Гороскоп на 14 січня 2016 року

Четвер, 14 січня 2016, 02:00
Козеріг. Найбільшого успіху досягнуть ті, хто зайнятий державними справами, політикою, адміністративною діяльністю, добродійністю і рішенням соціальних проблем. Проте для цього вам треба відмовитися від егоїзму, корисливих цілей, жорстокості у боротьбі з конкурентами.
Гороскоп на 14 січня 2016 року

Водолій. Не виключено, звичайно, що більшість Водоліїв розчаруються в предметі зітхань або зуміють побачити реальний вигляд обранця. Не приймайте ніяких важливих рішень. Почекайте до кінця дня сьогодні, а там все стане визначенішим і не таким гострішим і безнадійнішим.

Риби. Не виключено, що вас можуть вибити з колії несподіванки негативного характеру. Важливу роль зіграє недолік здорового глузду або неорганізованість і погана дисципліна. Уникайте поспішних імпульсивних рішень, не йдіть на поводі у деструктивних людей.

Овен. Все різко міняється у вашому житті. Ви вступили в період потужної конфронтації і ворожнечі. Горда і незалежна поведінка може стояти в даному випадку на великій заваді. Потрібна максимальна обережність у всьому. Контролюйте свої висловлювання. Пам'ятайте, що слово не горобець... Не бравуйте своєю невідхильністю.

Телець. Можливо, існує хтось, хто на вас ображений і леліє плани помсти. Ось саме зараз він і постарається завдати удару, підступним чином підмочивши вашу репутацію, наприклад, розголосить вашу таємницю, розкриє ваші плани. Навряд чи вам під силу це запобігти. Єдине, що ви можете зробити, - спокійно віднестися до події, проігнорувати ситуацію.

Близнюки. Цей день принесе вам незабутнє щастя, світ і гармонію. Людина, яка знаходиться поряд з вами, близька і бажана. Найрозумніше - узяти паузу, щоб зважити все "за і проти", а заразом гарненько "промацати" майбутніх соратників в невимушеній обстановці.

Рак. У цей період ви знаходитиметеся під заступництвом Меркурія, двигуна торгівлі. Вчіться торгувати! Це гасло виявиться для вас в році, що настає, украй актуальним.

Лев. Сьогодні може постраждати ваш службовий авторитет. Тому ви хворобливо реагуватимете на будь-яку повагу і неповагу, а також на ігнорування вашої точки зору. Далекі поїздки і відрядження виявляться невдалими. Любовні стосунки теж можуть розчарувати. Якщо вам не таланить, не упирайтеся. Треба "залягти в засідку" і вичікувати. Не експериментуйте з лікуванням; постарайтеся не лікуватися екзотичними засобами.

 Діва. Успіх поспішає до вас з усіх боків. Навіть проблеми рідні вирішуються легко. Забудьте про страх і ризик, дійте сміливо, але розсудливо.

Терези. Цей день символізує провокації, грубість, хамство. Сконцентруйтеся на важливій меті, приймайте рішення і здійснюйте хороші вчинки, але головне, не нав'язуйте свою волю нікому і не підкоряйтеся чужій.

  Скорпіон. Сьогоднішній день - відмінний період для матеріальної сфери. Ви на шляху до збільшення доходів. Любовні побачення і спілкування з приятелями пройдуть чудово. Не відкладайте візити у банк і інші фінансові органи. Будьте гнучкими при контактах з людьми, і тоді вам легко ладнатиме як з домочадцями, так і з колегами.

Стрілець. Самовпевненість і ілюзії можуть послужити більшості Стрільців погану службу. Плануйте спільну роботу. Тільки спираючись на спільні зусилля, колективну діяльність, ви зможете досягти бажаного.