Гороскоп на 4 лютого 2016 року

Четвер, 4 лютого 2016, 00:42
Гороскоп на 4 лютого 2 016 Козеріг. Належить відчайдушний день, в якому ви або зміцните свої позиції, проявивши себе потужним лідером, здатним в екстремальній ситуації згуртувати навколо себе людей і перемогти, або ви будете змушені відмовитися від влади. Прагніть до своїх цілей, захоплюйте оточуючих за собою, тільки в рівному співробітництві можна досягти висот, надійна команда необхідна людині, яка іде до своєї мети.
Гороскоп на 4 лютого 2016 року

Гороскоп на 4 лютого 2 016 Водолій. Енергетичний потенціал Водолія досить високий. На початку дня багато відчують небувалий приплив сил і енергії, подібного якому не було вже давно. Подбайте і про те, щоб бути в хорошій формі. Можна починати цикл нових вправ і тренувань, спрямованих на підтримку високого енергетичного потенціалу. Ведіть активний спосіб життя.

 

Гороскоп на 4 лютого 2 016 Риби. Цей день в цілому можна вважати позитивним, хоча натури, слабо володіють собою, можуть часом випробувати якусь емоційну напруженість, здатну привести до розбіжності і нестиковці в думках з оточуючими людьми. Будьте терпимими, щедрими і великодушними по відношенню до оточуючих. Допоможіть близьким родичам, сусідам чи знайомим які попросять про допомогу.

 

Гороскоп на 4 лютого 2 016 Овен. Можливі втрати, в тому числі друзів. Набути впевненості і опору допоможе гармонія, що встановилася у вашій родині. Краще сьогодні поступитися, ніж наполягати на своєму. У той же час будьте пильні до вас спрямовані люди, негідні вас. Надійно ви зберігаєте свої цінності?

 

Гороскоп на 4 лютого 2 016 Телець. У першій половині дня у багатьох Тельців ймовірний перегляд цінних паперів та внесення нових статей в колишні домовленості. Середина дня пройде в спокійному режимі і надасть багаті можливості для нових починань. Зараз не час відстоювати свою думку і вплутуватися в конфлікти - ви попросту самі собі «перекриєте кисень».

 

Гороскоп на 4 лютого 2 016 Близнюки. День переоцінки цінностей, перерозподілу ролей. Трапилася невдача допоможе вам навчитися цінувати те хороше, що ви сприймали як само собою зрозуміле. Не бійтеся брати на себе правову та фінансову відповідальність: якщо сильно чогось захотіти, спосіб реалізувати бажання завжди знайдеться.

 

Гороскоп на 4 лютого 2 016 Рак. Можливо, вибір ефективного партнерства стане вашим головним завданням в усі наступні дні. Крім укладення договорів до середини місяця ймовірні також таємні переговори, які потім дозволять вам отримати додаткові інвестиції по закритих каналах. Вас можуть використовувати, не потрапляйте під вплив кого б то не було.

 

Гороскоп на 4 лютого 2 016 Лев. Перша половина цього дня може бути пасивною; у Львів не буде особливого бажання включатися в трудовий ритм. Але в другій половині дня ви оживити. Знайдуться люди, з якими буде цікаво поговорити. Вони забезпечать вас корисною інформацією, дадуть поради або поспівчувають. У будь-якій справі ви повинні керуватися розумом, емоціями та інтуїцією. І цей сплав підкаже вам, як домогтися бажаного швидко і без втрат.

 

Гороскоп на 4 лютого 2 016 Діва. Ймовірно, що багато Діви будуть потребувати підтримки, співчуття і душевному теплі. У рідкісних випадках можливі підвищені претензії і агресія. Уникайте стресових ситуацій, не перевтомлюйтеся, контролюйте свої емоції.

 

Гороскоп на 4 лютого 2 016 Терези. Сьогодні багато Ваги стануть агентами «007» - таємний зв'язок, секретна переписка. Якщо ваші таємниці стануть надбанням гласності, не беріть різких рішень, але і не відступайте.

 

Гороскоп на 4 лютого 2 016 Скорпіон. Поєднання планет подарує Скорпіонам несподіваний сюрприз, здивування, сильне збудження почуттів. Ймовірно якесь привабливу пропозицію. Подумайте гарненько, перш ніж прийняти пропозицію, адже те, що розпочато сьогодні, буде супроводжувати вас весь місяць, а може, й довше.

 

Гороскоп на 4 лютого 2 016 Стрілець. Фінансове становище представників цього знаку буде відносно стабільним, хоча «легкі» гроші Стрільці будуть так само легко витрачати. Потрібно більш уважно ставитися до своїх витрат, можливо, обмежити витрати, задуматися про накопичені невиконані обіцянки і зобов'язання по відношенню до близьких людей. В іншому випадку можливі серйозні фінансові та особисті проблеми.