період.