Гороскоп на 18 січня: добрі справи, сімейні традиції

Понеділок, 18 січня 2016, 09:15
Чудово, якщо цей день вдасться прожити з щирими намірами та чистим сумлінням. На що звернути увагу – радіть астропсихологи.
Гороскоп на 18 січня: добрі справи, сімейні традиції

Астрологічний прогноз: 18 січня 2016, понеділок.

9/10 місячна доба. Місяць у знаку Тельця (друга чверть, росте). Сонце у знаку Козерога. Ретроградний Меркурій до 25 січня.

Добре: займатися повсякденними справами; дбати про тепло і затишок вдома та на робочому місці; працювати з документами; чітко діяти за планом; доводити до кінця розпочате; у всьому бути реалістом; миритися й знаходити компроміс в особистих та сімейних стосунках; підтримувати сімейні та національні традиції; спілкуватися з родичами; допомагати слабшим та молодшим; оточувати любов’ю і турботою батьків, дітей, близьких та коханих.

Не рекомендується: починати нові важливі проекти; даремно ризикувати, метушитися, нервувати; хитрувати, пліткувати, плести інтриги; боятися і піддаватися песимізму; з’ясовувати стосунки, сваритися, провокувати конфлікти, проявляти впертість і агресію; переїдати, зловживати солодким.

Обережно! У першій половині дня стережіться негативу, обману та провокацій. Добре придивіться до нових знайомих, партнерів і союзників. Висока ймовірність інфекцій, застуд і харчових отруєнь.