Гороскоп на 28 січня 2016

Четвер, 28 січня 2016, 01:07
Гороскоп на 28 січня 2016 роки Овен Чудовий день намічається у Овна. Вас порадує не тільки погода в домі, а й дружня атмосфера на роботі. 28 січня 2016 у Овна є можливості збільшити свій дохід. Начальство запропонує вам хорошу посаду і високий оклад. Увечері ви вирішите відзначити цю подію з родичами.
Гороскоп на 28 січня 2016

Гороскоп на 28 січня 2016 роки Телець
Якщо у Тельця є свій бізнес, то захочеться розширити межі співпраці. Принаймні, західні партнери вже давно чекають від вас ділових і вигідних пропозицій. Гороскоп рекомендує Тельцю не відкладати це у довгу шухляду, а сьогодні ж обдзвонити компаньйонів з інших країн і міст.

 

Гороскоп на 28 січня 2016 роки Близнюки
Амбіції - це добре, але сьогодні Близнюкам вони можуть нашкодити. Проявляйте свою напористість в іншому місці і в інший час. Але, на роботі 28 січня 2016 дотримуйтесь встановленим правилам. Щоб домогтися успіху і просунутися вперед, Близнюкам потрібно терпіння, знання і тактовність.

 

Гороскоп на 28 січня 2016 Рак
Раку, який займається торгівлею, викладацькою діяльністю і журналістикою, сьогодні однозначно пощастить. Гороскоп пророкує бурхливий спілкування, яскраві зустрічі і нову інформацію. Рак буде перебувати в центрі уваги, що зміцнить його авторитет у суспільстві і в колі друзів.

 

Гороскоп на 28 січня 2016 Лев
Хороша штука самотність, але тільки коли його в міру. Льву сьогодні дійсно захочеться усамітнитися і поспілкуватися з сім'єю. 28 січня 2016 вам краще не ходити туди, де багато народу. Інакше, конфлікту з колегами та друзями вам точно не уникнути. Затишна домашня обстановка - те, що вам потрібно.

 

Гороскоп на 28 січня 2016 роки Діва
Часом, невелика проблема в корені міняє плани на життя. Сьогодні Діва у цьому переконатися. Але, зневірятися не в її манері, тому захочеться відволіктися на щось приємне. Менше довіряйте тим, кого мало знаєте. Уявні обіцянки - це безглуздо. Гороскоп радить прислухатися до самопочуття.
 
Гороскоп на 28 січня 2016 Ваги
Терезів складно образити, але сьогодні деяким особистостям це вдасться. Якщо хочете отримати хороший результат, то трудіться, не покладаючи рук. Щоб все виконати швидко і якісно, ​​Терезам буде потрібна підтримка досвідчених колег. 28 січня 2016 ви проявите на роботі свої найкращі якості.

 

Гороскоп на 28 січня 2016 роки Скорпіон
Інтуїція у Скорпіона завжди на належному рівні. Але, сьогодні внутрішній голос допоможе в найскладніших ситуаціях. Очікуються знайомства з яскравими особистостями, покупка раритетних речей і зустріч з давніми друзями. Гороскоп радить Скорпіону продемонструвати свої творчі таланти.

 

Гороскоп на 28 січня 2016 роки Стрілець
Якщо у Стрільця є бажання відправитися на відпочинок до моря, то слід його реалізувати в наступному місяці. На жаль, в цей день поїздка виявиться невдалою і в деякому сенсі небезпечною. 28 січня 2016 Стрільцю найкраще організувати команду однодумців. Разом ви багато досягнете в бізнесі.

 

Гороскоп на 28 січня 2016 роки Козеріг
Козерогові сьогодні належить більше займатися своїм здоров'ям, а не роботою. Головне, одягайтеся тепліше і не переохолоджуватися. В іншому випадку, ви вже до вечора звалитесь з високою температурою і моторошним кашлем. Гороскоп рекомендує Козерогові вжити заходів профілактики і викликати лікаря додому.

 
Гороскоп на 28 січня 2016 роки Водолій
28 січня 2016 Водолій буде відчувати себе не в своїй «тарілці». Причому не тільки на роботі, але і в колі сім'ї. Фінансова картина Водолія пригнічує, але виправити її найближчим часом не вдасться. Якщо захворієте, то негайно зверніться до лікаря, а не пийте перші-ліпші таблетки.

 

Гороскоп на 28 січня 2016 Риби
Якщо Рибам в цей день належить вчитися, то варто поставитися до цього серйозно й уважно. Звичайно ж, ваші думки будуть зайняті любов'ю, побаченням і подарунком для обранця. Але, гороскоп не радить відволікатися від навчання. Пропущений матеріал Риби насилу освоять самі і знайдуть в інтернеті.