Гороскоп на 26 січня 2016 року

Вівторок, 26 січня 2016, 02:15
Гороскоп на 26 січня 2016 роки Овен Овен вирішить вкласти гроші в крупний проект. До речі, ви не помилитеся і незабаром отримаєте пристойні дивіденди. Гороскоп радить Овни відштовхуватися від підказки інтуїції. Якщо ви давно хотіли почати будівництво будинку, то можна закупити необхідні матеріали. Поїздку краще відкласти на інший день.
Гороскоп на 26 січня 2016 року

Гороскоп на 26 січня 2016 роки Телець
Тілець у цей день організовує далеку поїздку. Можливо, ви підете в інше місто, область або країну. 26 січня 2016 вам необхідно частіше орієнтуватися на свої знання, а не на поради знайомих. Купуючи цінний подарунок близькому другові, не забувайте перевірити його якість і термін придатності.

 

Гороскоп на 26 січня 2016 роки Близнюки
Гороскоп пророкує Близнюкам перехід на нову роботу. Ну, якщо думка про зміну діяльності давно «крутилася» у вас в голові, то сміливіше в бій. Сьогодні можливі екстрені ситуації, викручуватися з яких доведеться самим. Не будьте занадто наївні і, навпаки, категоричні з колегами.

 

Гороскоп на 26 січня 2016 Рак
Якщо професія Рака безпосередньо пов'язана з викладацькою або кореспондентської діяльністю, то йому обіцяє успіх і заохочення. 26 січня 2016 належить оформляти договори і підписувати контракти. До речі, якщо Рака запросять на роботу у велику фірму, то варто погоджуватися не роздумуючи.

 

Гороскоп на 26 січня 2016 Лев
Сьогодні Лев вирішить піти до керівництва, щоб поговорити про підвищення зарплати. Чекає нелегкий розмова, після якої Лев відчує себе роздратованим і втомленим. Гороскоп не радить приймати рішення, не порадившись з близькими людьми. Може бути, вам не вистачає гнучкості в спілкуванні?

 

Гороскоп на 26 січня 2016 роки Діва
26 січня 2016 Діві належить повернути давній борг. Звичайно ж, розлучатися з грошима важко, але затягувати ситуацію вже неважливо. На цей день Терезам не слід планувати дорогі покупки. В іншому випадку, придбання «вдарять» по гаманцю. Краще вкладіть кошти у вигідний проект.

 

Гороскоп на 26 січня 2016 Ваги
Успіх на роботі буде повністю залежати від того, як Ваги розпланують свої дії. Перед вами розкриються неймовірні перспективи, тому не втрачайте надії реалізуватися, як творча особистість. Гороскоп пророкує Терезам ділове відрядження і висновок зарубіжних контрактів.

 

Гороскоп на 26 січня 2016 роки Скорпіон
Сьогодні Скорпіон буде завантажений роботою, тому часу на особисте життя не залишиться. Можете сміливо братися за нові справи і завершити старі проекти. Будьте гранично уважними 26 січня 2016, щоб не упустити дрібниць. Впевненість і кмітливість допоможуть Скорпіону у вирішенні проблем.

 

Гороскоп на 26 січня 2016 роки Стрілець
Дивитися на життя крізь «рожеві» окуляри - це здорово. Але, Стрільцю сьогодні краще сприймати життя такою, яка вона є насправді. Гороскоп радить позбутися ілюзій, щоб діяти швидко. Від реакції Стрільця на події буде залежати успіх у фінансах та особистому житті.

 

Гороскоп на 26 січня 2016 роки Козеріг
26 січня 2016 Козеріг проявить себе, як людина слова, справи і честі. Всі ці якості допоможуть вам у професійній діяльності. Не відкладайте важливі справи на інший день. Інакше, величезний обсяг важко буде виконати поодинці. Розрахуйте сили, орієнтуючись на накопичений досвід.

 
Гороскоп на 26 січня 2016 роки Водолій
Водолій давно хотів завести нових друзів, тому сьогодні очікуються незабутні знайомства. Вам доведеться налагоджувати не тільки дружні, але і ділові зв'язки. Завдяки, комунікабельності Водолій реалізує геніальні ідеї. Не бійтеся проявити амбіції, від них залежить ваша репутація.

 

Гороскоп на 26 січня 2016 Риби
Може бути, Риби давно не здійснювали похід по магазинах? Сьогодні ви реально відірветеся від реальності. Придбання серйозно «вдарять» по бюджету сім'ї 26 січня 2016. Рибам доведеться заплатити квартплату та інші послуги, тому фінансів залишиться небагато. Бажано, бути практичними.