Гороскоп на 5 лютого 2016 року

П'ятниця, 5 лютого 2016, 01:35
5 лютого, для всіх знаків зодіаку. У п’ятницю, 5 лютого 2016 року, добитися великих успіхів на кар’єрному поприщі буде дуже непросто, але все ж можливо. Вам потрібно зібрати волю в кулак і не вплутуватися в сумнівні справи. У союзники вибирайте тільки перевірених людей. Увечері гарненько відпочиньте після важкого робочого дня, інакше організму загрожує перевтома.
Гороскоп на 5 лютого 2016 року

Гороскоп на сьогодні – Водолій

Гороскоп на сьогодні Водоліям обіцяє великий успіх у важливих справах з великим рівнем складності. Водоліям зірки радять на час забути про особисті амбіції і зосередитися на необхідних діях. Ситуація знову опиниться під вашим контролем, якщо ви вчасно зробите необхідний маневр (відвідайте потрібних людей, здобудете або уточніть інформацію). Час роботи або пошуків значно скоротиться, якщо ви досвідчений користувач Мережі. Початківцям корисно проаналізувати помилки, підучити матчастину. Професіоналам не завадить зайнятися повторенням пройденого, відпрацюванням спеціальних прийомів і методик.

Гороскоп на 5 лютого – Риби

Гороскоп на сьогодні Рибам говорить про те, що не варто переживати через дрібниці. Рибам вдасться безболісно видалити ряд проблем, а в багатьох випадках передбачити і заздалегідь запобігти їх появі. Несподівані обставини цього дня стануть для вас швидше за подарунком долі, ніж перешкодою. Легкість, з якою реалізуються будь-які плани, залишить вам достатньо енергії для творчості або насичене особисте життя. Діловий візит, дружнє листування, випадкова зустріч можуть знову дати хід цікавому знайомству, або відкрити перед вами перспективу особистого росту, підйому рейтингу.

Гороскоп на сьогодні – Овен

Овнам сьогодні потрібно бути дуже рішучими, щоб добитися великих успіхів у всіх починаннях. Овнам знадобиться цілеспрямованість. Можливо, доведеться виконати особливе доручення начальства. Якщо ваша мета – кар’єра, вдало виконане завдання допоможе вам звернути на себе увагу керівництва. В рамках поставленої задачі можна продемонструвати оригінальність мислення, вимагати собі особливі умови. Сприяти ретельності може особиста симпатія. Ключове значення може отримати нараду, прямий доступ до інформаційного джерела, особиста або ділова зустріч, листування, будь-який документ.

Гороскоп на 5 лютого – Телець

Гороскоп на сьогодні Тельцям обіцяє вдалий день на кар’єрному поприщі. Тельцям не варто втрачати ні хвилини, так як ці добу створюють прекрасні умови для реалізації будь-яких намірів. Велику роль зіграють такі якості, як комунікабельність, вміння формулювати прохання і непомітно направляти розмову в потрібне русло. Також, вам можуть стати в нагоді знання, зв’язку, літературні здібності, професійна і загальна ерудиція. Вдало пройде діловий візит, консультація, співбесіда, черговий раунд переговорів. Є умови для поступу в романтичних особистих відносинах.

Гороскоп на сьогодні – Близнюки

Гороскоп на сьогодні Близнюків готує до дуже насиченому дню. Близнюкам варто поставити в центр уваги ділові питання. Сьогодні добре працювати з кореспонденцією, службовими документами, різними інформаційними каналами. Можуть стати в нагоді зв’язку в установах, в професійному колі. Контакти цього дня носять цільовий характер, тому не варто присвячувати дуже багато часу пліткам, чуткам, розмовам на загальні теми. Отримані відомості рекомендується використовувати негайно. Своєчасність заходів буде особливо важлива в нештатної критичної ситуації.

Гороскоп на сьогодні – Рак

Гороскоп на сьогодні Ракам говорить про те, що Вам потрібно приготуватися до труднощів на роботі. Ракам варто прислухатися до слів опонентів. Чужу думку буде однаково важливим, якщо воно виходить від союзників і від недоброзичливців, від конкретної людини або групи людей. Це прекрасний день для нарад, консультацій, диспутів на злободенні теми. Шляхом мирних переговорів можна вирішити багато ділові та побутові проблеми, дати новий імпульс особистому житті. Спільну мову знайдеться не тільки з лояльно налаштованими співрозмовниками, але і з конкурентами. Не варто затягувати діалог, якщо тема вичерпана.

Гороскоп на сьогодні – Лев

Гороскоп на сьогодні Левам готує день, коли доведеться вирішувати старі накопичені проблеми. У центрі уваги Левів виявиться путина в усьому її різноманітті. Навіть якщо на цей день заплановано щось нетривіальне, доведеться віддати данину звичайним процедурам і ритуалам (привітань, переговорам, розмов «про погоду», стандартним лікувальним заходам, турботам про домашніх вихованців). Можливо, доведеться освіжити в пам’яті правила ведення ділової переписки, тонкощі канцелярської роботи, навички спілкування з персоналом установ. В якості компенсації, можна скоротити число неефективних дрібних операцій.

Гороскоп на 5 лютого – Діва

Гороскоп на сьогодні Дівам рекомендує бути гранично обережними у фінансових питаннях, особливо якщо у Вас в партнерах жінка. Дівам зірки обіцяють день, сприятливий відразу у багатьох відношеннях. Ви можете вибрати собі справу до душі, або отримати несподіване задоволення від обов’язкових занять. День підходить для оптимізації справ, для оновлення та редактури текстів, програмних алгоритмів. Вдало пройде операція, обмінна операція, ділове листування, навчальний захід, особисте побачення. У будь-якій сфері стане в нагоді творчий підхід. Чи піде на користь непередбачений поворот подій, наприклад, зміна розкладу, сценарію зустрічей.

Гороскоп на сьогодні – Терези

Гороскоп на сьогодні Терезів не може порадувати особливими подіями в цей день. Терезам належить впритул зайнятися нагальними проблемами, пов’язаними з побутом, бізнесом, навчанням або здоров’ям. Сьогодні можна вдало розплутати клубок взаємопов’язаних проблем, потягнувши за одну-єдину нитку. Це продуктивні добу для тих, хто працює у власному офісі або вдома, розвиває сімейний бізнес або проект в сфері послуг, займається самоосвітою. Можна багато обговорити з домочадцями, партнером по шлюбу. Думки і новини корисно фіксувати, наприклад, вести журнал відвідувань, особистий щоденник.

Гороскоп на сьогодні – Скорпіон

Гороскоп на сьогодні Скорпіонам радить налаштуватися на позитивний день, повний пригод і несподіваних знайомств. Скорпіонів чекає інформаційно насичений день. Можливо, доведеться провести частину дня в пошуках, роз’їздах, обговореннях. Важливу роль можуть зіграти отримані звістки, останні новини. Не виключено, що доведеться на ходу скорегувати частина планів, в зв’язку з поданими відомостями. Є ймовірність короткочасних збоїв в роботі засобів зв’язку, несподіваних, але переборних перешкод на дорогах. Учням належить освоїти новий цікавий блок знань, ряд технічних або художніх прийомів.

Гороскоп на сьогодні – Стрілець

Гороскоп на сьогодні Стрільцям радить бути обережними у справах і нових починаннях. Стрільці можуть розраховувати на вдалі покупки і угоди. Несподівані витрати не підірвуть вашого добробуту, якщо ви витратили кошти з толком і придбали щось корисне. Сьогодні добре вирішувати питання з цільовим фінансуванням, взаєморозрахунками, обов’язковими платежами, що тече звітністю. Можуть прийти затрималися грошові надходження. У спілкуванні важливі чіткі формулювання, грамотна аргументація, правильне вживання термінології. Особисті відносини можуть бути тісно взаємопов’язані з діловими.

Гороскоп на 5 лютого – Козеріг

Гороскоп на сьогодні Козерогам рекомендує налаштуватися на те, щоб йти за перемогою до кінця, навіть якщо буде дуже нелегко. Для Козерогів це день удачі. Стануть в нагоді посіяні раніше насіння, наприклад, набуті знання, вигідні зв’язки, творчі або ділові напрацювання. Підвищена мобільність дозволить багато чого встигнути, допитливість змусить засвоїти додатковий обсяг корисної інформації. Протягом дня ви можете пережити ряд критичних моментів, викликаних несподіваною корекцією планів. На щастя, в більшості випадків вам буде нескладно зберегти рівновагу, а в разі зриву, ви зумієте оперативно виправити промах.