Гороскоп на 8 лютого 2016 року

Понеділок, 8 лютого 2016, 01:18
Адже в понеділок 8 лютого ми зустрінемо китайський новий рік 2016, а в кінці періоду відзначимо свято всіх закоханих – день Святого Валентина. А значить, на цьому тижні ми повинні максимальну кількість часу приділяти своїм коханим людям.
Гороскоп на 8 лютого 2016 року

Планети в цей час допоможуть налагодити необхідні контакти і створять сприятливу обстановку для всіх тих, хто пішов по шляху саморозвитку. Венера, планета протегує всім закоханим, виведе на перший план вірність, відданість і єднання з коханими. Це відмінний період для побудови планів спільного життя і планування весілля.

Але зірки застерігають від ліні – не чекайте, що усі уготовані вам блага проллються на голову. У будь-якому випадку доведеться гарненько попрацювати для досягнення бажаного результату. Не втрачайте самовладання і не вдавайтеся до зневіри – і тоді ніякі труднощі не завадять вам насолоджуватися життям.

 Овен

Другий тиждень лютого змусить Овнів стримати свій запал і взяти себе в руки. Будь-який конфлікт в цей період може мати досить неприємні наслідки. При належній зібраності вам без особливих зусиль вдасться уникнути настання кризи, тим більше, що в іншому гороскоп обіцяє вам досить вдалий місяць.

Нові знайомства заманять вас в захоплюючий світ флірту і спокус, але не варто розраховувати на тривале щастя в новій любові, особливо це варто пам'ятати сімейним Овнам.

 Телець

Середина лютого принесе представникам знаку Тельця удачу у всіх сферах життя, але особливо це стосується фінансових питань. Вам завжди буде вдаватися опинятися в потрібному місці і в потрібний час. Одна умова: щоб не злякати везіння, вам слід стримати свої амбіції.

В особистому житті вам доведеться чимало попрацювати, щоб зберегти відносини з коханою людиною. Приділяйте більше часу своїй другій половинці.

 Близнюки

Близнюки з головою поринуть у роботу. Вам доведеться докласти чимало зусиль, щоб зберегти добрі відносини з колегами і начальством, але в підсумку ваші зусилля будуть гідно винагороджені.

В особистому житті Близнюкам, втомленим від прохолодних відносин в родині, не варто гнатися за відблиском швидкоплинного щастя на стороні. Ваша половинка знудьгувалася по романтиці, чому б вам не зробити перший крок і не подарувати їй або йому трохи ніжності?

 Рак

У лютому Раки будуть прагнути до змін. Будь то зміна місця проживання, роботи, професії або вступ у шлюб, ваше починання завершиться успішно, нехай і не в точності так, як ви планували.

У цей період ви заводила в будь-якій компанії, здатний заразити оптимізмом навіть закоренілого скептика, але все ж в душі вас буде колоти голочка занепокоєння. Не піддавайтеся хвилювання, зараз небеса на вашій стороні.

 Лев

На цьому тижні в життя Львова, які загрузли в сірості побуту та низці дрібних негараздів, увійде щось хороше. Здобуття довгоочікуваного щастя в любові, підвищення по службі або вдале придбання допоможуть Левам випрямити спину і повернути впевненість у своїх силах.

В особистих ж відносинах Левам варто перестати вимагати і почати віддавати, а вільних представників цього знаку чекає романтична пригода.

 Діва

Представникам знаку Діви планети радять пильнувати, щоб не прогавити свою птицю щастя. Не забувайте, що, крім роботи, існує маса інших справ, які також потребують вашої уваги. Не приймайте образи і невдачі близько до серця, здорове почуття гумору допоможе вам подолати будь-яке життєве неладне, не втративши при цьому неабиякої частки нервових клітин.

 Ваги

Ваги, окрилені кар'єрними успіхами, з головою поринуть у роботу, із-за чого багато ризикують перетрудиться, поставивши під загрозу не тільки особисте життя, але і здоров'я. Не відкладайте давно запланований візит до лікаря, ваші життєві сили потребують підтримки.

У стосунках з коханими і друзями вас чекає мир і розуміння, але не варто сліпо покладатися на слова нових знайомих і непідтверджені факти. Як кажуть, довіряй, але перевіряй.

 Скорпіон

У лютому зірки радять Скорпіонам зайнятися особистісним і професійним саморозвитком. Перед вами відкриються нові можливості, але реалізувати їх можна тільки рушивши з насидженого місця.

Сімейні представники цього знаку відчують прилив ніжності і бажання піклуватися про своїй половинці, самотні ж Скорпіони зустрінуть людину, з якою захочуть побудувати відносини всерйоз і надовго.

 Стрілець

В цілому Стрільців чекає досить спокійний період. В кар'єрних справах вам без особливих зусиль вдасться вирішити найскладніші проблеми, друзі цілком і повністю солідарні з вами, близькі вас ніжно люблять і у всьому підтримують, і навіть вороги знайдуть серйозніші справи, ніж плетіння підступів проти вас.

Єдине, чого варто побоюватися Стрільцям, так це удару в спину від людини, якоъ, здавалося б, ваше життя не має цікавити.

 Козеріг

Прагматичним Козерогам варто підготуватися до сюрпризів, яких на цьому тижні буде достатньо. Зараз ви справжній носій вірусу оптимізму, яким ви заражаєте всіх. Ви не втратите позитивного настрою, навіть незважаючи на необхідність ударно попрацювати, що позначиться на стані вашого гаманця в кращу сторону.

В особистому житті не чекайте фонтану пристрастей, ваше особисте життя зараз більше схоже на струмочок, який повільно наповнює чашу любові.

 Водолій

Для Водоліїв цей тиждень стане часом примирення і повернення боргів. Не приймайте радикальних рішень без крайньої на те необхідності. Планети вважають, що зараз ви на своєму місці, зміна сфери діяльності може лише похитнути ваше положення. Тим більше що нові знайомства допоможуть вам не тільки досягти успіхів у справах, але і відкрити нові інтереси.

В особистому житті вам вдасться подолати давні сварки та відродити любов, почала згасати в суєті побутових проблем.

 Риби

На цьому тижні для представників знака Риб почнеться вельми неоднозначний період. В цілому справи ваші йдуть в штатному режимі, але це крихка рівновага легко може похитнутися. Будьте прискіпливіше в фінансових питаннях, утримайтеся від кредитів і позик. В іншому випадку грошові труднощі можуть стати причиною сімейних сварок. З повною упевненістю ви можете покластися тільки на себе. Ні в якому разі не втрачайте самовладання