Гороскоп на 1 лютого 2016 року

Понеділок, 1 лютого 2016, 01:04
Овен До вас можуть висувати завищені вимоги, яким ви будете змушені відповідати, щоб не підірвати свій авторитет. Не поспішайте з висновками. У вихідні вас спантеличать нерозв’язною проблемою, але до кінця дня все стане на свої місця.
Гороскоп на 1 лютого 2016 року

Телець Не будьте з колегами надто відверті, щоб це не обернулося проти вас. Розробіть плани на найближче майбутнє і намагайтеся втілювати їх у життя, тоді за мінімальних зусиль зможете отримати максимальні результати. Вихідні – сприятливий час для тихих сімейних вечорів або зустрічей з друзями.

 Близнюки Приємно здивують результати робочого компромісу, на який вас змусять піти. Робота відволіче від безуспішного з’ясування стосунків. У вихідні варто пробачити своїм близьким їхні невеликі слабкості – не всі мають вашу наполегливість і цілеспрямованістю.

Рак Не варто опиратися дарма, виявте мудрість, і ваша слабкість може обернутися на силу. Можливі конфлікти на роботі, тому намагайтеся стримувати емоції. Постарайтеся сконцентруватися й не розпорошуватися по дріб’язках. Вихідні сприятливі для справ, які можна швидко закінчити.

Лев Не відкладайте справи в далекий ящик, адже ви можете чудово з ними впоратися. Сприятливим буде спілкування з впливовими людьми, зокрема з начальством. У вихідні легко вирішите невідкладні господарські проблеми, але не забувайте виділити час і для повноцінного відпочинку.

 Діва Особливе значення матиме зібраність. Вас може відвідати сумний настрій, однак нудьгу бажано подолати. Можна чекати матеріальний прибуток від старих вкладень, але натомість потрібно детально продумати свої дії. Вихідні – сприятливий час для відпочинку на природі.

Терези Можуть надійти ділові пропозиції, які дозволять піднятися на черговий щабель кар’єрних сходів. Тепер гарний період для початку ремонту та інших справ із благоустрою. Вихідні постарайтеся присвятити заняттям з дітьми.

Скорпіон Будете відкриті для пропозицій, і вони почнуть надходити до вас у наростаючому темпі. Постарайтеся зосередитися. Можливі конфлікти як з начальством, так і з іншими людьми. У вихідні ймовірний зрив планів, слід утриматися від нерозсудливих і руйнівних вчинків у власному домі. Стрілець Вам знадобляться такі якості, як уважність і мудрість. Не слід нехтувати дрібницями, рішення навіть незначних питань може дати несподіваний, але дуже приємний результат. У вихідні, перш ніж приступити до дій, треба добре все продумати – безсистемні вчинки успіху не принесуть.

Козеріг Роботи виявиться багато, і хоча частину справ удасться перекласти на партнерів, основне все-таки доведеться робити самому, об’єктивно розраховуючи свої сили й можливості. Бажання зняти напругу, відіграючись на тих, хто поряд, слід задавити в зародку, інакше ви лише зіпсуєте стосунки й нічого не досягнете.

Водолій Виявіть рішучість і діловитість, тоді ви не залишитеся непоміченими. Надавайте підтримку тільки тим, хто вам дійсно важливий і цікавий, не розпорошуйте дарма сили та час. Старанна турбота може принести блискучий і несподіваний результат. Постарайтеся бути уважними й поблажливими до близьких.

Риби Довідаєтеся багато нового про свою роботу. Намагайтеся не міняти нічого навколо. Можлива натягнутість у стосунках з колегами, начальством або старшими родичами. Це, швидше, результат непорозуміння, відверта розмова дозволить вирішити цю проблему. Будьте лояльнішими до близьких людей.