Гороскоп на 21 січня 2016 року

Четвер, 21 січня 2016, 01:09
КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII - 20.I) День надбання внутрішньої незалежності. Здатність до імпровізації дозволить завести нові знайомства або встановити необхідні зв'язки. Рішучість і непохитність може увійти до протиріччя з лояльністю до влади, що змусить шукати компроміси. Сон слід тлумачити навпаки.
Гороскоп на 21 січня 2016 року

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I - 19.II)
День випробувань і перетворень. Сьогодні рекомендується проявити обережність в спілкуванні і ощадливість. Не втрачайте сміливості і самовладання. Використайте своє красномовство і переконливість в рішенні вірогідних конфліктів. У Жінок-Водоліїв вірогідне нове романтичне захоплення. Сни цього дня можуть бути віщими.

РИБИ (Pisces, 20.II - 20.III)
День світу і згоди. Не конфліктуйте ні з ким, стримуйте себе і не розтрачуйтеся по дурницях. Рекомендується колективна праця, фізичні навантаження, виконання домашніх справ. Можна брати у борг і давати у позику. Активно використайте сприятливі умови для поліпшення здоров'я і підвищення духовного рівня. Їжа повинна містити велику кількість вітамінів.

ОВЕН (Aries, 21.III - 20.IV)
Сприятливий день для духовного зростання, надбання внутрішньої незалежності і цілительства. Виключіть вживання алкогольних напоїв і їжу тваринного походження. Сьогодні слід проявляти великодушність і щедрість. Вірогідні грошові надходження, виграш або подарунок від близької людини.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV - 21.V)
Зірки обіцяють успіх у фінансових справах. Ви зможете впоратися з проблемами завдяки свіжим ідеям або вибору нової стратегії. День виявиться сприятливим для укладення нових контрактів і для ділових переговорів. Ваша логіка і переконливість змусять партнерів погодитися з вашими аргументами. Добре цього дня одружуватися, приходити на нову роботу, заводити нові знайомства. Якщо у вас є сім'я, постарайтеся приділити їй більше уваги. Попереду серйозні турботи, і вам слід гарненько відпочити.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V - 21.VI)
Критичний день. Вірогідне погіршення стосунків з начальством або співробітниками. Займайтеся старими справами, не намагайтеся будувати нових планів. Зірки вказують, що будь-які почини виявляться ілюзорними і нереальними, а зайва напруга може підірвати ваше здоров'я.

РАК (Cancer, 22.VI - 22.VII)
День украй небезпечний. Будь-яка подряпина, яка може опинитися біля вас на тілі, гоїтися буде довге, не кажучи вже про серйозні ушкодження. Так що краще себе поберегти. А якщо вас запросили у гості, постарайтеся у ввічливій формі відмовитися і перенести візит на інший час. Лягайте спати раніше. Вірогідність віщих снів.

ЛЕВ (Leo, 23.VII - 23.VIII)
Природжене прагнення до лідерства і прекрасні організаторські здібності допоможуть вам утримати однодумців і союзників в підпорядкуванні вашим інтересам. Проте в другій половині дня вірогідні деякі труднощі. Не дозволяйте ситуації вийти з-під контролю. Сьогодні слід проявляти великодушність і щедрість.

ДІВА (Virgo, 24.VIII - 23.IX)
День надбання внутрішньої незалежності. Завдяки свіжим ідеям або вибору нової стратегії ви вдало проведете ділові зустрічі і переговори. Ваш оптимізм, чарівливість і логіка змусять партнерів піти на співпрацю. Але не квапитеся приймати скороспішних рішень.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX - 23.X)
Творчий день. Він виявиться сприятливим для прогулянок, контактів, подорожей. Ймовірно, вдасться зав'язати декілька нових ділових знайомств, які вам допоможуть надалі. Якщо ви сумніваєтеся в правильності рішення, що приймається вами, довіртеся радам близьких людей.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X - 22.XI)
День несприятливий для подорожей, поїздок, тривалих і далеких прогулянок. Вірогідні травми і катастрофи. Якщо вам не потрібно бути на роботі, посидьте удома і розважайте себе якими-небудь тихими домашніми справами. Постарайтеся зберігати спокій. Не зривайтеся до крику, не копіть образу і роздратування.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI - 21.XII)
Сьогодні не слід переоцінювати свої сили і можливості, а також сподіватися на розташування зірок - і те і інше має свої межі. Займайтеся старими справами, не намагайтеся будувати повітряні замки. Зірки вказують, що будь-які проекти виявляться ілюзорними, а зайва напруга може підірвати ваше здоров’я.